Quite all right, but you did give me quite a turn.

Jag gör upp en lista över önskvärda julklappar i år. Wanna see it? Följande är böcker: Sherlock Holmes, Red riding hood, Frankenstein, Through the looking glass and what Alice found there. Önskar mig också en svart bh från Lindex, Bombshell Ella M. Sen önskar jag mig nog ingenting mer materiellt utan bara pengar, god lycka och ett skönt jullov där man får träffa lite folk. Låter ju gulligt, eller hur? Jag är ganska gullig ibland.

Ska jag vara helt ärlig så har jag kommit med lite insikter också gällande mig själv. Både dåliga och bra sådana. Kanske mest dåliga, men det kan också bero på hur man vänder på det och hur man ser på saken. Om jag bitchslappade mig själv tre gånger varje morgon innan jag släpade mig iväg till morgonmötet, skulle jag då kanske slå in lite vett i mig själv efter någon vecka? Eller skulle jag bara få blåmärken. Ibland blir jag bara så frustrerad över mig själv och hur jag beter mig. Jag borde kanske radera inlägget om hur onda människor kan vara och hur trött på mänskligheten jag är ibland eftersom den människa jag stör mig allra mest på är jag själv. Men nej, inlägget får vara kvar och jag återgår till att whina. Jag är ju inte mer än människa jag heller.

Ibland möter vi folk som verkligen får oss att rycka till, bli förvirrade och sen komma underfund med saker som oftast handlar om oss själva och/eller den personen. Sånt vi kanske blir glada över att komma underfund med, eller så blir vi bara mer irriterade och förvirrade över situationen som uppstått. Vi möter människor som påverkar oss på sätt vi själva inte kan styra över med andra ord vilket oftast leder till total förvirring och självförsvar i form av förnekelse och oro. Jag har träffat två sådana personer sen jag började här, kanske tre, jag är osäker på om nummer tre är lika vass som de övriga när det gäller att göra mig konfunderad.

Jag har mött sidor av mig själv jag var ganska säker på inte längre fanns och jag har även visat delar av mig själv som jag försökt glömma och förtränga. Människor i allmänhet påverkar mig på ett visst sätt ja visst men ibland så dyker det upp speciella människor som får en att bli någon man inte själv känner igen. Jag har pratat med människor på ett sätt jag aldrig trodde jag skulle kunna kommunicera med. Förbryllande? I KNOW.

Ah well, jag ska faktiskt ta mig i kragen (alt. hänga mig eller dränka mig. Vilket som!) i veckan och försöka lösa lite saker som ligger och trycker och svider på olika ställen i hjärta och själ. När jag tänker efter så kommer jag troligtvis att önska att jag kunde stoppa huvudet i sanden eller stänga in mig i garderoben tillsammans med ett paket flingor och Proviva i tre månader när det här väl kommer upp till ytan. Vissa saker tycker jag är extremt jobbigt, ex. erkänna för mig själv och andra att jag är ganska out of control. Men ibland måste man göra sånt som känns jobbigt, sånt som man drar sig för men som man i slutändan tjänar mycket på att göra. För ens egen skull inte minst.

People. Again. It's so fucking complicated, you know.
But quite all right, but you did give me quite a turn.


Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus