En torsdag fylld av allt

Idag var jag till skolan för att prata lite med lärarna om min sjukskrivning och hur jag planerar framtiden gällande mina studier. Som alltid möts man av leenden, kramar och värme då man sätter foten på Västanvik. Åh jag saknar dem allihopa så mycket! ♥ Jag har lagt upp en plan but I don't wanna jinx it... såå jag säger inget än. Men jag hoppas och tror att det kommer bli bra! Man måste tro att saker och ting kommer ordna sig. 
 
Var till pållen idag också. Min fina, fina Shakira. Du är bara bäst! Såg spöken i skogen och traskade över otäcka vattenpölar som fått täcken av is. Det knastrade under oss och kylan smög sig snabbt på. Jag älskar att vara ute och rida i skogen. Känslan av att kunna galoppera runt i en evighet är bara så underbar. 
 
Sov dåligt i natt så jag ska banne mig lägga mig tidigt och försöka ta igen lite sömn. Att inte vara helt utvilad och sedan göra en massa saker är ingen bra kombination alls. Är en sak om man har en slappis dag då man i stort sett inte ens behöver byta om från nattkläder till något mer "det här kan jag visa mig i" utan man bara kan traska omkring i huset med en kopp te fastklistrad i handen. Mmmmm te!♥ 
 
Men idag skulle jag ju till hästen och sen på möte i skolan med lärarna. Så slappis var det knappast! Jag insåg idag att det ändå tar sin tid att komma upp på hästryggen från att man tagit in hästen i stallet. Man ska rykta, kolla igenom hästen, sadla (och Shakira är inge vidare förtjust i att bli sadlad. Då slänger man med huvudet och biter i jackärmen och är riiiktigt farlig!), tränsa och ta på benskydden. Sen ska man dra åt sadelgjorden och fixa med utrustningen så den sitter som den ska innan man hoppar upp. Efteråt ska man sadla av, tränset ska bort, benskydden också, man ska rykta, kolla igenom hästen igen, sätta på täcket och ge hästen en liten godbit. Fast godbit får hon inte alla gånger utan bara ibland. Oftast då man stretchar henne. 
 
Nu när Särken också har en egen sadel så kommer jag förhoppningsvis få skutta runt lite med henne också. Hon är nyss inriden så det är lite bus och bråk när det gäller den hästen. Vara helt medgörlig är inte riktigt hennes grej. Iofs så har Shakira också sina idéer och att testa personen som sitter på henne är alltid roande. Men överlag är hon en väldigt cool och snäll dam. För att vara så pass ung som hon är. Shakira har inte heller varit inriden så länge och är ännu inte utbildad. Mot våren hoppas vi kunna hoppa henne lite grann med hjälp av en tränare. Shakira har bara hoppat som 3-åring på testet då och aldrig seriöst med en ryttare. Men hon kan och har verkligen potensial att "bli något". 
 
När jag kom till skolan idag så kände jag bara ett .... Åååååh teckna! Jag vill teckna igen. Jag vill, jag vill, jag vill. Min sjukskrivning har inte bara gjort min inre del förstörd utan också skolarbetet har ju blivit lidande vilket stressar mig enormt. USCH! Att vara sjukskriven är absolut inte något "åh va skönt, man får sova på morgonen"! Tvärtom. Det är ett helvete att må dåligt som man gör som sjukskriven. Den ångesten, det dåliga måendet... det är fan hemskt! Så alla som tror att sjukskrivna inte lider. Tänk om! Man är inte sjukskriven för att man är lycklig och glad. Man är sjukskriven för att man mår väldigt dåligt av olika orsaker. En del har psykiska saker som jag, andra fysiska och en del både och. Jag ser ljus i min tunnel men jag är långt ifrån i mål än.

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus