Today's vomit

Jag har dragit på mig en smärre förkylning. Vaknade med halsont och nu är jag riktigt irriterad. Jag har inte tid med förkylning och sjukdom här! Hade tänkt att gå igenom min garderob snart och försöka mig på en rejäl garderobsrensning nu innan höstterminen och flytten. Eftersom min kamera mer eller mindre begått självmord så får jag försöka lösa det så gott det går. Kanske låna eller använda mina föräldrars gamla sak till digitalkamera. Jag har verkligen svårt att släppa ifrån mig saker och ting, så nej.. det är inte alls lätt men det måste göras. För plånboken och platsens skull. Jag har ju så mycket kläder som inte ens används och knappast lär bli använda ändå. Så jag ska ta mig i kragen och ordna med det där helt enkelt.

CSN lär jag också ta itu med. Krångel, krångel. Usch, jag önskar det där kunde ordnas genom tankeöverföring. Det vore så mycket enklare än att krångla. Blä. Men jag ska väl ta och ringa dem imorgon antar jag. Jag hoppas också få mitt brev med bekräftelse och information från Västanvik nu i veckan så det kan ordnas och bli klart så snart som möjligt. Så slipper jag gå på nålar. 99,9% är iofs nääästan 100 men ändå. Man ska väl inte ropa hej egentligen.

Det ska färgas hår, planeras tävling och så har jag mina vanliga uttjatade i-landsproblem som jag ska försöka att bli av med. Det faktum att min kropp verkar dra på sig en förkylning just nu stör mig enormt. Jag är för stressad för det här. Urgh, jag får magsår! Jag ska försöka komma fram till vilket boende jag vill ha också. Sveagåren eller Kruthgården. Svea hade ett galet fint badrum (om vi blundar för den hemska gröna färgen..) och en liten hall med garderober i. Like! Men Kruth var ju nyare, hade lite större och fräschare och dessutom var deras kök (som man delar med övriga på övervåningen) mycket snyggare och nyare. Deras allrum var dessutom awesome och det fanns balkong där också. Like där med! Jättesvårt att välja. Man betalar 2,400 kr för sitt boende och sen 1,500 kr för mat. Frukost och lunch. Middag lagar man själv men troligtvis kommer jag käka något relativt enkelt som middag om skolans lunch är gott. Nära till busshållplats, badställe och cykelavstånd in till Leksand var det också. Man kan dessutom låna en buss som skolan äger och boka den för helger om man vill dra iväg någonstans. Och två gånger i veckan drar bussen in så man kan handla mat i stan.

Min hals dödar mig men jag hinkar te med honung och planerar fotbad och värme ikväll. Sova tidigt också kanske. Erik har jag nääästan lovat att han ska få spela så jag får väl dra med mig Alvin upp så gör han mig sällskap framför en film. Tro det eller ej men mina kaniner brukar se på film med mig. Dock kan inte Alvin och Eulalia sitta tillsammans längre då Alvin är en kåtbock som bara vill en enda sak. Lättare då han var unge och inte könsmogen.

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus