Varning!

Jag lägger också ut en varning för hemsidan: http://mslingeries.com/
Köp INGENTING därifrån!
Varför?
Jo, därför att många av bilderna därifrån är stulna!
Ex så är denna bild tagen för Corset Wonderland (som INTE säljer sina korsetter via hemsidan, så du får inte ens produkten på bilden!), modellen Tea Time som är på bild 1 kan intyga att bilden är stulen! Även denna är stulen, korsetten är från Viola Lahger och säljs inte heller via den skithemsidan (mslingeries.com alltså!).
Med andra ord! KÖP INGENTING FRÅN DEN HEMSIDAN.
Dels för att de snor bilder på äkta korsetter och sedan säljer de korsett toppar vilket inte alls är samma sak och då blir man ju besviken som köpare då man tror sig få en korsett som ger jättefin form fast det mer än som en topp med plastskenor i. Dessutom så är bilderna stulna från de riktiga ägarna, från tillverkarna till korsetterna, modellen och fotografen! Det är så äckligt respektlöst att man kan gå in på en hemsida, ta bilden och lägga upp den på sin egen och PÅSTÅ att det är ens egen. Har man ingen som helst logisk i skallen!? Man gör inte så!
 
Kan bara hoppas att man lyckas se till så Ms Lingeries ber om ursäkt, tar bort bilderna som är stulna och säljer produkter med egenfotade bilder istället. Dessutom ska man inte lura folk genom att sälja korsetter som inte är korsetter utan korsett toppar. Herrejävlagud!

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus