Warm bodies

Någon mer än jag som är sjuuuukt nyfiken på WARM BODIES? Istället för vampyrer så är det zombies istället och ja, så klart blir en zombie och en människa kära i varandra. Vad annars? Tycker du filmen är sevärd? Har du kanske läst boken?
 

Sjukling..

Bläää! Är sjuk. Hade världens huvudvärk idag och mått illa. Hoppas jag blir bättre i helgen. Har en massa saker att göra och skola nästa vecka. Pallar inte må dåligt. URGH! Äta glass och tycka synd om mig själv. Idag har jag mest legat i sängen och sett på TV & film. Rastlös blir jag också men kroppen är som en säck potatis med mjöl. Den orkar iiiingenting. Blä för att vara sjuk!
 

Asylum<3

Oooh! Jag älskar verkligen American horror story. Läskigt som faaan är det! *Hoho* Jag får kalla kårar av att bara tänka på hur det skulle vara att själv vara instängd i Asylum. Uuuurrggh! Ändå kan jag inte sluta titta på det. Har du sett American horror story någon gång? 
 

Inspiration: Ashlee Simpson


Don't you wanna be a monster too?

Något som går på TV men också finns på Youtube och är riktigt poppis just nu är Monster high! Barnsligt kanske men i mina ögon riktigt roligt också. Tro mig, man vinner mycket på att vara barnslig trots att man är 23 och vanligtvis föredrar American horror story, Dexter, alla kriminalserier ex Law & Order och CSI Miami. Kanske gör Monster high mig barn igen eftersom jag alltid ville vara vampyr som liten. Min favoritkaraktär i Monster high är Draculaura. Erkänn att det vore sjuuukt coolt att vara en vampyr! Hur som helst. Att hämta inspiration från en tecknad figur är inte så korkat som det låter. Man kan faktiskt göra riktigt coola outfits! 
 

Mysigt klädd!

När man vill vara mysigt klädd så gäller en sak för mig! Stooora t-shirts eller linnen som sitter riktigt loose och är oversize. Som detta linne från Drop dead. Jag är en XS/S men linnet är i storlek M för att sitta sådär stort på mig. Hah, skulle säkert kunna ha två mig i den! Och sköna mjukisbyxor som inte sitter åt men ändå är lite mer tajta än vad överdelen är. Mjukisarna med tattoo tryck på är i storlek XS och kommer från Lindex

VIKTIGT INLÄGG!

Efter att ha läst inlägget hos elaka kommentarer hos Hofh så känner jag att jag måste skriva av mig lite av det hela jag också. Jag kommer aldrig någonsin förstå hur man kan skriva elaka saker till andra människor. Särskilt dom som skriver till personer dom aldrig någonsin har träffat, inte vet vem det är eller troligtvis kommer att träffa. Dom som knappt läser igenom bloggen utan bara skriver elaka saker. 
 
Att skriva att en människa är ful, efterbliven, är fet, har anorexi, har dålig blogg, har fula kroppsdelar... ja allt det där. Jag blir så besviken på de människor som inte kan respektera andra. Kan man inte säga något snällt så säg inget alls. Man älskar inte alla människor, verkligen inte, men man tjänar absolut ingenting på att kalla en annan människa ful för det sårar bara. Att såra en annan människa har man aldrig rätt att göra. 
 
Att ge sig på en annan person via internet såhär är bara fel. Gör något annat av din energi än vara elak mot någon annan! Sluta genast upp med dumheterna säger jag bara. Mobbning är faktiskt olagligt och det är lika mycket mobbning att skriva att någon är fet och borde banta på dennes blogg eller Facebook som att säga till personen i skolan. Tänk på det! Det är alltså INTE okej att gömma sig bakom en dataskärm. Det är lika fult och elakt att göra så. Såra någon annan person har man aldrig rätt att göra även om man själv mår dåligt, har lågt självförtroende eller är ledsen och arg på livet. 

Lägenhet, check!

Bild från DT
 
YAAAAY!
Då var det klart. Lägenheten är vååååran! Vi ska bara prata ihop oss med nuvarande hyresgäst kring när vi ska flytta in. Jag snodde bild från DT för att visa er området men snyggare och bättre bilder kommer. Det är en 2a med stooort fint kök och mysig lång balkong. Litet badrum iofs men vad gör man där förutom att gå på toa, borsta sina tänder och ta en dusch. Jag är så glaaaad! Äntligen hittat en fin underbar lägenhet! WOHO!

Styrka till er alla!


Så mycket tankar, så lite plats

Just nu händer det mycket. Väldigt mycket. Är sjuk men varit ute på vift idag trots det vilket iofs inte är särskilt smart men jag har kikat på lägenhet och Vansbrohem vill veta imorgon om vi ska ha den eller inte så därför var jag tvungen att åka och kika idag. Hämtat ut sömnmedicin och antidepressiv som jag ska börja med idag. Stressat mig igenom helgen och är fortfarande i stress. Hostar och har lite feber. USCH! Ska plocka ihop grejer i mitt gamla rum på skolan och städa ordentligt också. Blir väl säkerligen någon helg framöver. Så snabbt som möjligt oavsett. 
 
Är helt slut i huvudet och vet inte riktigt hur allt ska ordnas upp MEN det kommer att ordna sig. Det gör det. Måste tänka positivt vet ni. Alltid! 
 

..

Jag kan inte sova. Kan aldrig sova. Jag hatar att inte kunna sova! Börjar bli dags för sömnmedicin...? Behöver kanske det trots allt. Helgen har varit hyfsad förutom det faktum att jag dragit på mig magkatarr. Yaaay.. eller inte. Men nej, det kommer att bli bra! DET VET JAG. I'll keep on rocking and fighting. Motgångar gör en starkare. Kom ihåg det!♥

Sötaste halsduken!<3

Sötaste halsduken eeeevvveeer! Visst är den helt bedårande? Finns i rosa också men svart passar ju till allt. Rosa passar inte till min röda vinterkappa så svart it is. Helt gudomlig är den! Från Hell Bunny.
 

I-landsproblem!

Ah som ni ser så har jag i-landsproblem gällande löshåret. Det löshår som hänger ner "efter" mitt egna hår funderar jag på att färga lila. Förstår ni? Mitt egna är ju rött med lila dip dye och då blir det liksom rött, lila, rött. Kanske är snyggare om löshåret är fixat så det smälter ihop mer med mitt egna hår? Vad tror ni? Just nu är ju mitt löshår också rött. Så kanske ska försöka fixa så det som hänger nedanför det lila är lila också och det som är vid mitt naturliga röda är rött. I hope you get the point. Suger på att förklara. Och ja, webcamen är dålig. Mitt hår ser knas ut! Men men.
 

what a girl wants


inspiration: Kerli


Alvin♥Eulalia


Följ mig på Instagram!?

Klicka på bilden!

Sånt som glittrar

Min discokula dog ju. Vila i frid älskade. Kanske köper mig en ny, vi får la se. Men jag har i alla fall köpt mig en ny kula nu! Gröning, välkommen till familjen. Visst är den söt? Matchar mitt hår. Grönt + rött = sant. Åh btw, varför får alla mina örhängen fötter? Knas. Så jag köpte mig ett par örhängen idag. Så får vi väl se om resten dyker upp i flytten sen. 30 kr hos Lindex. I det andra örat sitter bara en vanlig plopp. Önskar jag hade en massa pengar så jag kunde sticka hål överallt i örat. Tycker det är så grymt snyggt att ha örat fullt med smycken. Ah well, jag får väl bli rik helt enkelt. *Hahaha*

Vill haaaa!!


Pastel hair, I love, I waaant!<3


Jimi Hendrix


inspiration: Mila Kunis


Vad har jag i håret?


Underbart för läpparna

Jag är helt käär i alla "I love.."´s produkter. Dom doftar ju så underbart gott allihopa! Stod i valet och kvalet mellan denna eller raspberry & blackberry men jag är mer för jordgubbar så det fick bli denna. Dock gillade jag färgen på raspberryn mer. Men men. I-landsproblem.
 
Hur gör du för att hålla dina läppar mjuka och glada i vinter?

En glimt i mörkret.

Jag lyssnade mycket på Good Charlotte som tonåring och särskilt Hold on hjälpte mig mycket. Musik kan göra väldigt mycket! Så jag delar med mig av den låten nu.
 
Kan inte riktigt fatta att allt som hänt har hänt. Snart ska jag bli kontaktad av en specialklinik som är specialister på just ptsd. Dom ska ta hand om mig, säger dom. Dom ska hjälpa mig att bli kvitt alla spöken en gång för alla. Jag hoppas att det är sant och jag hoppas att jag får en bra kontakt där. I måndags mådde jag inte alls bra. Det var en dag fylld av ångest men jag lyckades ta mig igenom den dagen också. 
 
En dag i taget säger dom. En dag i taget it is. Vissa dagar kryper jag, andra dagar kan jag gå. En dag ska jag dansa fram! Men inte än. Jag har haft stora svårigheter med sömnen så jag ska kanske börja med sömntabletter i alla fall, även om jag avskyr det! Men tydligen är dessa mediciner inte beroendeframkallande och inte heller något man måste ta varje kväll utan kan tas vid behov. Har även fått antidepressiva som jag ska börja testa. Jag är egentligen inte alls sugen på mediciner. Blev medicinerad som ung och jag utvecklade någon slags fobi för det då. Men jag börjar bli villig att ge det ett försök ändå.
 
Har ofta ont i huvudet men jag tänker nog på tok för mycket. Tänker, grubbar, spekulerar... whatever. Vissa dagar är bättre än andra. Förhoppningsvis kan jag åka till skolan i alla fall en dag den här veckan. Saknar det. Idag har jag besökt psykologen och jag ska tydligen få en ny... igen. Känns som om jag bollas runt bland psykologer. Men det kommer bli bra. Det vet jag. Det måste jag tro på. Jag sörjer fortfarande min väninna som begick självmord förra året då jag studerade i Ludvika. Men jag försöker bearbeta hennes död så gott jag kan. Av respekt till hennes familj är det inget jag kommer ta upp här på bloggen. Men hon är långt ifrån den enda vän som jag förlorat på det sättet. Jag vet hur ont det gör, jag vet hur förbannad man blir och jag vet hur det är att bli lämnad ensam kvar. Men jag lever vidare också för hennes skull. Jag försöker tänka att det här är inget nederlag. Det här är en fas i mitt liv. Jag var nere på bottnen men jag kom upp igen och jag glömde visst något där nere som jag måste hämta. 
 
Till alla där ute som mår som jag: Kämpa! Slut aldrig någonsin att kämpa. En vacker dag så finner du ljuset i tunneln. 



New in!

Yaaay! Idag kom mina efterlängtade leggings. Tyvärr också räkningen från läkarbesöket... ah well. Men som sagt - leggings!♥ Varit till psykologen idag och rört om lite i huvudet. Kändes skönt men läskigt på samma sätt. Väntar på att en specialklinik ska höra av sig till mig som är specialiserad på ptsd som jag har. Så nu är det bara att vänta och hoppas på det bästa.
 

Drop dead<3

Hemma idag och är sjuuuk. Blääh! Jag har missbrukat te hela dagen och gått omkring i myskläder. Iofs inget fel med det men att vara sjuk är tråååkigt. Imorgon ska jag besöka psykologen så jag lär lägga mig tidigt eftersom det är ett viktigt möte med henne. 
 
Klickat hem lite kläder idag som jag hoppas dyker upp den här veckan. Nämligen Drop dead linne och Drop dead och t-shirt. Jag ääälskar Drop dead kläder så att ha överdelar därifrån är ett måste! 
 

american horror story citat.


Bloppis

Har en liten bloppis nu! Kika gärna och skriv om det är något du fastnar för. Rensar inför kommande flytt så mer kommer säkerligen att tillkomma. Jag behöver plats och pengar! Ni som har mig på ex Facebook, Dayviews, Emocore, Helgon osv kan ju alltid skriva där. Eller om ni kommentarer på bloppis bloggen så mejlar jag er via den. Klicka på bilden för att komma till min bloppis!
 

Dagens i-landsproblem

Iiiih! Kan inte bestämma mig för vilken parfym jag ska köpa mig nu då alla mina parfymer är slut. Avrils har jag haft men Taylors har jag testat och den doftade också heeelt underbart! Dagens i-landsproblem!? Vilken tycker DU?

Yeeeehaaaaa!

Idag var det cirkus på hästen! 
Det kom en jääätttteeeotäck traktor på vägen och det var ju rena monstret. Så damen behagade inte att vara stilla och bara ta det lugnt. Nej hon skulle visst leka cirkus så idag fick jag känna på hur det måste kännas att vara cowboy ibland. MEN! Jag satt kvar, hon lugnade snabbt ner sig och hon gjorde sig inte heller illa även om hon hade galet bråttom hem sen och var stirrig. Typiskt ungdomar. Tänk när du blir gammal och klok Shaki, då kommer du bara fnysa åt alla otäcka saker. Sötnosen frustade då jag kom till hagen!♥ Sååå sött. Tror visst att vi har blivit polare, hon och jag. Bråkstake♥

Hår problem!

Jag fick hem löshåret idag och ... ja. Ah well, jag har nog uppfunnit några nya riktigt fula ord kan jag säga. Varit irriterad och förbannad. Men nu hoppas jag att jag fått ordning på det. Imorgon ska jag ta nya tag och när jag är nöjd med mitt krånglande så får ni se bild! Jag HOPPAS att jag lyckas ordna upp det här. Be med mig nu folk. Imorgon hoppas jag vara klarare i huvudet så jag kan reda ut mitt hår-problem. Allt ni får nu är denna urkassa och smått nertonade bild. Again, jag har varit riktigt jävla förbannad men jag TROR att jag funnit en lösning och jag HOPPAS det. Svindyrt hår alltså..

låttext av Kelly Clarkson

 

H&M har REA! ♥

H&M har REA! Woooohoo!
 

Jag följer...

 


Robot kärlek♥


Hemligheten är avslöjad!

Minns ni min hår hemlighet...? Petra hade rätt! LÖSHÅR.
Japp, japp. Jag kommer antagligen att färga det eller så behåller jag det blont. Får testa och se hur det passar ihop med mitt röda hår. Annars blir det nog rött eller svart. Nu väntar jag bara på att få svar från säljaren och sen ska Posten ge f*n i att fumla bort mitt paket. GAAH! Är nervöööös. Hatar det här. Kommer klättra på väggarna fram tills dess att jag fått hem paketet och det ligger tryggt på min säng och väntar på att öppnas. Oooh!♥

Craving for camo!


Coolaste leggingsen ever!

WOOOW!
Idag gjorde jag ett rejält fynd. Efter att ha varit hos läkaren fick jag trots allt en bra nyhet - ett mejl om att jag vunnit auktionen gällande dessa grymma leggings i graffiti stuk. Ascoola är dom! 73 kr med frakt. Vadå fyyynd?!

Choco love!

Kakor för den som vill lyxa till det! Choklad är perfekt för mig nu då jag ska få den där roliga perioden i en kvinnas liv som inträffar typ en gång i månaden ni vet. Så nu FÅR jag helt utan skam käka choklad. PUUUUNKT.
 

Deadlygirlz

Åh snyft! Whhyyy slutade Deadlygirlz göra sina underbara korsetter!? Whhhyyy!? 


Hemlisar på gång!

Ssssch!
Snaaart så kommer det hända något med mig utseendemässigt. Kan ge er två ledtrådar: Håret. Men det kommer fortfarande vara rött med lila dip dye (aldrig att jag färgar bort mitt underbara röda hår på typ tusen år!) så färgen kommer inte förändras. Men vaaad tror ni jag kommer göra med mitt hår? Nyfiken!?

Moa Lignell låttext


Upp med händerna!

Upp med händerna folk!
Hur många som besöker den här bloggen har någonsin testat på teckenspråk?
Hur många önskar att de kunde få chansen att lära sig teckenspråk?
 
Visste ni att...
.. teckenspråket inte är internationellt! 
Nej, alla länder har sitt egna teckenspråk precis som det talande språket. Det finns dock ett internationellt alfabet.
.. teckenspråk handlar inte endast om händerna. När man tecknar använder man hela kroppen för att uttrycka sig.
 
Det finns videos på Youtube där bland annat Dead by April's låt Mystery teckentolkas. Är det lat så finns direktlänk här. TV4 har TV4 tolken för oss som ex vill se Berg flyttar in fast med tolk. Det är också ljud på så man behöver inte kunna teckenspråket flytande utan man kan både höra programmet, se det och uppleva teckenspråket. UNDERBART, eller hur?

a true friend ♥


En torsdag fylld av allt

Idag var jag till skolan för att prata lite med lärarna om min sjukskrivning och hur jag planerar framtiden gällande mina studier. Som alltid möts man av leenden, kramar och värme då man sätter foten på Västanvik. Åh jag saknar dem allihopa så mycket! ♥ Jag har lagt upp en plan but I don't wanna jinx it... såå jag säger inget än. Men jag hoppas och tror att det kommer bli bra! Man måste tro att saker och ting kommer ordna sig. 
 
Var till pållen idag också. Min fina, fina Shakira. Du är bara bäst! Såg spöken i skogen och traskade över otäcka vattenpölar som fått täcken av is. Det knastrade under oss och kylan smög sig snabbt på. Jag älskar att vara ute och rida i skogen. Känslan av att kunna galoppera runt i en evighet är bara så underbar. 
 
Sov dåligt i natt så jag ska banne mig lägga mig tidigt och försöka ta igen lite sömn. Att inte vara helt utvilad och sedan göra en massa saker är ingen bra kombination alls. Är en sak om man har en slappis dag då man i stort sett inte ens behöver byta om från nattkläder till något mer "det här kan jag visa mig i" utan man bara kan traska omkring i huset med en kopp te fastklistrad i handen. Mmmmm te!♥ 
 
Men idag skulle jag ju till hästen och sen på möte i skolan med lärarna. Så slappis var det knappast! Jag insåg idag att det ändå tar sin tid att komma upp på hästryggen från att man tagit in hästen i stallet. Man ska rykta, kolla igenom hästen, sadla (och Shakira är inge vidare förtjust i att bli sadlad. Då slänger man med huvudet och biter i jackärmen och är riiiktigt farlig!), tränsa och ta på benskydden. Sen ska man dra åt sadelgjorden och fixa med utrustningen så den sitter som den ska innan man hoppar upp. Efteråt ska man sadla av, tränset ska bort, benskydden också, man ska rykta, kolla igenom hästen igen, sätta på täcket och ge hästen en liten godbit. Fast godbit får hon inte alla gånger utan bara ibland. Oftast då man stretchar henne. 
 
Nu när Särken också har en egen sadel så kommer jag förhoppningsvis få skutta runt lite med henne också. Hon är nyss inriden så det är lite bus och bråk när det gäller den hästen. Vara helt medgörlig är inte riktigt hennes grej. Iofs så har Shakira också sina idéer och att testa personen som sitter på henne är alltid roande. Men överlag är hon en väldigt cool och snäll dam. För att vara så pass ung som hon är. Shakira har inte heller varit inriden så länge och är ännu inte utbildad. Mot våren hoppas vi kunna hoppa henne lite grann med hjälp av en tränare. Shakira har bara hoppat som 3-åring på testet då och aldrig seriöst med en ryttare. Men hon kan och har verkligen potensial att "bli något". 
 
När jag kom till skolan idag så kände jag bara ett .... Åååååh teckna! Jag vill teckna igen. Jag vill, jag vill, jag vill. Min sjukskrivning har inte bara gjort min inre del förstörd utan också skolarbetet har ju blivit lidande vilket stressar mig enormt. USCH! Att vara sjukskriven är absolut inte något "åh va skönt, man får sova på morgonen"! Tvärtom. Det är ett helvete att må dåligt som man gör som sjukskriven. Den ångesten, det dåliga måendet... det är fan hemskt! Så alla som tror att sjukskrivna inte lider. Tänk om! Man är inte sjukskriven för att man är lycklig och glad. Man är sjukskriven för att man mår väldigt dåligt av olika orsaker. En del har psykiska saker som jag, andra fysiska och en del både och. Jag ser ljus i min tunnel men jag är långt ifrån i mål än.

sant.



Me loooovvee


Jag vill haaaaa!

Ååååh! Jag vill sååå gärna ha låångt och vackert hår som Keela har. Helt underbart är det håret! Tyvärr finns inte 60 cm att köpa i rött. Då måste man åka till Rapunzels studios och jag har varken råd eller tid med den resan "bara" för hår liksom. Skulle vara om man färgar själv men blir det misslyckat så har man förstört sitt dyra hår. Lagom kul. Funderar dock på att köpa svart 60 cm clip ons löshår. Svart, rött och lila är ju snyggt tillsammans och jag är ju svarthårig i grunden också. Jag skrev även dit adressen till Keela eftersom bilden är på henne men direktlänk till hennes blogg finns hääär.
 

Saknar dig såå!

Bild på när Jack var liiiten vovve. Nu är han stor stor stooor kille. Visst är han underbar? Längtar efter dig Jacken! Snart, snaaart hoppas jag att du kan komma till mig igen.♥

Fars dag på söndag!

På söndag så är det Fars dag! Inte har ni väl glömt bort det allihopa? Jag har nyss beställt det här till min pappa från Coolstuff. Min pappa älskar golf nämligen men kan knappt med internet så det finns ingen risk att han ser det här inlägget, *hahaha*. Även om han gick en kurs som jag troor heter "Data för livrädda" eller något sådant. I alla fall så är det här en sjukt rolig grej. Tyvärr ganska dyr då frakt tillkommer men han får det lite grann som julklapp också. Så det är ju värt ändå tycker jag! Vad ska din pappa få i år? Hoppas bara den hinner komma fram i tid. *fingers crossed*
 

Design by Amandah Thunberg

Jag ska erkänna att det här med ny design till bloggen helt enkelt får vänta tills jag har mer tid och ork att plöja mig igenom allt det här med CSS koder. Så fram tills dess har jag tagit en gratis design av jätteduktiga Amandah Thunberg (Exeggutor.se) så länge eftersom den här är så grymt snygg! Vill du själv ha en cool design men inte orkar eller kan göra en så kika in hos Designa din blogg. Jag har en gång i tiden varit haj på det här med CSS och själv kunnat pyssla ihop rätt coola designs men jag ska erkänna att orken och intresset för det har svalnat. Så ni får njuta av hennes skills helt enkelt! Enjoy.
 
Finns huuur många underbara designs som helst så jag kommer säkerligen byta ganska ofta, *hahaha*.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus