Ångestfylld söndag

Om typ en halvtimme kommer mina föräldrar hit för att hämta hem allt förutom de jag behöver de sista dagarna. Rummet kommer gapa tomt och kännas helt främmande och otäckt. Separationsångesten kommer bo i mig under kommande vecka men ändå längtar jag till sommarens alla bravader och att få träffa alla mina kompisar som hälsar på i sommar. Jag och Emelie hoppas kunna ta oss till Sollentuna, men vi behöver ett mirakel, för att lyssna på bland annat Revoked när dom spelar på Schools Out festivalen. Jag ska också försöka ta mig till Seaside.

Min pappa ringde och väckte mig, hade ju tänkt gå upp tidigt och fixa till lite i rummet så mamma slipper få hjärtklappning men jag kom hem klockan 03.00 igår ifrån Laven där det var fest. Så jag vaknade då pappa ringde. Bläh. Dock var det awesomeness igår! Vi dansade som idioter så nu kommer vissa låtar vara för evigt länkade till Brunnsvik vårterminen 2012. Usch... vill inte tänka på att det snart är slut.

Yes, idag blir det dessutom gemensam städning av allrum, korridorerna, trappor och tvättstugan. Ingen av oss är direkt pepp inför det men vad gör man. Alla är väl mest fokuserade på sina egna rum.








Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus