Small talk.

Kom ihåg-lapp till mig själv:
"När du ska väcka någon, lägg dig inte bredvid i sängen och krama personen till att vakna. Då somnar du bara själv. Spela Smurfarna istället och dansa som en tok. Lek ninja och kuddkrig. DÅ vaknar personen. Kanske lite sur men ändå."

När jag kommer ihåg det, tipsar om denna grymma brud som är sångerska för bandet Revoked (länk till deras Facebook hittar du till vänster längst ner) och dessutom kör lite solo. Du kan lyssna på hennes senaste låt här. Caroline heter hon, lägg det namnet på minnet.

Idag fick jag brev från Västanvik så nu vet jag hur de första två veckorna kommer se ut. Samlingar, lekar, lektioner och sånt. Ganska så typisk första vecka liksom. Andra veckan ska vi tydligen dra iväg på läger allihopa. Tjolahoppsan. Jag har fuskat lite på sistone med att öva på handalfabetet men jag får väl ta mig i kragen helt enkelt. Om typ två veckor så kommer dessutom Petra hit.Myyys! Då ska vi äta massor av glass, nachos, grilla majskolv och snacka skit om allt & alla. Jag kommer sakna ordklassen som fan i höst och det svider lite då man tänker på att de börjar snart. Utan mig, Tony, Mari och Victor. Vi droppade av, annars så är det gamla vanliga ordklassen.


Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus