En onsdag i Brunnsvik

Japp, då var det onsdag. Mår lite bättre idag *TJOHEJS*. Eftersom jag fastnade hos Tony igår och kikade på dokumentär innan jag smet in till mig, skrev lite, lyssnade på musik och sen kastade mig i sängen så blev det aldrig någon kvällsdusch som jag hade tänkt. Så min räddare i nöden i morse var helt klart mitt dry shampoo. Älskar den! Doftar gott, man känner sig fräsch i håret igen och det ger dessutom lite volym också. Ibland så är dry shampoo verkligen ens allra bästa vän! Hade tråkigt efter frukosten innan lektionen började så jag passade på att förnya mina naglar med en ny färg. Blev baby rosa. Nagellacket kommer ifrån Stargazer.

Idag har vi haft heldag med journalistisk med Sofie Wiklund. Vi har haft textsamtal, genomgång av uppbyggnaden av en nyhetsartikel och lite allmänt snack. Var trött som fan, luften i Viksalen var inte alls bra idag (skumt då det inte brukar vara några problem!) så alla var lite slöa. Men var roligt med lite uppstyrda lektioner, genomgångar och att få träffa Sofie. Henne ser man inte ofta nu för tiden.

Efter lunchen följde jag med Elias, Kalle, Jonatan och Christian på en kort promenad. Vi gick ner och satte oss på parkbänken på väg ner till vattnet. Jätteskönt! Var lagom kallt ute, blåste ingenting och solen låg på. Så jättehärligt med lite umgänge utomhus! Joel har skrämt upp mig inför flygresan men både Petra och Tony försökte tappert att uppmuntra mig och förklara hur roligt och ofarligt det är. Hur som helst så har jag verkligen resfeber som faaaan nu! Men jag försöker att tänka på hur galet kul det kommer bli !





Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus