White knuckles and sweaty palms from hanging on too tight.

När jag satt och lyssnade på albumet på Spotify där Pink kommenterar låtarna på sitt nya album The truth about love så säger hon bland annat att vi människor ofta är rädda för att bli ensamma så vi håller fast vid kärleken även då kärleken är slut och vi håller praktiskt taget fast vid ingenting. Vi är rädda att förlora allt. Jobb, vänner, kärlek, oss själva. Så rädda att vi håller fast vid sånt som inte ens finns kvar längre. Vi litar inte på vår egen förmåga att överleva. Är det så? Har du känt så någon gång?
 
Jag och mitt ex var tillsammans nästan ett år. Vi skiljdes åt under bråk och gråt. Nu i efterhand så förstår jag att vi borde ha gjort slut innan det gick så långt som det gjorde. Vi bråkade hela tiden, vi älskade inte varann längre men båda var så rädda för ensamheten att vi höll fast vid varann tills det brast. Så ska det inte behöva vara. Mina vänner som är singlar skulle så klart vilja finna kärleken (vem vill inte det?) men vad jag vet så är alla ändå nöjda med att vara singlar. Som en kompis sa, "Jag hittade mig själv mycket mer efter att jag blev singel nu. Jag kan liksom tänka på mig själv fullt ut. När kärleken kommer får ödet avgöra. Tror inte på att jaga den. Att vara ute och flörta lite på krogen är alltid roande. Men nej, den äkta kärleken kommer till en då tiden är inne. Tills dess så ska jag bara njuta av att ha godispåsen för mig själv!"
 
Ska väl erkänna att jag är en sån person som är lite för rädd och tvivlar lätt på mig själv. Men jag har blivit bättre med tiden faktiskt. Nu vågar jag mer, nu tror jag lite mer på mig själv än jag gjort innan. Fast överlag så tror jag att vi människor är lite rädda av oss. Särskilt då det gäller något så nära som kärlek. Man ska våga känna efter. Våga känna som man känner. Om kärleken är slut och man är tillsammans bara för att... det skadar mer än det hjälper en. Man ska vara ärlig mot sig själv och sin partner. Hade jag varit det så hade kanske jag och mitt ex skiljts åt som vänner istället. Nu har vi iofs i efterhand pratat ut så det finns inga tråkigheter mellan oss nu längre. Tro på dig själv!
 

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus