Sjukling...?

Jag mår illa... INTE okej. Urgh! Får försöka lägga mig tidigt ikväll och hoppas att det bara är brist på sömn som skapat illamåendet. Jag har verkligen inte tid, lust eller ork att bli sjuk nu. Så nej tack. Försöka tänka på annat helt enkelt. Kanske en kopp te med honung i? Hmm..
Min låttext går det inge vidare med faktiskt. Är ganska tom i huvudet just nu. Varför vet jag inte. Men ska försöka skriva lite och få till något man kan kalla för låttext. Ser på PowerPuff Pinglorna på TV och är lite halvdassig hela jag. Vore skönt med promenad men är så kallt ute och jag har så klart inte med mig så mycket kläder. Men men. Får följa med ut och då Erik röker så jag får lite luft. Och ja, får ställa mig en bit ifrån honom så jag får lite frisk luft. Kikar på vackra latex kläder och drömmer mig bort en liten stund. Åh ja, latex♥

Hoppas inte jag blir sjuk nu... bläääh!
Nu får det bli lite musik och sen ska jag kika efter Youtube videos där dom visar hur man tränar med kettlesbells. Undvika att tänka alltför mycket tror jag. Borde diska också... åh ja, vilket intressant inlägg det här blev. Not.

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus