hitta delar av mig själv någonstans.

Tiden bara rinner iväg från mig. Jag hinner knappt med alls här. Får se nu. Vad har jag egentligen gjort på sistone. Jag går i skolan från 08.30 - 16.00. Har lektioner som aldrig förr, koncentration som aldrig förr, prestationsångest som aldrig förr. Har stekt pyttipanna och köttbullar. Blev inte alls så gott som jag hade hoppats på men jag får trycka i mig maten oavsett. Trots allt, det var ju stekt med kärlek och allt sånt. Mitt huvud är fullt av allt och inget, jag är nog mer zombie än människa framåt kvällen. Somnar tidigt och kryper upp ur sängen för att få i mig lite frukost. Teckenspråk, dövrealia och svenska. Blir nog inte någon snällare människa av att vara smått stressad inför framtiden och alla projekt som jag drar över mig. Meeeen... andas, andas. Jag kommer förhoppningsvis kunna knäppa lite bilder snart så bloggen blir roligare. Vill ju trots allt visa vad jag gör om dagarna!
 
I helgen var jag hos svärmor och hennes sambo och min pojkvän. Svärmor fyllde 50 så vi firade henne! Stooort kalas med alla hennes syskon med familjer. Jag förväntar mig att bilder från svärmors kalas dyker upp också så jag kan sno lite bilder så ni får se hur glada alla var. Pojkvännens syskon kom också. Trevligt att träffa alla. Men jag var så fruktansvärt trött. Helgerna är till för att sova och dricka varm choklad. Inte något annat. Punkt. Förhoppningsvis börjar jag komma in i rutinerna nu så jag kan slappna av lite mer. Slippa stressa upp mig inför småsaker. ALLT KOMMER ATT BLI BRA. Har skaffat mig en riktigt dum ovana som jag måste sluta med genast omedelbart. Bita på kulan till tungpiercingen! Dels så är det nog inge vidare för tänderna, dels så har jag inga extra kulor här hemma och dels så kostade den as! Så för fan. Ge dig nu får jag säga till mig själv.
 
Jag har som sagt huvudet fullt just nu. Håller på för fullt att komma till rätta i själ och hjärta. Inte alltid så enkelt. Att läsa svenska idiom och grammatik känns nästan helt nytt fast man pysslat med sånt tidigare. Bara det att jag kanske inte var så överdrivet intresserad. Men nu börjar det faktiskt dyka upp lite intresse. Dels för att det är lektioner som är uppbyggda på ett helt annat sätt än tidigare. Ah well, eller så har jag blivit äldre och klokare. 

När jag tänker efter så är allt bra underligt. Jag åkte ju till Brunnsvik förra året för att hitta mig själv och jag hittade väl delar av mig själv. Så jag kom till Leksand för att hitta de resternade delarna. Förhoppningsvis finns de här någonstans. Märker hur jag förändrats med åren. Galet egentligen. Om jag skulle träffa mig själv då jag var typ 16 och 18... det är inte alls samma människa även om det är det. Ruskigt egentligen. People change, things go wrong, shit happens and life goes on. Men mitt i allt kaos, alla virrvarv och galenskaper så är jag ändå hemma. Just nu. Just här. 

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus