kaos och rutiner.

Eftersom vi inte hade några direkta lektioner på min förra skola förutom morgonsamling, genomgångar, redovisningar och ibland gäster som föreläste så är jag ovan vid att ha lektioner från 08.30 - 16.00. Men nu börjar det verkligen lossna med rutinerna! Igår var jag dock mer zombie än människa kan jag säga. Mina ögon gick nästan i kors! Galet! Idag är jag piggare och inte lika zombielik som igår. Känns skönt att få vara människa i alla fall en dag. Plöjt mig igenom läxorna nu och varit duktig i allmänhet. Stökat runt lite och planerar vad jag behöver mer i mitt rum än en matta och ett tvättställ. Behöver ett duschdraperi också kom jag på nu. Finns det något coolare än ett duschdraperi med blodiga händer på? Spana in här. Och vem kan motstå LED duschhandtag som gör så det ser ut som om vattnet ändrar färg beroende på om det är varmt eller kallt? Coolt, eller hur? Finns här. Dock känner jag lite att det är en onödig utgift som bara är lite extra spexig. Men har man pengar över såå.
 
Jag måste verkligen komma på ett sätt för mig att vara lite mer kreativ än jag varit hittills. Kanske köpa färger och målargrejer och täcka heeela väggen med egenmålade bilder av rosa katter och sånt? Ah well. Jag är nog i allmänhet bara lite uttråkad nu efter skolans slut och då alla läxor faktiskt är gjorda för ovanlighetens skull. Har dock inga planer på att hoppa fallskärm från mitt fönster eller färga fåren gröna. Not yet. Dagarna nu för tiden består av lektioner och att träna efter lektionerna. Med andra ord hitta någon döv som är villig att tillbringa en stund med att bara prata lite strunt så man får öva sig i att teckna och läsa av. Det är nästan så att läsa av är svårare än att teckna i sig. I promise, it's not that easy. En del viftar helvilt med händerna så man hinner knappt med. Dessutom så ska man ju läsa av läpparna också och tyda kropsspråket. Det där med att teckenspråk bara är händer är bara lögn! Det är mycket mer än bara händerna. 
 
Min hjärna är smått ur funktion efter en lång dag med ständig översättning. Men varför klaga då jag trots allt gör det jag tycker är galet roligt? Nej vet ni vad. Jag har fullt upp om dagarna nu för tiden men jag börjar äntligen få lite ordning i allt kaos. Lite kaos kommer jag alltid vara men inte kaos på ett dåligt sätt. Ikväll ska jag kolla på dr Snuggles eftersom min favorit Kosmoskatten är med! Jag älskar honom, vill ha en egen sån katt tack. Som kan tala och som är från rymden. Mjau!
 
Besides. Jag behöver boka tvättstugan och sluta glo elakt på alla brandlarm i huset. I promise you, they're all evil. Men nu ska jag göra något mer av mitt liv än verka vara en allmänt flummig och galen varelse.

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus