Why oh why?

Idag har jag mest varit i vägen för mig själv känns det som. Snubblat runt och varit rätt så tråkig, knappt klätt på mig normala kläder utan slappat runt och funderat över vad jag ska irritera mig på härnäst. Med andra ord, mitt humör var nere i botten idag. Usch. Stressad och lättirriterad är två ord som beskrivit mig rätt bra idag. Jag har huvudet fullt och jag verkar inte riktigt få alla pusselbitar att falla på plats. Datamusen har gått sönder, mobilen och kameran gick ju också sönder så det är verkligen någon slags "all teknik hatar Sophia och går sönder" våg som går. Är det mode för alla tekniska prylar i min ägo att gå sönder?
 
Nej fy fan för idag. Stress, suttit med en massa papper, försökt att läsa igenom allt jag fått av CSN och hört min mamma prata om hur mycket vi har att göra nere i källaren. Försöker hinna med alla "Kom och hälsa på mig, vi måste ses"-SMS som gör att min mobil typ låser sig. Again, heja tekniken. Jag måste försöka hinna med att träffa alla mina vänner, särskilt dem som jag knappast lär se särskilt mycket av i höst.
 
Stått och försökt få min pappa att hjälpa mig men han sa bara "Det känns underligt att prata med en rosa katt". Tack pappa. Jag är jag även om jag bär en kigurumi på mig. Avslutat kvällen med att se sjuka men roliga komedier och jag hoppas att morgondagen blir lugnare. Jag kanske ska börja skriva upp saker någonstans, på lappar, i min mobil eller.. NEJ nu vet jag! Ska försöka övertala pappa att stanna till vid bokaffären imorgon så jag kan köpa mig en anteckningsbok eller typ kalender. Den ska jag alltså ALLTID ha med mig. Borde kanske köpa en bättre skolfväska också. Min ryggsäck är trasig och väskan från Berlin är lite för liten, den svarta är så galet klumpig så kanske något mellanting där. Ah well. Problemen får fan vänta. Jag behöver sömn och en pojkvän som kan klappa mig på huvudet. Ni får en random bild på mig då jag fulposar i min älskade Naucler klänning. Yeah, I told you. Handskar is the shiiiet!
 

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus