this is a lazy day.

Jag hoppas att min Shion Sonozaki cosplay skickas på måndag så jag har den nästa vecka. Hoppas också att jag inte behöver sy in den alltför mycket. Ni har ju redan sett Shion i egen hög person, här ser ni bild på Shion cosplay. Det är samma dräkt som jag ska ha men strumpor och skor ingår inte. Dock har jag vita knästrumpor redan så det löste sig finfint. Nu väntar jag bara på att få hem cosplayen så jag kan sy in den lite. Börjat fixa med hemsidan till mina kaniner också! Nyfiken? Klicka här.
 
Det börjar verkligen kännas nu att höstterminen närmar sig med raska steg. Den 19e får jag flytta in i huset (jag vet dock inte om det blev Sveagården eller Kruth..?) men jag trooor att jag åker dit tidigt den 20e istället. Har ju inte så långt att åka. Hoppas jag får ett rum i Kruth & Sibbegården. Det var verkligen jättesnyggt där! Första veckan så är det typ introduktioner, lära-känna-grejer, lektioner och sånt. Andra veckan åker hela skolan iväg på ett läger en vecka. Också lära-känna-grej. Är peppad, nervös som satan men också glaaad.
 
Pluggandet med handalfabetet och de enkla fraserna (typ "Hej, jag heter.." och "Hur mår du?") går bra. Dock borde jag plugga mycket mycket mer men jag har varit lite lat på sistone. Sorry. Kan också meddela att jag faktiskt vågade slänga i den där röda L'oreal färgen och den satt finfint. Inte lika snygg som Schwarzkopf men jag har ju färgbomber så det är lugna puckar. L'oreal är dock ingen favorit gällande hårprylar utan jag håller mig säkerligen till Schwarzkopf i fortsättningen. Deras real red och jag är liksom ett team nu!
 
Jag misstänker starkt att jag flertalet gånger innan redan sagt vilka ämnen jag kommer plugga? Ah, well. För er som missat! Here it comes again! Teckenspråk, tolkning, tolketik, svenska, dövrealia, dövblindkunskap, samhällskunskap, översättning, friskvård, socialpsykologi, praktik, studiebesök och föreläsningar. Yepp yepp, detta ska jag alltså mala mig igenom under 4 års tid. Snacka om att jag kommer vara upptagen. Tackade nej till Högskolan Dalarna för någon vecka sedan. Kändes smått tungt då jag ändå kom in på idrottstränarprogrammet med hälsoinriktning men jag har ju bestämt mig för Leksand helt enkelt. Tackade ju nej till högskolan även då jag valde Brunnsvik. Så helt värdelösa betyg har jag tydligen inte. Good to know.

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus