Tisdagar är som dom är.

Sitter och dricker te och planerar. Har fruktansvärt ont i min nacke. Skrek som en galen ko då min pojkvän nyss skulle massera mig. Stel? Ja. Spänd? Ja. Trött? Något. Idag fick jag hem ett brev från min blivande psykolog. 29 januari ska vi ha möte och prata igenom vad jag behöver för vård och vilken terapiform som passar mig bäst. Känner mig lite off just nu överlag men jag är glad att dom ändå tagit tag i det nu. Behövs verkligen!
 
Fixat med julklappar och kollat med möbler. Verkar som om vi har det mesta inför flytten nu då även soffa verkar finnas tillgänglig. Åh! Va roligt det kommer bli att få möblera och fixa i lägenheten. Har en massa idéer men det blir ju mycket enkelt nu i början. Vi har ju inte råd eller tid att lägga ner på en massa lyxgrejer och sånt. Huvudsaken är ju att det går att bo och leva där. 
 
Ska ringa läkaren och se till att fler antidepressiva och sömnmediciner skrivs ut så jag har den dagen kartorna tar slut. Trodde aldrig jag skulle stå ut med att ta antidepressiva igen efter att jag slutade i gymnasiet. Jag avskydde verkligen att ta mediciner. Kände mig som en robot. Men det har gått bra och känts rätt okej ändå nu. Den här gången är jag ju myndig så då får jag själv avgöra vilka mediciner jag vill ta och inte ta och jag får mer information gällande vad alla står för och ev biverkningar. Jag är glad att jag tog tag i mitt mående nu och jag tar en dag i taget. Depression är inget som går över på en vecka eller efter ett samtal med en psykolog, inte heller något man kan trolla bort med mediciner. Men jag känner att jag har de stöd jag behöver för att börja må bra igen och ta itu med allt en gång för alla. Så tveka aldrig! Du har rätt att må bra! Att må dåligt är ingenting att skämmas över. Jag har haft stora problem med depressioner, ätstörningar, sömnsvårigheter och sjutton vet allt. Men jag tog mig igenom det och jag tar mig igenom det här också! 
 
Och nej, jag röker inte. Pojkvännen som röker. 

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus