Armbars med Erik Paulson

Hört rykten att det här kommer på träningen på tisdag. Wööööw, dags att försöka få in det där i skallen helt enkelt. Det där med armbars är inte direkt min starka sida så det är väl bara behövligt från min sida.


Kettle Bells hos Intersport

Tänkte bara tipsa om att Intersport säljer Kettle Bells i riktigt snygga färger. Sätt lite färg på träningspasset i vår! Finns från 4 kg till 20 kg. Har känt på en 20 kgs och en 16 kgs. OMG, det är tunga grejer det där. Funderar själv på en 4 kgs eller kanske en 8. Om man googlar så kan man få fram hemsidor med bra tips och instruktionsfilmer kring hur man kan träna med Kettle Bells. Värt att besöka Intersport och se om du hittar en i din smak!


PEPP!!

"Before I always thought that I wasn't good enough. Now I know "good enough" is only a thing in my head. I will always be good enough as long as I believe in myself."

Idag känner jag mig såå sjukt peppande och glad! Jag har verkligen strött en massa "You're awesome, glöm aldrig det!" omkring mig. Men jag tror att världen och folket behöver lite mer sånt i sina liv. Jag menar, allt ska ju handla om dåliga saker verkar det som om det inte handlar om ren och skär skryt. Where is the love? Varför kan inte alla bara vara snälla mot varandra, sköta sitt och inse att olikheter gör oss unika och unikt är awesome?! Vissa människor kommer jag aldrig någonsin förstå mig på, vissa saker med denna värld kommer jag alltid att förakta MEN idag ska vi vara positiva som fan!

Försöka tro gott på alla är ganska svårt ibland för vi människor har allihopa våra dåliga sidor trots allt. Men ge folk en chans, försök vara positivt inställd och ge människan du möter ett leende. Vad jag vet så har det aldrig skadat någon hittills. Mitt påsklovslöfte får helt enkelt vara att JAG ska vara mer positiv, tycka bättre om mig själv och inte dra förhastande slutsater utan ge allt en chans.

Vissa träningar så känner jag bara för att kasta handskarna i ansiktet på någon (oftast mig själv), skrika, sparka och slå. Jag blir lätt förbannad på mig själv, besviken och tycker inte alls att jag presterat särskilt bra. MEN jag tränar med ett gäng riktigt underbara människor som verkligen ställer upp, peppar och är otroligt skickliga själva. Man får inspiration och glöd att fortsätta trots att det inte kan gå bra alla gånger. Vissa dagar är helt enkelt inte ens dagar. Man får leva med det så gott det går. Även om man så klart måste tillåta sig själv att känna negativa känslor då och då. Är man arg så ska man så klart vara det, är man ledsen så får man ju vara det också. Bara det inte går ut över någon oskyldig person och inte heller över en själv för man förtjänar inte mer skit än man redan har då man känner en negativ känsla.

Man är värd att vara glad och lycklig. Ibland kommer fallgropar, ibland trillar man. Ibland händer fruktansvärda saker och man kryper en stund. Det är helt okej. Det är då man får ta hjälp av sina vänner som kan stötta en och hjälpa en på fötter igen efter en jobbig tid. Sen får man ta igen det och bevisa för världen att man är oslagbar! What doesn't kill you only makes you stronger!






Två av tre intervjuer avklarade

I onsdags så lyckades jag få till två intervjuer. Revoked stod först på listan direkt efter morgonmötet och Stoned efter lunch. Jag är hyfsat nöjd med mig själv ändå, gick faktiskt bättre än jag trodde. Men man hade ju att göra med två proffsiga och grymma band så vad skulle egentligen kunnat gå fel. Jag ska under helgen och nästa vecka som är påsklov börja knåpa ihop allt till något vettigt. Ser fram emot att få lite respons på det! Fick ganska okej repons på mitt Berlinarbete så jag känner mig pepp på att skriva mer och lämna in.

Revoked fick jag tre bilder på men jag valde den i mitten, Stoned fick jag bara en bild på. Tyvärr kunde inte Stoneds basist vara med på intervjun vilket var lite trist. Jag får tid med Jakkobi vecka 15, dvs veckan efter påsklovet. Hann inte med dem denna vecka tyvärr men för att slippa stressa alltför mycket så valde vi att ta det vecka 15 istället. Är ju inte direkt livshotande att det blir samma vecka som de övriga banden.

Ska tipsa också om att ni borde gilla alla tre banden på Facebook! Sök upp Revoked, Stoned och Jakkobi. Lägger in alla bilderna. Ni får helt enkelt lite extra Revoked, men vem har sagt att det är negativt? Det är väl allt annat än negativt. Stoned får ni inte heller missa, ett band att hålla ögonen på!




Dagens träning var awesome!

Idag hade Dennis fixat lite grejer som vi i klubben får köpa, bland annat munskydd och knäskydd. Jag fick med mig ett par tandskydd hem och nästa gång ska jag testa ett par knäskydd. Awesome! Vi fick också testa på kettlebells idag. När jag kom hem så frågade jag Tony om han testat kettlebells någon gång och han funderade faktiskt på att köpa. Jag är också lite sugen. Man får verkligen mångsidighet och det går att träna hela kroppen. Skulle vilja träna mina armar lite mer, är på tok för svag i armarna och inte heller tränar jag upp dem särskilt mycket. Benen får sitt då jag cyklar, går och springer lite då och då. Men armarna är det sämre med. Så ja.. kanske ska införskaffa ett par kettlebells?

Var så galet skönt att träna idag. Blev så glad! Saker och ting börjar verkligen falla på plats för mig gällande träningen. Jag kan hjula nu mera (på höger sida är jag lite sämre faktiskt..) och teknikerna börjar sätta sig nu. Jag orkar mycket mer och jag har verkligen fått en bra kontakt med min kropp. Var ute och sprang med Petra i tisdags och jag märkte faktiskt även då att jag kunde pressa mig själv lite över gränsen. Kändes underbart att ta allt ett steg till. Nu är jag mer envis och jag vet att jag kan mycket mer än jag själv tror.

Träna med Ludvika BTM är bland det allra bästa som hänt mig hittills. Helt ärligt, det är faktiskt så. Börja med kampsport är absolut ett av de bästa valen i mitt liv hittills! Kära gamla hemklubben Vansbro JJK, ni är guld ni också!♥










Sömn, sömn, ge mig sömn... godnatt!

Sakta men säkert så börjar kameran min ge upp... stackarn, min gamla trotjänare. Men eftersom kameran är som den är så får ni nöja er med alla dessa riktigt jävla dåliga cambilder. Jag ser grön ut i huden och mitt hår ser typ lilabrunrött ut eller något. Men men. Jag är på tok för trött för att skriva något intressant så jag får helt enkelt gå och lägga mig nu. Förhoppningsvis så kommer jag vara en roligare människa imorgon då jag fått lite sömn och frukost. Nu är jag mest en zombie. Idag intervjuade jag Revoked och Stoned, det enda jag kan få fram i nuläget är: tummen upp! Jag får helt enkelt skriva mer om det imorgon eller något.


Ny design kommer...

Planerar en ny design på bloggen. Men har varken tid eller ork just nu så ni får nöja er med en ny header, dock är jag väldigt missnöjd med den och jag kan lova er att jag faaaktiskt har lite mer Photoshop skills än så. Men den duger så länge. Lite nytt är alltid roligt oavsett.

Berlin, kära Berlin

Änligen kommer lite Berlin bilder. Dock inte alla men ändå. Jag saknar berlin fortfarande! Såååå underbar stad. Blev lite kär och ville inte åka hem. Fick separationsångest vid flygplatsen, urgh. Det var en härlig resa! Som sagt, fler bilder kommer väl upp med tiden. Petra har också laddat upp lite bilder från Berlinresan, check 'em out!

Berlin by night



Vi besökte Förintelsemuseet under tisdagen. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att det var fruktansvärt jobbigt...

















Jag gjorde ju en intervju också! Men den får jag berätta mer om i ett enskilt inlägg.



Följde med Petra till Swedish photography.



Jag och Findus hittade en riktig snygging!



Vi drack också bubble tea och det var sååå underbart gott!











Vi snubblade runt i Berlin och hamnade visst vid Berlinmuren.



Finaste Findus









Vid Berlinmuren fanns också ett mindre museeum som hette "Topographie des terrors". Var inte fullt så jobbigt att besöka som Förintelsemuseet men så klart fick man en sten i hjärtat av att läsa och se alla bilder även där..





Torsdag och sista kvällen i Berlin. Alla Ordare drog ut tillsammans och käkade!









Ännu senare på torsdagen så hade vi lite fest inne i killarnas rum.







Följde med Petra och Tony på fredagen.





Sen så drog vi hem... buhu..


Love affairs

Latex och korsetter♥ Muuums. Ja, bilderna suger men ändå. Det finns saker jag är lite extra svag för gällande materiella saker. Skor, kläder, underkläder, lack, latex, korsetter.... oooooh! Söta accessoarer säger jag inte heller nej till. Rotade runt lite häromdagen och bestämde mig för att kolla lite på all min latex och mina korsetter. Bara för att vara lite extra kärleksfull. Behöver köpa glans till latexen och jag måste organisera mina korsetter lite bättre också. Ah well, jag har en jääävla massa fotoidéer och det blev inte direkt sämre av att snoka runt i garderoben och upptäcka vilka sötnosar som gömmer sig där.












Tillskott i garderoben

Idag fick jag poooooost!
Mina efterlängtade tillskott till garderoben inför våren och sommaren. Latex kjol från Skin Two Clothing och tröja från Criminal Damage. Färgstänk i vår/sommar ska det vara! Färg, färg, färg. Tjohejs vilken lycka. Hur underbart som helst!












Fyrbenta vänner<3

I helgen så var jag först med Sofie och deras bedårande vovvar var så klart fotomodeller. Lilla Jappsen fyllde ju 3 för några veckor sen, det var ju nyss han var valp! Frosty är lite över 1 år nu och en riktigt sötnos han med. Fick också tid att gosa med mina egna fyrbenta vänner, men bara Alvin ville leka fotomodell med mig. Dock fastnar han dåligt på bild då min digitalkamera inte är särskilt bra gällande rörliga motiv och Alvin sitter aldrig stilla..








Inpackning + inpackning

Idag kletade jag ihop mina två inpackningar med varandra! Inte testat det förut så vi får se om det gör någon skillnad eller ej. Revlon nutri creme Purple red och Treat e right peppermint hair mask tillsammans i en enda gegga.

Don't wanna jinx it but..

Jag troooor att mina planer för kommande vecka KANSKE kommer att hålla. Skrivit klart dialogen och krönikan nu, samt intervjun med Emelie Johansson. Har tyyyp bokat Stoned och Revoked. Det rullar på rätt hyfsat med andra ord. Lär ju ändå passa på att skriva om det eftersom det för en gångs skull verkar falla på plats trots allt. Bara därför så kommer det väl rasa samman typ imorgon men då har jag i alla fall solat mig i lyckan några timmar.

Nyss varit hos Sofie Eriksson och lekt, börjar bli lite förkyld I think (mindre bra, minuspoäng där) och har en vecka kvar innan påsklovet. Ikväll har vi planer på att besöka Linnéa en stund efter middagen. Sen är det back to Brunnsvik som gäller. Jag får försöka att klämma in lite vilostunder också här och var, men jag känner mig pepp på att jobba och vara aktiv och kreativ nu. Träning ska vi också trycka in i schemat för att jag ska behålla min mänsklighet och inte balla ur totalt och förvandlas till ett monster. Good point. Träning också!

Hold all your thumbs for me now! I'll need it.

Vatten över huvudet?

Ibland så kanske jag tar vatten över huvudet men bara ibland, mind you. Jag ska intervjua typ två eller tre personer nästa vecka, boka in intervjuer med tre band och sen har jag ju de skolarbeten jag pysslar med fram tills nästa fredag. Vi ska också ha utåtriktad verksamhet nästa vecka och det verkar bli så att vi i klassen ska ha utställning hos Ludvika bibliotek i April. Det kommer då vara på temat "Ett annorlunda Berlin", med tanke på att ingen av oss gjorde arbete kring det "typiska turist Berlin". Det jag jobbar med just nu är mitt reportage "Tatueringskultur i Berlin VS Sverige", dialog på Förintelsemuseet och krönika om Förintelsemusset. Har börjat på allting och det enda som behöver ordentlig finslipning är väl mitt reportage antar jag.

Varför jag ska intervjua några personer nästa vecka är för att jag behöver lite folk med tatueringar och piercingar som jag ska ha med som små notiser i reportaget, ni vet det där typiska "Varför valde du just denna tatuering?" och bla bla bla. Banden ska jag köra intervju med eftersom jag verkligen behöver träna på gruppintervjuer och det känns som ett bra tillfälle att träna här på skolan där det finns flertalet band och där man dessutom inte har så mycket krav på sig utan alla vet om att man går en utbildning och är i inlärningsfasen. Så de tre band jag ska kasta mig över är Stoned, Revoked och Jakkobi eftersom dessa tre band är med i Livekarusellen.

Huuuva, nu när jag ser på allt så tänker jag att jag kaaaanske tagit liite vatten över huvudet? Eller? Nej. Vi säger bestämt nej. Jag ska spotta ut all prestationsångest och bara tänka att jobba under press kommer gynna mig. Jobba under stress har jag gjort förut och senast jag kände efter så tror jag bestämt att jag överlevde. Alla kroppsdelar satt kvar också för den delen, till och med huvudet. Så nu ska jag faktiskt fokusera bort ifrån allt dåligt. Jag brukar bli enormt stressad och må dåligt av att ha många bollar i luften men tänkte vända på skiten och se om jag kanske kan göra om det och lära mig jonglera istället för att tappa alla i huvudet.

Wish me luck, I'll need it.

Glass och äkta vänskap

Prestationsångest, ångest i övrigt och bara... usch! Jag har mått så dåligt idag. Hoppade över träningen för att sätta mig ner med skolarbete och ge mig själv tid att bara vara. DÅ är det fan tur att man har så fina vänner som man har som klappar en på huvudet och bjuder en på glass och päron med After eight på! ♥ Vänner är bland det bästa som finns.




















Pulling your puzzles apart




Våååår i Brunnsvik

Rena rama våren!



Latex.

För några år sen så upptäckte jag något helt underbart - latex. Tyvärr var jag korkad nog att sälja iväg en latex topp men jag har kvar lite latex plagg trots allt. Nedan ser ni sötaste kjolen eveeer, cheerleading kjol i latex. Vad mer behöver jag säga? Lite schoolgirl touch också tycker jag. Förtjusande! För er som undrar så ja det är latex som man gör kondomer av. Och nej det känns inte som lack eller PVC. Det är stooor skillnad. You should try it! Man blir blessed by latex väldigt fort. Det är inte direkt något man har under myskvällen i soffan eller gympasset. Men det är galet jävla snyggt!

Lite hår och sånt

Jag kom på att jag hade MOOD efterbehandling och L'Oreal efterbehandling kvar efter att jag färgade håret så medan min färgbomb väntade sina sista minuter innan ursköljning så blandade jag ihop MOOD, L'Oreal och lite balsam i en Speciality to go-mugg. Kom sen på att droppa i lite av min färgbomb i geggan och sen hoppade jag in i duschen, sköljde ur färgbomnben och la in kladdet. Lät det sitta i några minuter medan jag duschade kroppen. Sen sköljde jag ur kladdet. Gissa vad! Det gick faktiskt bra det där. Jag kanske inbillar mig MEN jag tror minsann att håret blev lite ljusare av det hela. Så nu kanske man ska börja med det! Färgbomb och sen färgbomb i balsamet och kanske även lite i mitt schampoo? Hmmmmm..





Åh ja! Har lyckats tona ner mitt hår till en ljusare färg så jag drar på smilgroparna som fan!


Sååå coola vårskor

Bland de coolaste vårskorna jag sett! Jag testade faktiskt båda paren på H&M i Berlin men köpte dock inga, dom hade bara 37or och jag har 35/36. Ångrar mig liiite dock då man säkerligen kan ha 37 med en lite tjockare strumpa i. Tyvärr verkar det inte finnas i min storlek på hemsidan heller men kanske i någon butik i Sverige. Åh, sååå coola jue! Vill haa ♥

Börjar dagen med en skopa ångest.

Den här dagen börjar med en stor skopa ångest. Jag struntar i morgonmötet och ligger i sängen med täcket över huvudet och tankarna virvlande runt. Men dagen är inte slut än, så allt kan ju hända. Jag ska försöka vrida saker och ting lite mer rätt. Gå omkring och må dåligt har ingen mått bra av (säger ju sig självt). Men det är ju träning ikväll så då får jag slå ut lite dåliga och negativa vibbar och känslor!

Söker skolor.

Sitter och söker skolor. Har sökt till bland annat Kristinehamn och Dalarnas högskola. Urgh! Det känns verkligen konstigt att sitta och söka då det känns som om man nyss började här. Blir helt förvirrad och yr.... usch ja. Inte lätt att vara vuxen. Mina ögon rullar verkligen då jag läser igenom allt det här kring "behörighet till denna utbildning/kurs", information kring skolan, internatmöjligheter, kostnader, plats... ah well. Jag får väl helt enkelt söka som en idiot och sen hoppas på det bästa!

Hantlar - inne eller..?

Är det bara jag eller är det mycket folk som köper hantlar och tränar med hemma nu för tiden? Kanske något man ska börja med själv. Jag har aldrig varit något större fan av hantlar faktiskt men jag har snubblat över en massa bloggare nu som verkligen verkar rekommendera hantlar, sååå man kanske ska införskaffa sig ett par eller vad säger ni. Dessa hantlar kommer ifrån Intersport (sorry, glömde skriva SPORT efter INTER på bilden men pallade inte göra om göra rätt...) och Rusta. De gröngråa ifrån Intersport och de rosa ifrån Rusta. Trooor att Intersport tar typ 180 för sina och Rusta 49? Anyhoo. Någon som tränar med hantlar och tycker att det är en bra investering ?


Dags att fylla träningsväskan

Dags att börja kika efter träningsutrustning snart. Jag har varit lite lat gällande just den biten hittills men det kanske börjar bli dags nu. JABB.SE har ett brett sortiment och jag fastnade för dessa saker. Handskar behöver jag verkligen, shorts också (till MMA träningen) och så klart hittade jag två sorts handskar som jag gillade. Dock är de svarta billigare och har lite mer stoppning också, de lilablå är riktigt snygga men ganska så tunna så dom fungerar inte för lite tyngre och hårdare sparring. Och det kan ju vara bra att ha ett par som klarar lite mer. Dessutom var VENUM dyrare än CHOKEM. Visst är shortsen riktigt jäävla snygga?! I love them. Knäsydd från DIFO, munskydd (billigaste som JABB har :P) och sen ankelstöd. Tyvärr fanns inte ankelskyddet i S men det kommer förhoppningsvis snart i lager igen.


Graffiti och saknad av Berlin

Det kommer nog dröja lite innan alla bilder ifrån Tyskland kommer upp eftersom jag har skrivbordet fullt av skolarbete just nu. Håller på med ett reportage och ska boka två intervjuer idag. Förhoppningsvis så har folk tid med mig redan denna vecka. Jag håller på med ett reportage under temat "Tatueringskultur i Tyskland VS Sverige". Så nu sitter jag och skriver ihop intervjun jag hade med Fefe Hindenlang som gästade No Pain No Brain i Berlin, egentligen så är han stationerad hos Eletric Tattooing i Argentina. Riktigt trevlig människa måste jag säga! Ska boka tid med True Heart Tattoo i Ludvika och sen ska jag intervjua lite folk med tatueringar också. Emelie Johansson var snäll nog att genast ställa upp så henne ska jag boka tid med ikväll vid middagen. Förhoppningsvis så är någon mer med tatuering och/eller piercing villig att svara på lite frågor och låta mig fota lite.

Jag saknar Berlin huur mycket som helst! Åh, åh Berlin♥ Men rätt okej ändå att vara tillbaka. Jag får ju träffa alla söta och imorgon så är det träning igen. Dom är så söta i klubben, för innan jag åkte så hade jag fullt upp med en massa privata saker så tränade inte på 2 veckor och då frågade flera stycken vart jag var och varför jag inte dök upp på träningen. Men jag upplyste om att vecka 12 (dvs denna vecka) så är jag back on track. Imorgon är det träning igen så dags att svettas lite och spotta lite blod med Ludvika BTM!

Nu när man kom tillbaka till Sverige igen så insåg man hur fruktansvärt färglöst vårt samhälle är. I Berlin fanns underbar graffiti överallt! Så jag tycker vi inför lite laglig graffiti här och var i Ludvika. Ja, laglig eftersom jag inte vill uppmuntra någon att spraya ner polishuset eller dyl. Men graffiti är ju galet snyggt! Vissa människor har ju talang utöver det vanliga alltså.


Smakprov ifrån Berlinresan

Eftersom det är ganska måånga bilder som ska laddas upp och redigeras från Berlinresan så får ni nöja er med detta lilla smakprov. Är lite för off i huvudet just idag för att ens tänka mer än vad som egentligen är som allra nödvändigast.


Back in Sweden.

Då var man tillbaka i Sverige. Bilder från resan kommer nu till veckan, min laptop står inne hos Findus och jag är i Smedjebacken tills imorgon. Hemresan gick bara bra förutom att jag mådde lite risigt i bilen pga trötthet. Landade på svensk mark 23.34 ungefär. Skriver mer då jag landat lite psykiskt också. Nu är jag bara trött och sliten.

BRB, Tyskland!

Klockan 09.15 ska vi käka brunch tillsammans i huset. Sen runt klockan 12-13.00 så drar vi iväg till Stockholm! Vi checkar in på Arlanda tillsammans och planet lyfter ifrån Sverige typ 19.22. Sen är vi i Tyskland till fredag den 16e. Jag har resfeber fortfarande, klättrat på väggarna, tuggat på tapeter och gardiner för fulla muggar. Fjärilarna i magen är så många nu att dom knappt kan röra på sig längre. MEN jag är riktigt jävla glad också! WOHO. Tyskland sön-fre. Så ni kommer inte höra ifrån mig på några dagar nu. Men kika in på bloggen nästa helg typ, då lär jag sitta framför datorn igen.


Reeesssfeber!!

WAAAAAH! Gissa om jag har resfeber deluuuuxe nu. Jag stod och kikade på lite grejer idag i mataffären och plötsligt så slog det mig - vi åker ju på söndag, det är bara imorgon kvar och sen... WUUUAAAH! Jag dog lite och mådde fruktansvärt illa. Min mage blev helt... blä. Uhh! Som tur är så har jag ett härligt gäng med mig som tröstar och lugnar ner mig så gott dom bara kan. Idag var jag in till stan och på Apoteket så köpte jag Lactrase och Calma. Lactrase är för oss laktosintoleranta, det hjälper kroppen att bryta ner mjölksockret så man kan i stort sett äta produkter med laktos i utan att krypa runt på golvet efteråt. Jättebra att ha nu då man är ute på vift, då slipper man bry sig om det innehåller laktos eller ej. Calma är tuggummin mot åksjuka! Awesome! Gah, imorgon kommer jag verkligen ha panik. Inte nog med att man ska packa färdigt och sånt. Urgh!

Glass och bus i köket

När vi kom tillbaka till Brunnsvik igen så köpte vi glass! MMUUUUUMS, fy fasen va gott med glass alltså. Då får man ju ännu mer vårkänslor. Så klart köpte jag Hello Kitty glass♥


























En fredag i Brunnsvik

Idag är det fredag. Det betyder att vi snart drar iväg! Söndag... japp, då smäller det! NU har jag verkligen resfeber. Kände då jag stod i matbutiken att jag blev helt illamående och gaaalet nervös. Trodde jag skulle dö! Nu börjar snön tina bort och solen syns oftare. VÅRSOL idag! Myyyyys.




Livekarusellen!

Jahapp, då blev det så att man trillade in på spelning på Haffas denna kväll. Hoppade träningen *dumdum* pga privata orsaker men jag hamnade på ett annat mycket trevligt ställe. Haffas i Ludvika! Livekarusellen ikväll med fem band varav två stycken är Brunnsviksband. Först ut var E.T.D., efter dom klev Dead December upp på scen, sen blev det Little Albert och efter dom kom Brunnsvikarna - Revoked och Jakkobi. Livekarusellen är ju en tävling så i slutet röstade vi. Man ska rösta på två band och ja, jag röstade på Revoked och Jakkobi kan jag ju avslöja. Dels för att dom är Brunnsvikare och dels för att jag helt ärligt gillade dom allra bäst.

E.T.D.





Dead December





Little Albert







Revoked



















Jakkobi



















Efteråt så fick ju Petra och Tony bara lov att posera lite! Visst är dom söta?




Happ....

Mitt hår är förstört....
Vi blekte utväxten och det gick finfint. Blekningen tog riktigt bra! Vi la i hårfärg i utväxten och sen så tänkte vi att eftersom det ändå är rött på rött så lär det knappast göra skillnad. Nu är håret mörklilaröttbrunt. Inte ens utväxten som vi blekte är rött. Jag är skitförbannad och jättebesviken! Struntar totalt i hur fin hårfärgen är för det var rött jag hade, rött jag ville ha och röd hårfärg jag köpte. Jag fick inte rött för fem öre. Så när jag kommer hem ifrån Berlin ska jag bleka ner det igen och få det rött igen. Nu innan hinner jag inte och jag har ingen lust att stressa mig igenom någon färgning. Håret får vara såhär ett tag nu och sen får jag ta itu med det senare. För jag ska fan ha rött som jag hade!




....

Jaha, då var håret förstört.....

Med färg i håret...

Efter 1 paket blekning och 2 paket röd hårfärg så är snart jag och Elias glada rödtottar. Well, jag skulle bara färga utväxten men det blev så att vi kladdade i resten av hårfärgen i håret. Om 20 min så ska jag skölja ur hårfärgen, kasta mig in i duschen, vara megasnabb och sen dra till gymmet. För jag och Findusen ska köra lite spinning! Yesyes. Spännande hur L'oreal och mitt hår kommer överens.


Dagens goda gärning

Yepp, dagens goda gärning är att sprida denna video vidare. Sanningen om "korsett och korsett", om ni fattar!


En onsdag i Brunnsvik

Japp, då var det onsdag. Mår lite bättre idag *TJOHEJS*. Eftersom jag fastnade hos Tony igår och kikade på dokumentär innan jag smet in till mig, skrev lite, lyssnade på musik och sen kastade mig i sängen så blev det aldrig någon kvällsdusch som jag hade tänkt. Så min räddare i nöden i morse var helt klart mitt dry shampoo. Älskar den! Doftar gott, man känner sig fräsch i håret igen och det ger dessutom lite volym också. Ibland så är dry shampoo verkligen ens allra bästa vän! Hade tråkigt efter frukosten innan lektionen började så jag passade på att förnya mina naglar med en ny färg. Blev baby rosa. Nagellacket kommer ifrån Stargazer.

Idag har vi haft heldag med journalistisk med Sofie Wiklund. Vi har haft textsamtal, genomgång av uppbyggnaden av en nyhetsartikel och lite allmänt snack. Var trött som fan, luften i Viksalen var inte alls bra idag (skumt då det inte brukar vara några problem!) så alla var lite slöa. Men var roligt med lite uppstyrda lektioner, genomgångar och att få träffa Sofie. Henne ser man inte ofta nu för tiden.

Efter lunchen följde jag med Elias, Kalle, Jonatan och Christian på en kort promenad. Vi gick ner och satte oss på parkbänken på väg ner till vattnet. Jätteskönt! Var lagom kallt ute, blåste ingenting och solen låg på. Så jättehärligt med lite umgänge utomhus! Joel har skrämt upp mig inför flygresan men både Petra och Tony försökte tappert att uppmuntra mig och förklara hur roligt och ofarligt det är. Hur som helst så har jag verkligen resfeber som faaaan nu! Men jag försöker att tänka på hur galet kul det kommer bli !





10 orsaker till att le

Uh, oh! Idag så avskyr min mage mig. OGILLA. Så försöker lugna ner den med ProViva och efter middagen får det fan bli mjukisbyxor och t-shirt. Hade tänkt färga utväxten ikväll men annars får jag göra det på fredag istället. Vill helst göra det innan Berlin och imorgon är det full rulle i övrigt. Ska försöka att inte stressa upp mig nu för då lär ju magen övergå från avsky till rent hat. Stressad Fiah resulterar alltid i att magen gör uppror och jag kryper runt på golvet av illamående. Så kan vi ju inte ha det. Usch, jag börjar verkligen få resfeber på riktigt nu! Uhhhhh!!!

Nej nu ska vi vara glada! Glada bananer allihopa ska vi vara. Usch, inte tänka på dumma magen och inte tänka på resfeber eller att jag är lite smått irriterad på människor... nej, skaka av mig alla dåliga känslor NU! Allt dåligt ska bort, bort , BORT!

10 orsaker till att le!
1. It becomes you!
2. It makes you more successful
3. It makes you live longer
4. It's contagious
5. It makes you look younger
6. It makes you happier
7. It makes you more attractive
8. It relieves stress
9. It releases endorphins
10. It lowers blood pressure

Lite kloka ord på vägen








Måndag och skolvecka igen

Då var det skolvecka igen då. Idag fick vi flygbiljetterna!! UHH, nu börjar jag bli riktigt nervös. Mest över flygningen men också över en massa annat (som är superlöjligt men som jag alltid måste oroa mig över ändå...) ! URGH! Idag hade vi genomgång av bland annat research. Hela klassen var ganska så trötta och ovana vid skolrutiner nu såhär efter lovet. Men det var så klart härligt att se alla! Alla sambos tillbaka i huset idag!♥




Lite mer hårsnack...


★ Hårspray: Wild Strawberry Sensation, extra hard hairspray av LYKO.
☆ Hårgelé: TIGI Rockaholic Way Out, super hair glue
★ Glans: TIGI Rockaholic Rock Out, shine blaster
☆ Hårspray: TIGI Bed Head Maxxed Out, massive hold hairspray

♥ Om ni undrar varför jag har två hårsprayer så är detta orsaken: Avslutar med att spraya Maxxed out över hela håret. Denna hårspray är bra som avslut eftersom den håller kvar frissan snyggt och torkar fort. Ger bra stadga, doftar gott, ger glans OCH skyddar mot skadliga UV strålar. Så den är toppenbra att ha på håret innan man drar iväg i och med UV-skyddet. ♥

★ Jag använder just nu Wild Strawberry lite oftare än de övriga två men alla tre är helt awesome. Bra hårspray är verkligen ett måste i min hårhylla! ☆

★ Torrshampoo är ett måste i hyllan med alla hårprodukter. Dels för att man kan använda dem som volymgivande spray och dels för att fräscha upp håret. Tycker liiite mer om TIGIs men jag är ett stort fan av TIGIs produkter. Dock är got2b också helt awesome! Billig också, den är absolut värd sitt pris och lite till. Båda två är underbara! Man kan inte klaga på något egentligen, enligt mig. ☆

Fiah ♥ Body America




♥ 72% organic material
♥ Doftar uuuuuunnnderbarrrrrrt
♥ Finns i vanliga butiker som COOP
♥ Finns i många fantastiska dofter
♥ Förpackningarna är sååå söta med sina pinuppor på
♥ Min hud älskar dessa produkter
Vanligtvis är jag väldigt känslig och min hud är kräsen men min kropp älskar Body America

Berlin om en vecka!!

Helt jävla galet och helt jävla awesome! Varför jag tjatar om det här så mycket som jag gör... well, jag har aldrig ever varit utomlands förut. Norge hos kusinen jo visst men så mycket utomlands känns ju inte Oslo. Åkt båt över till Finland men jag klev aldrig av i land, var sjösjuk typ... SÅ det här är värsta grejen för mig. Flyga och allt. Jag är helspänd OCH nervös! Varit hos mor och far och rotat fram min resväska. Tyvärr så glömde jag ju min handväska men ev. ska mamma till Ludvika och fixa en grej på fredag. Annars får jag rota runt och se om jag har någon här som duger eller om någon kan låna ut. Anyhoo... BERLIN OM EN VECKA!!

Klet i håret och lite tips

Idag blandade jag ihop en egen liten inpackning till mina hårtoppar. Endast olivolja och honung! Hur mycket av varje är en smaksak. Sen är det bara att blanda (man blir jääättekladdig så befinn dig i badrummet nära en vattenkran). Kleta i det i håret (håret ska inte vara blött) och vänta 10-60 min. Olivolja är bra för hår som är torrt och honung kan man kleta i hårtoppar som är slitna. Som du kan läsa på bild nr 3 så ska man endast ha i hårtopparna och sen kan man ha lite i längderna. Jag brukar ta lite i längderna också. Vóila! Efter 10-60 min så är du klar. Var noga med att tvätta ur geggan ur håret ordentligt. Ta först shampoo och sen balsam. Om du, som jag, har färgbomb eller dyl så ska du ta det efter shampoot och sen efter färgbomben ha i balsam. Blev krånligt så gör såhär:

"GEGGAN" > SHAMPOO > BALSAM
"GEGGAN" > SHAMPOO > FÄRGBOMB > BALSAM

Balsam stänger nämligen håret och därmed ska man använda det allra sist innan man sköljer ur håret och hoppar ut ur duschen. Shampoo rengör och avlägsnar produkter i håret så som hårspray och dyl. Färgbomber brukar vara inpackningar med hårfärg så det tar man mellan shampoo och balsam.

Små tips för ett gladare hår
♥ När du tvättar håret så sänk värmen på vattnet.
Värme skadar håret på alla sätt, allt ifrån direkt värme som i plattång till UV strålar och varmt vatten. Håret trivs bättre att sköljas och shampooneras i kall vatten. Du behöver ju inte duscha i iskallt vatten ofc men ha vattnet lite kallare då du fixar med håret än då du duschar kroppen.
♥ Håret är som allra skörast då det är blött.
Så när du hanterar ditt nyduschade hår, var försiktig. Att slita, dra eller vara våldsam mot håret när det är blött är bara dumt. Red ur håret lite försiktigt med en borste eller med fingrarna. Använd alltid värmeskydd och när du ska torka håret med handduket så klappa håret (lägg håret i handduken, slut handduken runt håret och klappa med händerna på handduken) och/eller krama det lätt med handduken.
♥ Duscha inte håret för ofta, det sliter på hårets naturliga skydd och kan om du har otur göra så det naturliga skyddet förstörs helt. Detta återuppbyggs inte. Om du duschar håret för ofta och skyddet försvinner så kan håret bli jättefett eller väldigt torrt. Det är inte farligt att låta håret vila ifrån både dusch och styling lite då o då även om det kanske känns lite ofräscht. Tvärtom så trivs håret bra om det får vila ibland och bara sitta uppe i en fläta.





helvete.


Utväxt, hejdå!

Dags att färga utväxten nästa vecka innan vi drar iväg. Den här gången tänkte jag testa L'Oreals Paris Preference Recital 6.6. Färgen heter Babylon Intensiv röd. Jag vet inte alls hur den blir i håret men jag hoppas att den blir intensiv röd och... öh.. snygg? Inte testat MOODs blekning heller men den sägs vara helt okej om man bara ska bleka lite grann. Jag ska ju bleka utväxten och sen lägga i rött. Spännande hur det här blir!


Insight.

Ibland släpper vi taget om människor som funnits i våra liv och som vi på många sätt önskar vi kunde behålla. Men vi släpper taget om dem, inte för att vi inte älskar dem utan för att det är just det vi gör - älskar.

För det kommer stunder i livet då man måste ta beslut för framtiden och inte för nuet eller det förgångna. Det som varit måste få vara det förflutna, det som sker just nu måste vara baserat på framtiden även om det innebär att man måste ta jobbiga beslut.

Det svåraste med avsked är att man aldrig riktigt kommer över dem helt. Det blir enklare att leva med dem men smärtan över att ha förlorat någon som betytt mycket för en finns alltid närvarande.

Om du någonsin tvekar så känner ditt hjärta ändå till sanningen och verkligheten. Den bittra smaken av förlust och ångest som ligger kvar djupt rotad inom dig. Men vi överlever, vi lever och vi vet att livet fortsätter så länge våra hjärtan pumpar ut blod och vår puls slår.

Hur svårt det än må vara så vet jag att jag tog rätt beslut när jag släppte taget om dig och såg dig gå din egen väg. Vart den än leder så hoppas jag att vi någonstans på vägen ses igen.



Pictures.

Hahaha. Hittade lite gamla bilder som jag faktiskt fick bra respons på. Alltid roligt då folk tycker det man gör är snyggt även om det bara är på amatörmässig nivå och för skojs skull. Minns när jag fotade dessa bilder och lekte i Photoshop med dem. Ville inte redigera dem överdrivet mycket utan lekte mest med färger och med ljus och mörker. Har en drös med foton ifrån den dagen men laddar bara upp några stycken nu, resten kanske dyker upp senare.










Nobody can hurt me without my permission.

För er som inte har koll på vad jag tränar eller vad det allting innebär, klicka här.

Träna snart, inte en dag för tidigt säger jag bara. Bästa sättet för mig att bli av med dåliga tankar, bli lite mer människa, rensa huvudet och få energi. Utan träningen skulle jag nog inte klara av vardagen. Inte vardagen som den ser ut just nu i alla fall. Träningen håller mig i form, gör min kropp glad, hjälper mig att orka. Det är den bästa psykologen jag någonsin haft.

Jag ska lämna allt det dåliga bakom mig nu. Ska släppa taget om all sorg, om alla människor som sårat mig, alla bråk och all skit. Bort. Bort. Nobody can hurt me without my permission.


NY HEADER

Av någon sjuk orsak så envisas en del av mig fortfarande med att ha regnbågar och sånt med på headern. Jag hade tänkt göra en utan och skapa en mer... seriös design på bloggen. Men eftersom det ändå blev regnbåge så får designen vara kvar ett tag till. Och vad jag vet så har ingen dött av lite färgstänk och regnbågar. För all del, det är ju ganska sött!

Habegär.

Jag har suttit och dreglat över detta i ett X antal timmar nu. Seriöst, det är fan ögonorgasm deluxe det här! WOW!

Kärt besök på kär plats

Idag hälsade jag på min gamla hemklubb Vansbro JJK. Saknar dom så mycket allihopa!♥ Tyvärr så var ju inte alla där, men ändå. Måste hem till påsklovet och träna med dom alltså.





















Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus