Vatten över huvudet?

Ibland så kanske jag tar vatten över huvudet men bara ibland, mind you. Jag ska intervjua typ två eller tre personer nästa vecka, boka in intervjuer med tre band och sen har jag ju de skolarbeten jag pysslar med fram tills nästa fredag. Vi ska också ha utåtriktad verksamhet nästa vecka och det verkar bli så att vi i klassen ska ha utställning hos Ludvika bibliotek i April. Det kommer då vara på temat "Ett annorlunda Berlin", med tanke på att ingen av oss gjorde arbete kring det "typiska turist Berlin". Det jag jobbar med just nu är mitt reportage "Tatueringskultur i Berlin VS Sverige", dialog på Förintelsemuseet och krönika om Förintelsemusset. Har börjat på allting och det enda som behöver ordentlig finslipning är väl mitt reportage antar jag.

Varför jag ska intervjua några personer nästa vecka är för att jag behöver lite folk med tatueringar och piercingar som jag ska ha med som små notiser i reportaget, ni vet det där typiska "Varför valde du just denna tatuering?" och bla bla bla. Banden ska jag köra intervju med eftersom jag verkligen behöver träna på gruppintervjuer och det känns som ett bra tillfälle att träna här på skolan där det finns flertalet band och där man dessutom inte har så mycket krav på sig utan alla vet om att man går en utbildning och är i inlärningsfasen. Så de tre band jag ska kasta mig över är Stoned, Revoked och Jakkobi eftersom dessa tre band är med i Livekarusellen.

Huuuva, nu när jag ser på allt så tänker jag att jag kaaaanske tagit liite vatten över huvudet? Eller? Nej. Vi säger bestämt nej. Jag ska spotta ut all prestationsångest och bara tänka att jobba under press kommer gynna mig. Jobba under stress har jag gjort förut och senast jag kände efter så tror jag bestämt att jag överlevde. Alla kroppsdelar satt kvar också för den delen, till och med huvudet. Så nu ska jag faktiskt fokusera bort ifrån allt dåligt. Jag brukar bli enormt stressad och må dåligt av att ha många bollar i luften men tänkte vända på skiten och se om jag kanske kan göra om det och lära mig jonglera istället för att tappa alla i huvudet.

Wish me luck, I'll need it.

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus