JAG HAR FLYTTAT!

Jag har flyttat från denna blogg till min nya. Klicka bara på bilden för att komma till den nya bloggen. Låter den här finnas kvar ifall att jag skulle känna att jag vill flytta tillbaka igen. MEN uppdateringar och sånt kommer ni alltså finna i den nya bloggen från och med nu. Så följ mig där istället!

En titt i min garderob



Tänk såhär:
Jag kunde inte låta bli! En titt i min garderob och lite "såhär stylar jag mig själv"-tips. Jag använder bara tre färger på jeans: Svarta, blåsvarta och mörkgråa. Tycker dock att svarta är enklast då det passar till allt. Ibland så använder jag leggings också och där har jag en hel del olika färger och mönster, men nu på vintern får jag ha jeans då jag inte har några tjockare leggings. 

Om man utgår från svarta jeans så kan man ju kombinera hur man vill! Överdelen vill jag gärna ha lite färg på även om jag gärna använder svarta överdelar också. Ex min grymma topp från Ed hardy! Cupcake cult tishan har har ju också svart bas men den har ju en hel del färg på trycket, även på ryggen då det finns två stycken vingar. Jag tog random tre stycken toppar från garderoben och slängde upp i inlägget. Det är tre av mina favoriter! Bild på alla mina favoriter kommer också så klart. Har en hel del.

Tillsammans med en snygg tröja så är outfiten komplett. Jag brukar titta lite på vilka färger som finns på toppen jag väljer. Har den ex svart bas så är det snyggt med en svart tröja till, är det mycket rosa så passar den rosa Ed hardy tröjan asbra. Det är inte så svårt. Jag går mycket på magkänsla och vad jag känner för att ha på mig. Oavsett om folk rynkar på näsan eller inte. Jag klär mig ju som jag vill och inte som alla andra vill. Eller hur?

Inlägg med hår tips och sånt kommer också. Men en sak i taget! Första inlägget med "En titt i min garderob" och "Såhär stylar jag" , check! Vilken topp skulle du välja till outfiten?

Alla <3 Dag presenter!


Tips på saker du kan köpa till Alla <3 Dag!
Allt finns hos Coolstuff!

1. Läppbalsam från Kisstrixx.
Två stycken läppbalsam som tillsammans blir en awesome kombo! Ex jordgubb och choklad. Smör in dina läppar med jordgubb och hans med choklad, när ni sedan kysser varandra så förenas smakerna från era läppbalsam och blir en underbart god kombo! 
2. Kärlekspiller.
En burk med små piller som är öppningsbara. Du kan alltså öppna varje piller, skriva ner något vackert på varje lapp och försluta igen. Sedan ger du bort burken till den du älskar allra mest!
3. Jelly Belly presentask.
Du kan välja mellan 10 smaker, 20, 40 och 50. Personligen så ääälskar jag jelly beans! Huur gott som helst! Så jag skulle bli överlycklig över att få en så fin ask full med läckerheter.
4. Kärleksbönan! Ask med "I LOVE YOU" "MAGIC BEAN" på.
Ge bort denna sötnos och förklara din kärlek. Perfekt för den som inte riktigt vågar säga det själv ...? Ge den lite vatten och efter 1-2 veckor så växer ditt budskap fram. Efter en månad blommar den! 
5. LOVE JELLY.
Droppa ner innehållet i en påse i ett varmt bad och vips så kan du ta det mest romantiska badet ever. Blir trögflytande och följer kroppens rörelser. Luktar vaniljolja och håller värmen längre än ett vanligt varmt bad gör. Hur romantiskt är det inte med ett varmt doftande bad?

A day in Ludvika!

Jag hade tänkt försöka få till detta inlägg nu denna vecka. Men vi får väl se hur det blir med det. Eller ja, det kommer ju inte bara bli ett inlägg men första inlägget helt enkelt. Lite vad jag döljer i min garderob och sådär. Hope you'll enjoy it! Igår var jag helt säker på att jag hade feber men tydligen så gick det tillbaka under natten så jag kunde hälsa på hos min gamla skolan i alla fall idag. Yaaaay♥ Så jag fick äntligen träffa Tony & Petra igen. Petra kommer ju förhoppningsvis hit vecka 9 på sportlovet men Tony vettesjutton när man ser igen! Vi tog en fika på bästa cafét i Ludvika. Awesomeness! Men när jag kom hem så fick jag ont i huvudet, la mig och sov och nu känner jag mig feberlig igen. DAMN IT. Vi får hoppas att det går över för jag har banne mig inte tid med att vara sjuk. Men men..
 

Zombie-dag!

Jahapp, då var zombie måndagen färdig då.
Jag är alltid lite zombie på måndagar och på fredagar. Mest på måndagar. Särskilt då jag nästan försov mig. Skulle gå upp 06.00 men gick upp typ 06.30 vilket betydde att jag fick käka frukost on the road. Pendlar ju till skolan och det tar ca 40 min dit och sen 40 hem. Så då hinner man ju lugnt käka en macka, dricka lite vatten och knapra på lite flingor. Pretty awesome. Idag hade vi teckenspråkslektion och som vanligt tog det ett tag innan min hjärna gick från offline till online. Men som alltid bestod lektionen av mycket skratt och knas! Vi är en ganska så knasig klass, vi i TOLK 1. Bara en termin kvar då och sen är vi ju TOLK 2! Yaay!

När jag kom hem idag så kom en jätteglad vovve emot mig i dörren. Bland det bästa som finns! Att komma hem till någon som blir sådär sprudlande glad som hon blir. Världens bästa hund har vi! Ingen tvekan om den saken. Nu har jag och Erik varit sambos i över 1 månad och tillsammans i över 5 år. Happiness!
 

dagens citat.


Inspiration: Drop dead clothing


Söndagsmys!

Då var det söndag - IGEN. Det känns som om det alltid är söndag. Skämmer bort mig själv med Coca cola vanilla och fransk nougat. Ibland ska man skämma bort sig själv. Vadå fredagsmys...? SÖNDAGsmys heter det! Ska väl hoppa i duschen snart och sen lägga mig relativt tidigt. Varit hemma hos mor och far så vi slapp laga middag denna dag. Yaaay! Så grymt skönt att få middagen serverad. Lyx! Hoppas det är något bra på TV ikväll. Jag är helt slut i huvudet så jag tänker banne mig ha supermegamysigt innan jag lägger mig. Ska ta vovven med mig och mysa ner mig i soffan sen. Damen har varit ute på äventyr idag så hon är sååå trött.

PIKACHU power! Yaaaay!

 
Jag vill också ha Pikachu kigu! Ååååh, min polare har en. Så grymt sött ju! Sexy Pikachu eller kigu Pikachu?

Mina favorit klädmärken! <3


Girls Aloud!

Nu var det lääänge sen lådan med korsetter fick tillskott. Det kliar i fingrarna men det får vänta! Jag satt och kikade på Youtube idag och blev helt kär i Girls Alouds video till Can't speak french. Korsetter♥ Spana in musikvideon här. Nadine är så grymt snygg i denna video också! För er som inte vet vem Nadine är av dem, det här är Nadine.


Graffiti rooms!


Jag vill också ha ett graffiti rum! Eller en graffiti lägenhet kanske...? Eller iofs. Jag älskar så mååånga stilar så kanske ett rum med graffiti och övriga rum får ha andra teman. 

Go Panda!

Galet söt! JAG VILL HA EN! Denna Tradera säljare har bland annat denna plus en massa andra söta djur outfits. Jag MÅSTE ha en panda, en varg och en rosa björn. IIph! Ser ju hur mysig ut som helst. Perfekt att ha som mysplagg ju och på maskerad så klart. 

Space/galaxy i sommar!

 
Denna Tradera säljare säljer denna ursöta kjol med space/galaxy tema! En sån där kjol som är så grymt skön att ha på sommaren. Space/galaxy i sommar alltså. Inte illa! Skynda dig att köpa den om du blev kär.

Voff, mjau, muu!

Som ni säkerligen vet och förstår så är djuren en stor del av mitt liv. Så jag tänkte - varför inte presentera de djur som finns i mitt liv? Så ni har lite koll helt enkelt. Info om djuret står under bilden!

Nikki

Vi börjar så klart med mina egna djur! Eller hur? Arctic Howler's Filifjonkan heter hon enligt SKK's hunddata och i stamtavlan. Men hon döptes till Nikita och kallas för Nikki. Hon är född 2012-08-30 så hon är fortfarande ung. Ett blått och ett brunt öga har hon. Det blåa efter pappa Grim och det bruna efter mamma Ylva. Nikki är en renrasig Siberian husky tik, hon är enormt lättlärd och smart. Väldigt lyhörd och arbetsvillig. Vi hoppas att hon vid 10 månaders ålder ska börja tränas i drag och trivas med det som den Husky hon är. Redan nu visar hon intresse för att bli en rikigt grym draghund!

Alvin

Jag köpte Alvin år 2007. Han är född 17/7-07 och kom till mig samma år som jag & min pojkvän träffades. Han tror att han är en hund fast han egentligen är en dvärgvädur. Men att övertala honom att han inte är en hund är inte så lätt alla gånger. Alvin bor kvar hos mina föräldrar och jag delar honom & Eulalia med min mamma. Alvin är otroligt kelig och lätt att hantera. Har aldrig varit elak eller bitit. Man kan vända upp och ner på honom utan att han bryr sig. En väldigt rolig och glad figur som vi skrattat åt måååånga gånger. 

Eulalia

Jag köpte loss Eulalia från en kaningård i Småland då hon var för stor för att ställas ut och inte heller gick så bra i aveln då hon endast födde 2 kaninungar varav en dog. En riktig fluffig och söt liten tjej som dock är väldigt blyg och försiktig. Det är jag och mamma som kan hantera henne, övriga är hon lite rädd för. Hon har aldrig någonsin bitit eller dyl utan är snarare rädd än arg. Kryper ihop lite grann och väntar på att monstret ska gå sin väg. Men hon har med åren blivit mer och mer modig. Man måste dock vara väldigt mjuk och försiktig med henne. Klappa lugnt och prata stillsamt. Väldigt lätt att hantera. Klipper klorna på henne själv utan problem, hon finner sig i allt. Bor hemma hos mamma och pappa med Alvin då jag delar kaninerna med min mor.

Troy

Troy heter egentligen något längre och snyggre i stamtavlan. Han är renrasig Collie från en kennel i Örebro. Han är runt 8 år gammal nu (troooor jag?) och världens största fluffigaste monster! En nallebjörn helt enkelt. Min äldsta morbror (har tre morbröder) är ägare till Troy. Han brukar vara hemma hos mina föräldrar då morbror och hans fru åker iväg. Är uppväxt med Troy och har lekt och varit med honom sedan han var valp. En otroligt smart kille som vet vad han vill och är väldigt duktig. Men ibland så snor han åt sig lite mat... ingen behöver ju veta om det!

Sheila
Jag minns tyvärr inte exakt år men ett sommarlov så lyckades jag tjata till mig att få ta hand om denna tjej som behövde ett nytt hem pga skiljsmässa. Tyvärr kunde vi inte behålla henne men hon bor nu hos en familj i samma kommun som oss och som vi känner ganska så väl. Så när familjen är bortresta så är hon hos mina föräldrar, vi får dessutom hälsa på henne när vi vill. Hon är en Svensk vit älghund, dock har hon aldrig jagat och skulle nog vara den sämsta jakthunden ever. Hon viftar glatt på svansen åt allt! Kaniner, katter, andra hundar, fjärilar... ! Världens absolut snällaste och enklaste hund. Väldigt väluppfostrad och stillsam. Mjuk i sättet och rar på alla sätt och vis.
 
Erox

Min fasters sambo har alltid haft hund och Erox är den hund han har just nu. Erox är en renrasig Gordon setter. Han jagar fågel och är husses högra hand. En glad, bråkig och knasig kille som älskar livet. Ganska så hög med sina 65 cm i manken är han men väldigt snäll. Katter tycker han dock inte om! Så det är på senare år, sedan mammas katt fick somna in, som han fått komma med in till mamma & pappa och även sova där en gång. Erox är släktens clown men han är lika snäll som han är stor! OM du inte är en katt vill säga..

Jack

Min ena bästa väns pappa har två hundar varav Jack är den ena. Han är blandis mellan Plotthund och Sv vit älghund. Jack är jakthund och jagar älg. Han är ganska så hög, tror han är ca 55 cm och stark som en oxe. Men väldigt snäll och rar. Har energi för hundra hundar, är energisk och lite impulsiv ibland. Jag tog hand om Jack en vecka förut och planen är att han även ska få träffa Nikki, om dom går ihop så ska Jack få vara hos oss ibland. Han är en riktig snygg grabb!

Kommer snaaart!

 
Kommer snaaaaart på bloggen!
Ni kommer få en inblick i min garderob for real. Mina favoriter, hur jag sätter ihop outfits, vad jag har på mig i skolan, vardagen, då jag är ute med hunden, på café med polarna, i soffan framför TV:n, på fest... ! Vill dock poängtera att ingenting av detta kommer säljas. Det som säljs finner du här
I inlägget innan detta får ni en liten smakbit på vad som kommer skall. Förhoppningsvis blir det dock ännu mer awesome!

Smygtitt i garderoben...


Cupcake cult<3


TÄVLING HOS ADDIE!<3

Jag är med och tävlar om en goodiebag hos Addie Hero! Klicka på bilden för att komma till tävlingen på hennes blogg! Klicka här för att gilla hennes blogg på Facebook!

Coola armband till våren!


<3


Inspiration: Rosie Huntington-Whiteley


BLOPPISEN!


The power of PS and some lazy days

När vovven sover så har man alltid lite tid över för sig själv. Så då får Photoshop vara sällskap och underhållning. Bilden på hundhuvudet är Grim, copyright på Arctic Howlers. Det är Nikkis ståtlige far! Bilden på Nikki är också copyright på. Yeah you know all that jazz. Får inte användas av någon annan, bilden är skyddad av lagen och allt sånt där. Bilden är inte klar än men jag jobbar på det!


Snyggt med fransar och kors!


Min kusin upplyser!

 
Min kusin jobbar som apotekare hos Läkemedelsverket. Mamma ringde mig idag och berättade att han är värsta kändisen nu då han är med i webb-TV! *Haha* Nej men seriöst. Jag lägger upp detta dels för att skryta om min duktiga kusin OCH för att det faktiskt är väldigt nyttig info! Jättebra att veta om läkemedelsupplysningen. Klicka på bilden för att komma till sidan och se filmen. 

På G!

Snart kommer jag rensa min garderob rejält! En heel del kläder och annat kommer söka nytt hem. Håll utkik!

Inspiration: Rock


Halloween 2013..?

Ååh! Såå sugen på denna outfit. Vill dock ha vit istället för brun så jag har samma färger som min hund, *hahaha*. Eller ja hon är ju grå, vit och svart. Så lite svart får jag väl lägga till också. Men men. Hur som haver så verkar den sjukt mysig! Kanske något för Halloween 2013?


Min ögonsten!


Visste du att...



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus