Bra sagt Jim Morrison!


Ed Hardy <3

 
Jag älskar Ed Hardy! Det måste vara bland de snyggaste grejerna och kläderna ever. Skulle nog kunna fylla en hel garderob med bara Ed Hardy om jag hade råd och kunde.

Bättre bild på armbandet

Bättre bild på armbandet jag fick av sötaste Sofffie. Armband med ett hjärta. Matchar ju det andra armbandet perfekt! Det andra armbandet är egentligen en del av ett Snö of Sweden halsband som jag fick av min pojkvän i julklapp. Har även ett Snö of Sweden armband med pärlor som jag fick då jag fyllde 21 av min pojkvän. Jag är mer för silver än guld, men det kanske märks..?

Inspirations person: Marilyn Monroe


Några ord på vägen <3


My birthday!

Tjooosan alla! 
Idag fyllde jag heela 23 år. Ett jordsnurr till, lite klokare kanske också. Alla gratulationer har bara strömmat in via SMS, telefonsamtal och Facebook. Så galet roligt att fylla år bara för att alla är så snälla mot en då! Jag fick ett armband av Sofffie. Ett jättevackert ett med hjärta. Silver så klart då vi är silversystrar, hon och jag. Bjöd grannar och bästa faster & kusin på fika och ikväll ska jag käka pizza med pojkvännen min. Mina föräldrar är ju i Småland så dom har inte kunnat gratta mig men jag fick en digitalkamera i början av augusti som förskottspresent av dem. Imorgon åker jag tillbaka till Leksand igen!
 
Bilden är jättemörk. Min hud ser nästan mörkgråbrun ut ju. Men men.

<3

Imorgon ska jag köpa värmeskydd till mitt hår. Men idag... åh, kunde inte låta bli! *Skäms lite* Men fyra små uuuuuubersöta flaskor med olika dofter från I love.. ! Duschgel är det alltså. Så jag kommer stå lääänge i duschen och bara njuuta av att tvåla in mig i bubbel som doftar såhär underbart. Lite ska man unna sig ändå. Dofterna är Strawberrry swirl ice cream, vanilla toffee fudge ice cream, mint chocolate ice cream och banana split ice cream. Och nej, kan inte välja någon favorit! *Hihi* Nej nu blev jag så sugen på sötsaker att jag tror att jag ska köpa lite glass av glassbilen. Var fleeera år sen senast. Minst 3 år sen sist! Unna sig lite kan man som sagt.

Man kan ju alltid leka med tanken..

Yeah, vääääldigt romantiserad bild av att bege sig till vårdcentralen. OM jag haft en enhörning så hade jag nog ändå tyckt det hade varit liiite awesome. Men nu så har jag ju inte det. Har tid imorgon och på fredag hos vårdcentralen så jag har ledigt imorgon och fredag från skolan. Åkte idag. Varför jag inte går i Leksand är för att jag fortfarande är skriven hos mina föräldrar och jag tycker att det är skönast att gå till samma personer på vårdcentralen som jag gått hos i flera år. Ogillar att byta då jag väl hittat någon jag har förtroende för. Vad jag ska göra på vårdcentralen imorgon och fredag är inte viktigt. Det håller jag för mig själv men det är inget allvarligt eller så. Imorgon och fredag har vi asroliga dagar i skolan så sörjer lite. Men det är ju inte direkt så att jag måste gå varje torsdag och fredag. Bara skönt att få det gjort så slipper jag tänka på det mer på ett tag!
 
Bilden är gammal ja, nu har jag ju piercing i läpp och tunga. Bilden togs precis innan jag piercade mig typ, kanske 1 vecka innan eller så. Men jag tog bara random bild på mig själv. Spela roll om den är tagen nyligen eller ej liksom. 

Hair, hair, haaaair!

Jag ska handla lite grejer hos Lyko till håret. Värmeskydd (mitt är snaaart slut, paniiik! Ett måste då måste fönar, använder plattång och wave maker) och inpackning. Extra inpackning! Färgbomberna är ju inpackning men jag tror håret behöver ännu mera. Inpackning for the win! Särskilt med tanke på att jag ska bleka och färga utväxten i helgen vilket betyder att håret inte kommer bli sådär överdrivet glatt..
 

Studded bra, hiss eller diss?

Hiss eller diss? 
Vad tycker Du om den nya trenden med studded bh:ar? Bh:ar med nitar och sånt på helt enkelt. Jag tycker att dom är grymma! Jag vill haaaaaa! Bilderna blev lite olika stora, men men. Alla förutom den med långa spikes på skulle jag lugnt vilja ha om jag hade råd att lägga ut pengar på sånt här. Men en kanske det blir ändå om jag nu känner att jag har råd. Har betalt hyran idag och det dröjer ju ett tag innan pengarna dras från kontot, så jag vill vänta med att handla något innan hyran är betald och klar. Jag är skiiitnervös! Hatar att betala hyra. Är alltid så nervös att det blivit fel..! Men men. Jag tröstar mig och lugnar ner mig själv med att kolla på coola bh:ar!
 

Värt att tänka på


inspirations person: Nana


You've gotta get up and try

Septemberbarn som jag är så fyller jag år på lördag. Jag tycker faktiskt om september. När jag var liten så ville jag fylla år på sommaren för då var det varmt och man kunde ha barnkalas utomhus. Men nu mera så tycker jag om att vara höstbarn. Löv i olika färger som faller ner och täcker marken, det är varken sommar eller vinter, varmt eller kallt, ljus eller mörker. Det är någonstans mitt emellan allt. Någonstans mitt emellan världen. Jag fyller 23 fast jag bryr mig inte så mycket om ålder längre. Det känns inte annorlunda än att fylla 18 eller 20. Faktiskt. Jag hade en tråkig 18års dag och en lika tråkig 20års dag. Firade knappt, bjöd en del släktingar på fika, åt middag med lite kompisar. Då jag fyllde 20 så var jag väl också med Erik tror jag. Jag hade redan fyllt 18 då jag träffade honom och mitt ex ringde typ på min 18års dag och sa grattis. That's it. Fast jag sörjer inte. Man behöver inte så mycket mer då man blir äldre. Man har så mycket annat att tänka på än att fira att man levt ett år till på jorden. 
 
Ibland så saknar jag att vara ung. Ibland, inte jämt. Inte så ofta men ibland. Helst av allt så skulle jag nog vilja vara liten igen. Den enda nackdelen då är väl att man har allt framför sig. Högstadiet och sånt. Så det kanske är rätt bra att vara snart 23 ändå. Då är man ju ändå kvitt det där. Tonårsperioden och hela skiten är liksom genomliden redan. Den 30e åker Tony utomlands, han ska försöka ta sig in i Tibet för att följa sina drömmar och sitt hjärta. Han är fin den människan och jag unnar honom den här resan. Det känns konstigt att han ska åka men ändå bra. Det är ju hans vilja, hans dröm, hans önskan. Han åker dagen efter min 23e födelsedag. När jag får se honom igen vet jag inte men det får tiden utvisa. Jag hoppas att han har en massa spännande att berätta då!
 
Jag önskar att Tony och Petra hade kunnat vara med på min födelsedag. Vad jag nu ska göra. Men saknar att sitta i köket om kvällarna, koka nudlar, dricka te och bara prata en massa strunt. Hade varit awesome om dom kunnat vara med ! Men vi får se vad jag gör. Jag har gett om tankarna om att planera något, det blir som det blir helt enkelt. I går läste jag min gamla skrivarbok som jag hade som dagbok och anteckningsbok då jag studerade förra året i Ludvika. Då jag var en ordare. Jag grät nästan lite grann då vågor av minnen bara rusade emot mig. Både goda och lite sämre. Sen kikade jag igenom alla Petras album från förra året för att minnas lite mera. Ibland så behöver man nog minnas det gamla för att kunna leva i nuet och tänka på framtiden. Så jag pusslade ihop lite minnen igår och satte dem i tryggt förvar någonstans i mig själv. 
 
Idag fick jag kontakt med en psykolog också. Så nu får vi se hur det går. Ska också till vårdcentralen för att ta blodtryck och kolla mina värden. Imorgon skulle psykologen ringa igen och säga vilken dag jag ska komma dit. Jag vill ogärna gå in alltför mycket på det som hänt så jag nöjer mig med att helt enkelt bara säga att jag förhoppningsvis kommer få hjälp och stöd.
 
Idag var jag och hälsade på hos Leksands kampsportsklubb. Dom har ju jutsu kai och judo. Jag ska börja med ju jutsu igen. Hade ju sånt flyt i min modersklubb då jag tränade med dem, sen flyttade till Leksand och började då träna hos underbara Ludvika BTM. Men dom körde inte ju jutsu utan MMA, brazilian jiu jutsu och thaiboxning. Så nu får jag försöka ställa om igen. Men jag är glad att jag oavsett vart jag har bott har kunnat träna kampsport. Sen har jag Shakira också så klart, underbaraste hästen. Ska berätta mer om henne en annan gång. Nu ska jag lyssna på låten en gång till och sen ska jag försöka sova. Upp imorgon för att äta frukost och sen har jag lektioner i teckenspråk hela dagen, så huvudet måste vara fyllt med energi och fokus.
 

Bubblegum baby<3

Jag har alltid en påse med tuggummi i min skolväska. Varför? DÄRFÖR. Det smakar gott, doftar gott och ska ju vara bra för tänderna också. Just nu har jag faktiskt två stycken påsar i väskan. EXTRA jordgubb och EXTRA prof. Min V6 påse tog slut förra veckan, Lite annorlunda och oskyldigt beroende kanske men jag inbillar mig att det faktiskt är bra för tänderna. Tycker också att det är stressnedsättande att tugga tuggummi. Särskilt då det smakar gott och känns lite fräschare i munnen efteråt. 

Ny design på gång!

Jag håller på med en ny design till bloggen. Ev så byter jag design helt på den eller så meckar jag bara lite med headern. Headern som är just nu är bara en prototyp, den är inte klar! Så yeah.. hur allt slutar vet jag icke. Det står skrivet i stjärnorna!

Tänkvärt!


inspirations person: carly rae jepsen


Söndagstankar

Idag följde jag med till NISSES i Smedjebacken. Köpte mig en nagelsax, en vanlig sax, två koppar och lite godis. I fredags var jag inne i Ludvika och köpte mig boken CORALINE (på engelska så klart, daaah!) och röd hårfärg. Dom hade inte Schwarzkopf Real red så jag chansar på att den här blir lika snyggt röd. *Fingers crossed* Om den fuckar upp mitt hår blir jag galen! Visst gick helgen fort..? För fort enligt mig. Ah well, back to monday again. På lördag fyller jag år och allt! Yaaay yaaay! :*

A som i awesome!


Uppdrag hårfärg

Jag måste köpa hårfärg! Schwarzkopf Real red♥ och MOODs blekning för mörkt hår. Tror den heter Ultrablond X-tra eller något sådant, det är i alla fall deras starkaste blekning för mörkt hår. Får hoppas någon raring kan tänka sig att bleka och färga min utväxt snarast möjligt. Haaattar min utväxt, så fult. Men men. Jag fyller år snart, ännu mera snart. Nästa vecka på lördag den 29e fyller jag 23. Anyhooo! Funderar på att köpa clip on och färga det rött, men jag är inte helt undra än. Dels om jag pallar färga krångla med att färga löshår (ibland så blir löshåret förstört, trassligt och supertråkigt) och dels om jag ens behöver så mycket längre hår än det jag har just nu. Aja, vi får väl se helt enkelt. Hårfärg är steg och prio ett hur som helst! Rött underbar rött hår med lila toppar. Mina toppar har jag dock inte färgat alls utan lägger bara i färgbomben, awesome! Men topparna påverkas ju inte direkt av utväxten uppe på huvudet så. Det är bara rött jag kladdar med!

Plattång från Braun, finally miine!

LYCKA! Idag fick jag hem min plattång. Minns ni den? TJOHEJS. Nu har jag både plattång och wave maker. Så nu behöver jag värmeskydd (mitt är slut... ehehehe) och sen ska jag fixa min utväxt också typ nästa vecka. Happy giiirl! Har länkat förut men jag länkar väl igen för er som missat och inte pallar scrolla. Det är den här plattången jag har och den här wave makern
 

Ta en dag i taget!

Vi är huuur seriösa som helst i vår klass med pluggandet. Åtminstone ibland. Nej men seriöst, alla tar faktiskt skolan på allvar. STÖRSTA allvar. Skönt att vara med i en så ambitiös klass. Det smittar liksom! Idag hade vi svenska och teckenspråk. Det blir en hel del pluggande måste jag säga, särskilt i svenskan. Men det är faktiskt riktigt roligt. Det är intressant och givande. Inte bara en massa tjafs som man ändå kommer glömma veckan efter. Att studera till tolk innebär inte bara teckenspråk, vi läser också en hel del svenska och vi har också dövrealia på torsdagar. Det är inte en dans på rosor men de är en dans på sitt sätt!

kloka ord och tankar.




inspirations person: KATY PERRY


It's not over until it's over.

Jag har inte bloggat på ett tag eftersom jag inte har mått så bra. Men nu hoppas jag att jag snart kan få kontakt med en bra psykolog och att det vänder och blir bättre. Har verkligen gått ner mig ganska så rejält nu och inte alls mått bra psykiskt. Men jag försöker se framåt mot ljuset. Mer än så vill jag inte skriva på bloggen just nu.
 
Jag hade tänkt ändra design på bloggen men den kanske ska förbli såhär, eller vad tycker ni? Lite söt är den ju. Men jag ska samla mig själv och inspirationen så får vi väl se. Har huvudet fullt med annat just nu så bloggdesign är nog det sista jag har tid att pyssla med. Men man vet ju aldrig. Man ska aldrig säga aldrig. 
 
I dag har vi haft svenska och teckenspråk. Svenskan gick förvånansvärt bra måste jag säga med tanke på hur mycket jag improviserade och hur lite förberedd jag egentligen var. Not bad, I'd say. Förhoppningsvis så kommer jag finna lite mer styrka snart och komma tillbaka igen. Det är inte över förrens det är över, vet ni. 

Ännu en måndag

Igår åkte jag hem till Leksand igen. Dearest följde med mig och sov över tills idag då han åkte hem. Jag gjorde lunch åt oss, det fick bli köttbullar och makaroner. Enkelt och gott. Sen åkte vi in med skolbussen för jag skulle handla och vinka av honom vid tåget. Usch! Det här med att vinka farväl börjar tära på mig. Jag börjar verkligen längta efter den dagen vi flyttar ihop. 
 
I morse var jag verkligen supertrött så jag somnade idag på eftermiddagen. Var ju mindre bra för nattens sömn men jag brukar somna ganska så okej ändå. Jag får väl vara ute och vara aktiv helt enkelt även om jag börjar känna att en förkylning är på ingång. URGH! Försvinn dumma förkylning. Är helt slut i huvudet men jag ska plugga lite ikväll också innan jag lägger mig hade jag tänkt.



Om 13 dagar är jag 23 jordsnurr.

Jag kommer ihåg när jag var liten och satt och kikade igenom alla Min Häst och Wendy tidningar efter brevvänner. "Jag är 13 jordsnurr". Den tiden känns konstigt nog närmare nu än då jag var typ 16 och 17. Då handlade allt så mycket mer om nutiden och om hur awesome framtiden skulle bli då jag blev gammal nog att flytta hemifrån. Men att flytta hemifrån innebar bra mycket mer än bara awesomeness märkte jag sen. Det innebar sjukt mycket ansvarstagande, planering och ångest. Och hur märkligt det än är så har jag nog vuxit mer på insidan än jag någonsin kunnat tro de senaste 3 åren. 
 
Nu fyller jag 23 om 13 dagar. 23 jordsnurr. Nu bor jag inte längre hemma, jag planerar att bli sambo nästa år och för första gången skapa mig ett eget riktigt hem. Internaten har varit ett slags mellanting. När det blir lägenhet så är det ju liksom verkligen eget. På ett helt annat sätt än förut. Jag planerar att göra saker utan att fråga mamma och pappa för nu är jag vuxen, nu bor jag inte hemma längre och jag sköter min egna ekonomi. Från hyra till matinköp Jag är den där vuxna nu som jag under tonåren verkligen ville bli. Men blev det som jag önskade? Som jag trodde? Drömmar alltså. Tonårstankar och tonårsdrömmar. Vilken tid.
 
Dagarna rullar väl på och jag börjar känna pressen och stressen gällande vad jag gett mig in på. Ibland så vill jag bara stanna hemma i min säng, ligga och se på film hela dagen och äta glass. Men så går det ju inte till. Inte alls. Jag kanske ställer för höga krav på mig själv ibland. Jag tror nästan det. Jag är liksom bra på att göra så. Göra allt helt själv på en gång och det ska bli heeelt perfekt. Men den mänskliga faktorn säger att misstag kan ske, särskilt då man vägrar ta hjälp och inse sina svagheter.
 
Jag träffade Soffie igår. Söta underbara Sofffie. Vi som brukade sitta och tjuvröka tillsammans, smyga ifrån lektionerna och sitta ute i korridoren och prata och äta Daim, vi som brukade springa omkring på nätterna och roa oss helvilt, vi som brukade vara unga förevigt och aldrig någonsin kunna drömma om att världen inte var så som vi trodde att den var. Soffie planerar att flytta ihop med sin kille när han är klar i skolan, precis som jag. Dom vill flytta iväg från Dalarna och Soffie hoppas att hon kan få ett bättre jobb än att vara inringd ibland på SHELL om nätterna. Hon är samma Sofffie som hon alltid varit men ändå inte.
 
Världen är bra underlig, den är ond och hemsk och mörk men samtidigt så ljus och fylld av kärlek. Jag har nog tillåt mig själv att vara konstig och ledsen ibland, jag har nog tillåt mig själv att bearbeta och granska mina svagheter med helt nya ögon. Jag vill tro på framtiden och på mig själv så jag försöker att göra det också. Tveka och backa av rädsla har sällan hjälp mig hittills. Jag har verkligen utvecklats och jag tror att jag kan komma att bli en riktigt bra person en vacker dag. När mina vingar har torkat klart och alla färger vuxit sig liite starkare så är jag nog en vacker fjäril kan jag tänka mig. Ja jag vill tro det så jag tror på det.
 

Awesomeness!

Idag är jag på toppenbra humör minsann! Varit ute på rackartyg med bästa Soffie. Saknar den tjejen så mycket, kan hon inte följa med mig till Leksand imorgon. *Buhu* Just idag så är jag bara sååå glad! Det händer saker, BRA saker. Yaaaay time! Den här helgen så är jag hemma hos mor och far för att plocka bland lite saker här hemma, planera och ta det lite lugnt då jag varit sjukling. MEN denna dag förblir ändå awesome! We like!

inspiration.


I ♥ Studs


For the hair

Förra veckan köpte jag en wave maker second hand och idag så betalade jag för plattången, också den second hand. Japp, ni ser dem ju på bild. Fortfarande sjuk och eländig men jag tröstar mig med att jag åtminstone kommer vara snygg i håret! *Haha*
 
Här kan ni köpa en egen plattång (den som jag har köpt) och här kan ni köpa wave makern.
 
Måste fixa min utväxt också men tyvärr säljs inte hårfärgen någonstans i Leksand. Skickade pojkvännen till Åhléns i Ludvika men där var den slut. Så jag får väl beställa den via internet och surt betala överpris i frakt. Men men, sånt är livet. Jag stortrivs ju i mitt nuvarande hår så värt pengarna är det! När jag får hem min plattång nästa vecka så ska jag börja fixa riktigt coola frisyrer hade jag tänkt. Ska nämligen låna mammas sax och klippa till min lugg nu då jag är hemma hos dem i D-J över helgen. Ja jag klipper mig själv nu för tiden. Inte gått till en frisör på flera år. 

kloka ord på vägen.


inspiration.


Sjukling...

Idag är det liite synd om mig. Att vara sjuk är ingen höjdare alls. Sitter på Facebook, dricker litervis med vatten och ser på barnprogram för att muntra upp mig själv lite. Min mobil fick lite sprickor över skärmen igår som ni ser.. så den är lite ledsen den med. Ska ta med den till butiken där den köptes och kolla med garati osv. Om den kan räddas eller ej. Förhoppningsvis så kan den det. 
 

inspiration.


Onsdag betyder...

Onsdag betyder fika (varje onsdag så får en i klassen baka, idag var det Magnus) , tsp (teckenspråk) och svenska. På svenskan hade vi lite genomgång av verb och av någon sjuuuk orsak så har man ändrat namn på imperfekt och perfekt. Nu mera heter imperfekt tydligen preteritum. COME OOOON, WHYYY !? Det var väl bra som det var. Ja jag kommer i alla fall alltid säga imperfekt eftersom det var vad jag lärde mig i skolan. Annars anser jag att skolan och lärarna ljög för mig.. INTE okej. Men jag fick bullar idag på fikat, laktosfria bullar! Muuuums! Så jag är glad ändå. Vi hade dessutom rättstavningstest också på svenskan. Var ju aslänge sen man höll på med sånt. Och vi ska inte prata om att lärarna också drog upp geografi och Sveriges landskap... uuurggghhh! Jag och geografi alltså. Inte alls vänner. På tsp lektionen idag så hade vi Karin. Vi gick igenom lite saker som vi gjort under veckan. Träna, träna. Dessutom, ni har väl spanat in min text om Fatal Casualties hos Rocksoul, eller huuur?

med lite musik så skriver man bra.

Jag är helt slut i huvudet. På ett bra sätt. Idag har vi testat på en grej som kallas för typ DSP (troooor jag? Säkerligen helt fel men något med 3 bokstäver var det.) och det innebär att man filmar sig själv då man tecknar. Jag vet inte riktigt vilka uppgifter vi kommer få men jag utgår ifrån att vi ska filma oss själva och varann och sedan avläsa och/eller kolla efter fel vi gör. Att se sig själv på film är ingen hit alltså, fast ännu värre är väl att höra sig själv. USCH! Jag låter ju inte riktigt klok. 
 
Det är redan onsdag. Jag kan inte fatta det. Tiden bara rusar iväg. Gaaalet. Jag försöker att vara så positiv jag kan nu även om det emellanåt är lite smått jobbigt och svårt. Ingen är ju alltid glad trots allt men man kan göra sitt bästa för gruppens skull. Dagarna består av lektioner. Teckenspråk (vi har tre st olika lärare i teckenspråk och alla tre är helt döva), svenska (hörande lärare) och dövrealia (döv lärare). Man blir väldigt trött i ögonen och i huvudet efter en dags avläsning och tecknande. Man får helt tiden vara pigg i huvudet och det är verkligen inte lätt alla gånger. Ah well, bara att kämpa på!
 
Dessutom, jag planerar att göra om bloggens design då jag får tid och ork till det. Just nu är jag bara off i huvudet. Jag har tänkt fleeeera gånger om att jag ska fotografera lite i vardagen men jag glömmer av att ta med mig kameran helt enkelt. Skäms på mig. Jag måste bättra mig gällande det där. Så tråkigt med en blogg utan roliga bilder. Har en massa planer inför den närmasta tiden så jag kommer nog vara rätt tråkig är jag rädd. MEN förhoppningsvis får jag lite tid över ändå så ni får se vad jag pysslar med om dagarna.
 
Just nu sitter jag som en rosa katt i min kigurumi och ska snart gå och lägga mig. Jag tryckte i mig lite mat tidigare fast jag kände mig nästan feberig men nu mår jag lite bättre. Lite tung i huvudet dock så jag ska sova bort skiten hade jag tänkt mig. 

Vegetarian planer

Jag funderar helt seriöst på att bli vegetarian. Det enda negativa förutom att jag är uppväxt med kött och därmed van vid maträtter med kött är väl att jag inte ska få i mig allt jag behöver om jag raderar kött och sånt. Får helt enkelt rådfråga mina vegetarian vänner. 

mera glädje till världen.

Fina citat och tänkvärda saker från Datinglovequotes. Mera kärlek till världen säger jag bara! Jag vill fylla en garderob med post-it lappar igen som jag gjorde förra året. Med bra musik, fina citat, hälsningar från vänner, kladd & klotter och en massa knasigt som gör en glad. Kanske ska fylla en vägg med sånt? Mina väggar här är jättetrista. 
 




inspiration.


hitta delar av mig själv någonstans.

Tiden bara rinner iväg från mig. Jag hinner knappt med alls här. Får se nu. Vad har jag egentligen gjort på sistone. Jag går i skolan från 08.30 - 16.00. Har lektioner som aldrig förr, koncentration som aldrig förr, prestationsångest som aldrig förr. Har stekt pyttipanna och köttbullar. Blev inte alls så gott som jag hade hoppats på men jag får trycka i mig maten oavsett. Trots allt, det var ju stekt med kärlek och allt sånt. Mitt huvud är fullt av allt och inget, jag är nog mer zombie än människa framåt kvällen. Somnar tidigt och kryper upp ur sängen för att få i mig lite frukost. Teckenspråk, dövrealia och svenska. Blir nog inte någon snällare människa av att vara smått stressad inför framtiden och alla projekt som jag drar över mig. Meeeen... andas, andas. Jag kommer förhoppningsvis kunna knäppa lite bilder snart så bloggen blir roligare. Vill ju trots allt visa vad jag gör om dagarna!
 
I helgen var jag hos svärmor och hennes sambo och min pojkvän. Svärmor fyllde 50 så vi firade henne! Stooort kalas med alla hennes syskon med familjer. Jag förväntar mig att bilder från svärmors kalas dyker upp också så jag kan sno lite bilder så ni får se hur glada alla var. Pojkvännens syskon kom också. Trevligt att träffa alla. Men jag var så fruktansvärt trött. Helgerna är till för att sova och dricka varm choklad. Inte något annat. Punkt. Förhoppningsvis börjar jag komma in i rutinerna nu så jag kan slappna av lite mer. Slippa stressa upp mig inför småsaker. ALLT KOMMER ATT BLI BRA. Har skaffat mig en riktigt dum ovana som jag måste sluta med genast omedelbart. Bita på kulan till tungpiercingen! Dels så är det nog inge vidare för tänderna, dels så har jag inga extra kulor här hemma och dels så kostade den as! Så för fan. Ge dig nu får jag säga till mig själv.
 
Jag har som sagt huvudet fullt just nu. Håller på för fullt att komma till rätta i själ och hjärta. Inte alltid så enkelt. Att läsa svenska idiom och grammatik känns nästan helt nytt fast man pysslat med sånt tidigare. Bara det att jag kanske inte var så överdrivet intresserad. Men nu börjar det faktiskt dyka upp lite intresse. Dels för att det är lektioner som är uppbyggda på ett helt annat sätt än tidigare. Ah well, eller så har jag blivit äldre och klokare. 

När jag tänker efter så är allt bra underligt. Jag åkte ju till Brunnsvik förra året för att hitta mig själv och jag hittade väl delar av mig själv. Så jag kom till Leksand för att hitta de resternade delarna. Förhoppningsvis finns de här någonstans. Märker hur jag förändrats med åren. Galet egentligen. Om jag skulle träffa mig själv då jag var typ 16 och 18... det är inte alls samma människa även om det är det. Ruskigt egentligen. People change, things go wrong, shit happens and life goes on. Men mitt i allt kaos, alla virrvarv och galenskaper så är jag ändå hemma. Just nu. Just här. 

By gamers, for gamers.

Jag är liiite avis på min pojkväns headset men han är i behov av denna värsting, I'm not. Den här värstingen hittar du bland annat hos Webhallen och NetOnNet. Säga vad man vill men min pojkvän är då helnöjd. Ett galet snyggt headset och helgrymt! Men man får verkligen leva på nudlar eller spara för att ha råd. Dock är Razer bland de bästa jag vet gällande tillbehör till dator och dyl. Har en datamus från Razer som kostade as men som jag älskar.
 
 

Vågtång <3

Idag köpte min efterlängtade vågtång! Förhoppningsvis är en plattång på gång också. Har ju bara en mini och den är helt värdelös i mitt hår. Så ska införskaffa mig en rejäl plattång! Ni får själva se vilken inom kort. Dåliga bilder, men ändå. Testade min vågtång nu direkt och visst blev det snyggt. Här kan du köpa en egen vågtång. Mitt hår ser ut att vara orange men det är det icke *haha*. 
 
Anledningen till att jag ska köpa mig en rejäl plattång är helt enkelt för att kunna variera mellan vågor och platt. Den mini plattång jag har nu suger. Mitt hår är för tjockt och starkt för den. Så jag ska köpa mig en rejäl plattång som förhoppningsvis kommer hålla och duga i några år också. Sen tror jag visst att jag har det mesta. Har en locktång hemma. 

Vilket värmeskydd..?


Hemligheter på gång!

Jag har hemligheter på gång ska ni veta. Och neej, jag säger ingenting! Inte än. Nyfiken? Ledtrådar kommer!

kloka ord av Walt Disney.


inspiration.


fuck you otrohet!

 
Otrohet är bland de värsta svek man kan begå mot en annan människa. Det sveket ska man, enligt mig, aldrig förlåta. Att vara med någon annan och sedan säga att man älskar sin flickvän... hur fan går det ihop!? Jag skulle aldrig någonsin ta tillbaka en kille igen som varit otrogen. Been there, done that. Jag tog tillbaka en kille jag var tillsammans med förut efter att han varit otrogen mot mig och jag kan bara säga att det var ett stort jävla misstag. Han vänstrade igen. Inte för att jag varit en ängel heller, jag var också otrogen mot honom en gång. Yes, I was och jag skäms som fan för det. Varför vi inte bara gjorde slut med varandra och insåg att vi älskade ju uppenbarligen inte varann förstår jag i dagsläget inte. Jag var kanske 17 år gammal då ungefär. Inte för att det är en ursäkt, men för er som kanske undrar om det var nyss eller så. Min nuvarande pojkvän och jag har aldrig varit otrogna mot varandra. Aldrig. 
 
Och så klart gäller det båda könen! Jag menar, självfallet är det samma sak gällande flickvänner som är otrogna mot sina killar. Ett råd från mig är att om din partner är otrogen mot dig så ska du bryta. Det känns oftast förbannad tufft. Dels att göra slut och dels att din partner varit med någon annan. Men om man har behovet av en annan människa fast man är upptagen redan så anser jag personligen inte att det finns äkta kärlek i relationen. Älskar man sin flickvän/pojkvän for real så är man inte otrogen. Man super sig inte redlös och råååkar hångla och sen ligga med någon annan, man säger "Nej! Jag har flickvän/pojkvän! Stay away!" och man drar en gräns för vad som är okej och vad som anses vara no no. 
 
Vart gränsen går gällande otrohet är ju en sak man får diskutera med varandra som par. Jag har många killkompisar och jag vet att Erik har tjejpolare. Men vi har pratat om vad gränsen går och jag skulle aldrig någonsin äventyra mitt förhållande. Mina killpolare har ju respekt för mig, dels som person och vän och dels för att jag har pojkvän. Otrohet är fan INTE okej! Not fair play. Man ska våga bryta upp med dom som inte är värda ens kärlek. Oavsett hur jobbigt det må vara. Du förtjänar någon som älskar dig och bara dig!

inspiration.


kaos och rutiner.

Eftersom vi inte hade några direkta lektioner på min förra skola förutom morgonsamling, genomgångar, redovisningar och ibland gäster som föreläste så är jag ovan vid att ha lektioner från 08.30 - 16.00. Men nu börjar det verkligen lossna med rutinerna! Igår var jag dock mer zombie än människa kan jag säga. Mina ögon gick nästan i kors! Galet! Idag är jag piggare och inte lika zombielik som igår. Känns skönt att få vara människa i alla fall en dag. Plöjt mig igenom läxorna nu och varit duktig i allmänhet. Stökat runt lite och planerar vad jag behöver mer i mitt rum än en matta och ett tvättställ. Behöver ett duschdraperi också kom jag på nu. Finns det något coolare än ett duschdraperi med blodiga händer på? Spana in här. Och vem kan motstå LED duschhandtag som gör så det ser ut som om vattnet ändrar färg beroende på om det är varmt eller kallt? Coolt, eller hur? Finns här. Dock känner jag lite att det är en onödig utgift som bara är lite extra spexig. Men har man pengar över såå.
 
Jag måste verkligen komma på ett sätt för mig att vara lite mer kreativ än jag varit hittills. Kanske köpa färger och målargrejer och täcka heeela väggen med egenmålade bilder av rosa katter och sånt? Ah well. Jag är nog i allmänhet bara lite uttråkad nu efter skolans slut och då alla läxor faktiskt är gjorda för ovanlighetens skull. Har dock inga planer på att hoppa fallskärm från mitt fönster eller färga fåren gröna. Not yet. Dagarna nu för tiden består av lektioner och att träna efter lektionerna. Med andra ord hitta någon döv som är villig att tillbringa en stund med att bara prata lite strunt så man får öva sig i att teckna och läsa av. Det är nästan så att läsa av är svårare än att teckna i sig. I promise, it's not that easy. En del viftar helvilt med händerna så man hinner knappt med. Dessutom så ska man ju läsa av läpparna också och tyda kropsspråket. Det där med att teckenspråk bara är händer är bara lögn! Det är mycket mer än bara händerna. 
 
Min hjärna är smått ur funktion efter en lång dag med ständig översättning. Men varför klaga då jag trots allt gör det jag tycker är galet roligt? Nej vet ni vad. Jag har fullt upp om dagarna nu för tiden men jag börjar äntligen få lite ordning i allt kaos. Lite kaos kommer jag alltid vara men inte kaos på ett dåligt sätt. Ikväll ska jag kolla på dr Snuggles eftersom min favorit Kosmoskatten är med! Jag älskar honom, vill ha en egen sån katt tack. Som kan tala och som är från rymden. Mjau!
 
Besides. Jag behöver boka tvättstugan och sluta glo elakt på alla brandlarm i huset. I promise you, they're all evil. Men nu ska jag göra något mer av mitt liv än verka vara en allmänt flummig och galen varelse.

Zzzzz....

Jag har varit så galet trött idag! Helt slut i huvudet. Det blev en sväng in till stan också för att handla och få iväg Betty till vårdcentralen då hennes finger svullnat upp enormt efter ett getingstick. Handlade lite smått o gott, bland annat nya söta hårsnoddar i söööta färger. *Wohoo*

Nej idag är jag bara slö och trött. Kommer nog somna tidigt känner jag på mig för jag är verkligen helt slut. Urgh! Men imorgon är ju en ny dag. Nya möjligheter helt enkelt! Man får tänka så. Framåt, framåt. 

Nästa parfym i min hylla blir...

"Taylor Swifts doft Wonderstruck är en blommig, charmig och mousserande blandning av levande frukter.
Toppnoter: Fresia, äppelblom och hallon.
Hjärtnoter: Vanilj, kaprifol och vit hibiskus.
Basnoter: Sandelträ och persika."
 
Jag var på Kicks idag och fick upp ögonen för den här sötnosen. Taylor har släppt den debutparfym Wonderstruck. Jag sprayade lite på handleden och kan inte sluta sniffa där. Den doftar, i alla fall på mig, heeelt underbart! Blev lite kär i den så den här parfymen ska jag absolut köpa då min By Night är slut. Jag kan inte sluta sniffa.. doftar som en dröm!

Mysig måndag!

Igår köpte jag en lite försenad födelsedagspresent till min pojkvän från NetOnNet! Gissa vad det är för något! Jag fick leveransbesked för någon timme sen. Yaaay! Det här får helt enkelt bli en födelsedagspresent och julklapp då den var dyr. Men han behöver faktiskt verkligen ett par nya så det var han ändå värd. Kan ni gissa vad det är för något? Ledtråd: Man använder dem till datorn för att höra musik.
 
Dessutom så åkte han hem idag efter att ha hälsat på mig sedan igår. Så i natt slapp jag sova utan honom. Vi klev upp tidigt och åt frukost. Jättemysigt att ha honom här! Han tog 17.04-tåget hem nu. Saknar honom redan. Jag, Lina, Betty och Cicci åkte in till stan för att handla på Clas Ohlson, käka pizza, köpa mat och godis samt spana in lite grejer på Kicks. Dom blev det inga köp på Kicks. Blev en tur till bokhandeln också. Sååå mysig måndag! Imorgon är det lektioner heeela dagen. Teckenspråk från morgon till eftermiddag så ikväll ska jag lägga mig i tid så jag är pigg imorgon. Ah well, så pigg jag kan nu bli!
 

inspiration.


Visste du att..


Helgen är slut

Nu är jag hemma igen! Imorgon är det skola igen så dags att gå och lägga sig i tid. Jag har massor av läxor så imorgon kväll kommer bestå av att plöja mig igenom allt och träna som en tok! Ska bland annat läsa min entimmarsbok, träna på hjälpverk i teckenspråk och idiom sidorna 7-11. Jag är så trött att jag snart somnar. Men har pojkvännen här en natt så i natt kan jag sova gott och tryggt. Avskyr att sova ensam utan honom så ska njuta av hans kramar ikväll. Myys♥

Ha en trevlig helg!

I helgen är jag hos mina föräldrar tillsammans med min pojkvän. Vila upp mig, sova en massa, bli lite ompysslad och pussa på kaninerna. Klagar verkligen inte! Så imorgon kommer jag hem igen. Ha en skön helg folk!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus