one last caress.




Igår var verkligen inte alls min dag. Lovade ju mig själv att jag inte skulle blanda in dåliga dagar alltför mycket här på bloggen eftersom jag vill att det här ska vara en positiv och rolig blogg att läsa. Även om alla så klart har sina dåliga dagar och sina lik i garderoben. Jag vill ju inte heller att folk ska tro att hela mitt liv bara består av glitter och rosa fluff för det gör det verkligen inte.

Men att ösa ut all skit på en blogg... jag vet inte. Jag har en hemlig blogg där jag skriver då jag mår riktigt riktigt dåligt. Anyhoo. Igår var ingen bra dag alls och jag mådde verkligen inte särskilt bra. Idag känner jag mig förvirrad. Typ bakis. Är helt borta i huvudet med andra ord. Börjar verkligen få smått panik inför det faktum att jag måste ha ett sommarjobb och jag måste ha något att göra i höst, men jag vet inte vad eller vart jag helst vill vara. Dalarna eller inte, skola eller jobb, högskola eller folkhögskola, vilken utbildning...

Ja det är så jävla mycket just nu bara. Vissa saker känner jag helt enkelt är för privata för att skriva här. Men idag är jag bara förvirrad, gör ett tappert försök att muntra upp mig själv genom att lyssna på the Misfits. Kan också tipsa er alla om att Carro gjort en awesome cover på deras låt Last caress. Den hittar du här. Lyssna, lyssna, lyssna!

Ah well. Jag får tyvärr lämna er i ovishet eftersom jag har en del saker att reda ut och plåga mig igenom. Men men. Musik och lite mera musik borde göra susen. Förhoppningsvis så får jag besked ikväll angående några saker och då kan jag stryka lite grejer ifrån min lista. Det där med att ta tag i grejer har jag varit jättedålig på ska jag erkänna.

Kommentarer
Postat av: Petra

<3

2012-05-09 @ 15:44:05
URL: http://fogelholm.blogg.se/









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus