Julstress och ännu mera stress

Alla julklappar är färdiga! Jag är redo för julen. Almost. I think? 
Har stressat som en galning hela veckan. Min magkatarr har varit riktigt förbannat elak och jag har gråtit floder. Men snart är det jul så nu ska jag försöka varva ner. Jag kan aldrig slappna av i huvudet. Mitt huvud sprängs snart! Allt planering, alla känslor, alla tankar. Har i alla fall fått tid hos psykologen nu och ska dit i januari. Jag ska fixa en massa innan dess. Blä.
 
Men jag ska inte tråka ut er med mitt babbel om allt som håller på att driva mig till vansinne. Efter en kopp te och en kram från Alvin så borde jag vara på benen igen. Jag och pojkvännen har fullt upp att förbereda flytten så jag varvar mitt söta "Åh älskling" med "Vafan gör något då!". Mitt nyårslöfte kanske får bli att jag ska lära mig att stressa mindre och inte låta all stress komma ut i form av irritation gentemot människor som faktiskt inte alltid förtjänar det. Jag ska sluta förstöra julstämningen med att stressa sönder mig själv. Promise.
 
Hoppas att ni allihopa har en mindre stressig jul än jag har! Men jag tänker ändå att julafton kommer att bli aweome! Nyår likaså. Verkar som om det blir middag med en kompis och hennes pojkvän på nyår och en massa bus därtill. Vi kan aldrig vara seriösa eller normala tillsammans, hon och jag. Vi kommer riva ner hela kommunen. Men hon är lika knas som jag och det är därför jag gillar henne så mycket!
 

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus