Onsdagkväll och jag är glad som fan!

Awesome träning idag! Tyvärr så var jag tvungen att dra till bussen så missade typ halva lektionen.... MEN det jag var med på är jag sjukt nöjd med. Är så jävla pepp just nu! För er som inte vet vad det är jag tränar så kan ni läsa om det här. Min kropp börjar verkligen visa att träning ger färdighet, har enklare att fokusera, börjar komma in i det hela nu och ja.. idag föll det på plats helt enkelt. Så jag är så förbannat glad!! Känslan av att vara nöjd med sig själv är fan underbar. Det är sällan man tilldelas den så lika bra att njuta av den söta smaken då man kan.

Börjat spåna lite på dansvideo också, lär slå mig själv i ansiktet och skicka in ansökningar den här veckan nu. Vissa lär skickas snarast möjligt. Typiskt mig att glömma och börja fumla med annat... blääääh. Well, får sätta mig ner någon dag och skriva ner och brainstorma lite idéer och sånt till dansvideo och till dans överlag. Var ju sugen på att starta studiecirkel i dans ett tag men det blev aldrig av under höstterminen. Det är inte sådär överdrivet mycket tid kvar av denna termin heller men det är kanske ändå värt att testa? Ingen har ju sagt att den måste hålla på hur länge som helst. Kanske 2-3 gånger räcker liksom. Ah well. Får tänka igenom allt det där vid senare tillfälle.

Har blivit smått beroende av att spela Robot unicorn attack .. igen, höll på med det i gymnasiet ett tag där men sen så tröttnade jag. Men nu är spelet tillbaka igen i mitt liv *höhö*. Har låten på hjärnan dessutom (Erasure - Always) så jag lär säkerligen drömma om flygande enhörningar och regnbågar i natt. Låter dock inte helt fel måste jag säga. Kanske ska satsa på det? Låter ju trevligt. Rosa fluffig moln och glitter..


Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus