Musik och lite skit som äntligen kom ut

Den här dagen har varit rent av förjävlig!
Varit förbannad (nähä?!) och riktigt jävla ledsen också.
För första gången på lääänge så lyckades jag äntligen släppa fram skiten.
Få bryta ihop lite, gråta och slå i lite saker.
Krypa omkring på golvet och vara allmänt frustrerad.

Nu har jag lugnat ner mig som tur är.
Sitter och lyssnar på Violet - One man show.
Klicka på bilden längst ner med texten VIOLET så kommer du till deras reverbnation.
....

Jag är arg, förbannad, ilsken, trött, sur, bitter, besviken............. skulle fan kunna kasta ut skrivbordet genom fönstret om jag orkade och kunde!!


Hemliga papper

Jag har hemliga papper på mitt skrivbord just nu som jag pysslar med. Tyvärr hann jag inte skriva ut alla papper som jag tänkt skriva ut men får fixa det imorgon efter morgonmötet helt enkelt. Har ju skickat filerna till min mejl så är bara att skriva ut imorgon bitti. Spännande det här! Jag är hoppfull för en gångs skull och hoppas på det bästa nu. Annars ... dör jag eller något.
Bring me the horizon <3


Asking Alexandria <3


Brunnsvik right noooow

Ja jag tänkte banne mig fortsätta tjata om att det kom snö igår! Lite i alla fall.
Nutri Color Creme igen

Mina bilder suger men whatever. Jag köpte ju som sagt Revlon Nutri Color Creame hos Lyko Hair och tänkte att jag kanske ska visa lite egenfotade bilder på den också. Som jag redan skrivit så är den helt azum! Jag stod och valde mellan Purple red och Fire red och fick då rådet att Purple red passar mitt hår bäst. Det var inte särskilt stor skillnad på dessa två färger (fick se innehållet. När man kollar på färgproverna som finns så ser det ut att vara jättestor skillnad men öppnar man dom så ser man att det inte alls är det!) förutom att Fire red är lite kallare och lite mer åt orange röd. Den jag har är lite varmare i färgen.

Tyvärr måste man ha plasthandskar på sig då man kletar i det. Lite minus eftersom man kanske inte alltid har plasthandskar eller plastpåse till hands. Men men. Eftersom den i övrigt var så azum så är har jag överseende med det !


Upprorsänglar.

Vi var söndertuggade av vår egen ångest.
Vi var bortklippa ur våra egna liv.
För oss fanns inget kvar att hämta.

Det fanns en tid då vi ville något,
då vi trodde på något, då vi levde för något,
då vi hade något som var värt att dö för.

Sen kom stormen.
Stormen som sköljde över oss som en orkan.
Med det försvann allt vi någonsin hållit fast vid.
Med den försvann allt vi hade.

Jag höll fast vid det jag kunde,
men inte ens mig själv kunde jag rädda.
Den natten insåg jag hur maktlös en människa är.

Inte ens hoppet tycktes stanna kvar i mitt hjärta.
Allt övergav mig.
Min egen logik, min egen överlevnadsinstinkt.
Jag ville inte vara kvar längre.

Det är fan skillnad på att leva och existera.
Jag slutade leva.
Jag bara existerade.
Bara fanns kvar.
Min kropp bestämde sig för att finnas kvar.
Av vilken orsak vet jag inte.
Men den lämnades kvar på jorden,
som en själlös, sorglig gestalt som bara vandrade runt i cirklar.

Röken från min cigarett smälte bort vingarna.
Doften av min egen bitterhet och självförakt fick dem att tyna bort helt.
Smaken av kärlekslösa kyssar och ömhetsbefriade kramar
höll mig på något sätt kvar vid medvetande.
Även om jag önskade att bara få försvinna.

Man får sällan vad man önskar sig.
Man får sällan något alls.
Det man har, det har man tagit.
Stulit från sig själv.
Allt man har.
Alla känslor.
Dom är inte ens egna.
Stulna.
Borttappade.
Bortglömda.


Nutri Color Creme

Finns hos Lyko Hair och Eleven.

Helt underbar produkt! Gjorde mitt hår mjukt, glansigt och välmående. Lätt att använda och färgen blev omedelbart mycket starkare och det såg nästan lite nyfärgat ut. Jag är supernöjd och kommer säkerligen bli beroende av den här.

Observera dock att detta inte är hårfärg eller toning. Håret måste redan vara färgat för att denna produkt ska "fylla på" och "fräscha upp" färgen.


<'3

Inatt krossades mitt lilla hjärta.
Tur att det finns tejp.
Stackars hjärtat.
Men ja, det finns ju för fan tejp så varför klaga.
Jag önskar bara att det kunde sluta svida snart.


Sharing different heartbeats in one night
Eyeliner and cigarettes

Ibland är inte saker som de verkar vara. Känslor förändras, människor förändras i allra högsta grad och omständigheter. Jag försöker sätta mig in i situationer jag blev utsatt för som nybliven tonåring, bara för att undersöka om jag skulle agera på samma sätt nu som jag gjorde då. Leker med tanken liksom. Till sist måste jag inse att mina beslut grundades på att jag försökte göra det bästa av situationen, men jag var ung och dum, oerfaren och en smula egoistisk. Orädd och odödlig på något sätt. Men jag försökte och det gör jag fortfarande. Att saker och ting fuckar upp sig är trots allt inget som förändrats med åren. Trots att man bara menar väl. Och är en smula dumdristig. Tonåren. Tiden då allt kretsade kring att tjuvröka bakom gamla ungdomsmottagningen och att hitta den perfekta eyelinern.

Jag lovade mig själv många saker men det blir svårare och svårare att behålla dem som dom en gång var. Nu mera är dom på något sätt så långt borta, jag har distans till känslorna som en gång drev mig till att lova allt det där. Eller har jag verkligen det? Har jag kanske bara blivit van att känna såhär att det inte längre är någon nyhet, det är inte lika brännande längre eftersom jag blivit immun mot min egen smärta på något sätt. Överlevnad eller bara idioti? Jag kanske är närmare dom där känslorna än någonsin nu. Nästan så att dom är mer påtagliga nu än dom var då jag ens införskaffade mina löften. Löften som skulle skydda mig och mitt hjärta. Något som skulle hjälpa mig att gå vidare och kunna återfå tilliten till mig själv, till mina medmänniskor och till att jag hade styrkan att orka fortsätta.

Saker och ting förändras. Ibland tar det sin tid, det slätas ut och man märker knappt vart förändringen började och vart den är idag. Och ibland så är den dramatisk, man ser tydligt början och slut på allt. Det är nästan vassa kanter som man lätt skär sig på. Jag försöker sluta analysera allt som sker runt om mig. Jag försöker sluta att överanalysera mig själv, mitt eget beteende och mina egna beslut och synpunkter. Försöker att acceptera mig själv som den jag är. Med alla brister jag ändå har som människa. Ändå är det svårt som fan. Jag eftersträvar perfektion när det gäller mig själv och de jag rår över. I mina ögon blir jag aldrig bra nog, medan alla andra alltid är långt före. Jag är nog ganska självkritisk ändå tror jag. Ibland önskar jag att jag inte var det. Men nu är det ju så. Bara att tugga och svälja skiten.

Jag undrar vart jag är just nu i livet. Vem jag är just nu. Varför och hur jag kom hit. Men nej, vi kom ju överrens om att sluta analysera. Så nu slutar jag väl helt enkelt skriva. PUNKT.

Ett litet miserabelt hjärta.

Jag förundras över hur många gånger mitt hjärta blir misshandlat och ändå inser hon inte vad hon måste göra. Lämna skiten och gå vidare. Men nej. Hon stannar kvar. Som en tapper soldat eller bara en jävla idiot. Det gör mig nästan lite fascinerad att se, kanske är jag immun nu. Jag känner inte hur trasigt hjärtat är. Hur ont det gör. Hur förbannad jag själv är på mig själv för att jag än en gång låter det hända.

Det som gör allra ondast är att se dig, för du verkar ta allting så enkelt. Som om ingenting har hänt. Inte heller har du lagt märke till att jag söker din blick, försöker fånga din uppmärksamhet eller att jag emellanåt drar mig tillbaka för att plåstra om mig själv och slicka mina sår. Du ser mig inte helt enkelt. Inte alls. Mitt hjärta gråter men den rösten är du döv inför och du varken bryr dig eller lyssnar på hennes rop.

Med illvilja försöker smärtan slita sönder mig genom att varje gång jag ser dig ständigt viska ditt namn. Jag mår illa av mig själv för jag borde lärt mig nu att förtränga och gå vidare, glömma allt. Ändå hittar jag inte tillbaka till där jag var innan du stegade in i mitt liv. Ändå finns fotspår i mig som inte går att skrubba bort, allt jag vet är att de är dina. Det är löjligt för jag borde inte ens vara kapabel till att känna såhär. Jag borde veta bättre helt enkelt. Men det gör jag inte. Jag springer efter dig, jagar dig som en övergiven hundvalp eller en utsvulten räv som gör allt för att få din kärlek.

Det blir fan inte bättre av att jag inte ens kan gråta. Fast jag önskar jag kunde det. Jag behöver det. Men inga tårar bränner mina kinder. Dom bränns bara djupt här inuti mig. Där bränns de som fan. Jag klandrar dig inte. Det gör jag verkligen inte. Jag undrar bara hur lång tid det kommer ta att klistra och tejpa ihop mig själv. Hur många häftstift jag kommer behöva och hur jag ens kunde tillåta mig själv att det hände. Igen.
It's sunday baby!

NU är jag hemma i Brunnsvik igen. Fick springa till bussen idag, bläää. Var säkerligen snyggt att se en rödhårig liten sak komma springande med två alltför stora väskor och viftande händer. Petra var söt och mötte mig i Ludvika, vi tog en fika på ett jättemysigt cafe och sen handlade vi lite på Åhlens. Petra fyndade underkläder och fotgrejer, jag köpte hårfärg och läppbalsam. Sen bar det av till Hemköp då Petra lovat Bea att köpa choklad åt henne och dessutom behövde jag Proviva. När vi kom till stationen sen så mötte vi lite Boomtownare som också skulle hem till Brunnsvik. Nice! ^^ Nu är jag rastlös och INGEN vill leka med miig!Proviva <3Suddig bild, men men..Rött så klart<3Hårfäääärg!


..

Förvirrad, tom och känner mig bara vilsen.
Borttappat hjärta, bortsprungen själ.
Hitta mig, ge mig ett nytt hem.


The birthday massacre - Shiver <3


..,

Ibland behöver man en paus från livet.
Bara få vara, tänka, samla sig, försöka klistra ihop bitarna av sitt brustna hjärta.
Finna nya vägar, nya sätt att se på allt.
Snart ska vi vrida världen rätt igen.
Snart kommer allt att bli bra.


Ludvika med Petra

Jag och Petra tog en tur in till Ludvika idag, hon köpte miljövänligen schampoo, vitaminer för vegetarianer samt lite frukost till helgen. Själv köpte jag schampoo, balsaam och ekologiska äpplen.


The birthday massacre - Sleepwalking <3


Garderober kan användas till mycket..
Home sweet home <3

You know I'm a dreamer, but my heart's of gold
I had to run away high so I wouldn't come home low
Just when things went bad doesn't mean they were always wrong
Just take this song and you'll never be left all alone
Take me to your heart - feel me in your bones
Just one more night and I'm coming off this long and winding road

I'm on my way
I'm on my way
Home Sweet Home
Tonight, tonight, I'm on my way
I'm on my way
Home Sweet Home

You know that I've seen too many romantic dreams
Up in lights falling on the silver screen
My heart's like an open book for the whole world to read
Sometimes nothing keeps me together at the seams

I'm on my way
I'm on my way
Home Sweet Home
Tonight, tonight, I'm on my way
Just set me free
Home Sweet Home...

I'm on my way
I'm on my way
Home Sweet Home
Yeah, I'm on my way
Just set me free
Home Sweet Home


- Mötley Crüe, Home sweet homeFeather extensions <3

Idag fick jag och Petra hem våra feather extensions! Vi satte i dom också, tog väl 20 min kanske för oss båda eller dyl. Njaa, 15 kanske.. eller 10. Anyhooo! Var inte alls så komplicerat som vi trodde så vi är glada för det. Jättenöjda är vi båda två också! AWESOME! Har bara bild på mina men tror säkerligen Petra slänger upp lite bilder på sina om ni besöker hennes blogg.


Mötley Crüe <3Din kärlek är mitt vapen mot mörkret.
I got mail!

Jag har fått två stycken riktigt glädjespridande mejl ska ni veta. Det första är från Tradera säljaren jag och Petra köpte våra fjäder extensions ifrån, idag klockan 10.10 skickades vårt paket. SÅÅÅÅ spännande! Det andra mejlet är ifrån AC Dalarna som svarade på mitt mejl om det skulle vara av intresse för dom att försöka få AC Dalarna lite mera aktivt, kanske med lite temadagar. Jag är pepp på att fixa igång något! Fick ett glatt svar att det absolut finns intresse hos dom. Så nu hoppas jag att det fortsätter i den riktningen. Det här kommer vara en del av mitt projektarbete i skolan också. YAAAY!

AC är då Adoptionscentrum.
<3

Jag är så glad att vi träffades, fann varandra och blev så nära vänner.
Du betyder för mig.
Det finns stunder som jag inte vet vad jag skulle ta mig till utan dig.

När vi slår våra kloka huvuden ihop så kan vi skapa magi!


Du är mitt kosmos mitt i allt kaos.


Fjäder extensions, filmvisning och helg

Jag och Petra köpte fjäder extensions idag!! Vi ska dela så vi får 5 fjädrar vardera. Vann Tradera auktion idag, vi är superglada och nyfikna båda två. Ska bli såå spännande att få hem fjädrarna! Hoppas att dom kommer nästa vecka så vi kan sätta i dom så snabbt som möjligt. TJOHEJS! Idag var en i allmänhet bra dag. Vi var också till Smedjan och kikade på filmen som Hannah har gjort. Underbar, hon är lika duktig som hon är snäll och söt Hannah! Här har du länken till filmen som Hannah gjort. Imorgon är det helg också. Vad händer då tror ni..? GISSA!

Bilderna som var med i auktionen, det är dock slumpat vilka fjädrar man får så det behöver inte bli just dessa sammansättningar vi får men lägger upp bilderna ändå så ni ser vad det är för typ av fjädrar vi köpt och ungefär hur dom troligtvis kan/kommer se ut!Vi tyckte om den här sammansättningen väldigt mycket, så vi hoppas att vi får hem något liknande.
Readhead again!

Då var jag rödtott igen tack vare sötaste Petra <3
Someday Static <3 - Paparazzi (Lady Gaga cover)


The birthday massacre <3 (I think we're alone now)


Dagens synder

Idag drog jag, Jonathan och Bea in till Ludvika. Vi mötte upp Joel och Petra där också. Dagen blev lite syndig eftersom jag köpte både kjol och hårfärg men eftersom jag jobbat på lovet så kände jag att jag ändå kunde spendera lite pengar. Så ja, det blev som det blev. Snart är jag rödtott igen *längtar* och jag köpte till sist kjolen som jag stått och petat på så länge på Lindex.


Wednesday 13 <3

Wednesday 13 kommer till Stockholm den 6/12 och Malmö den 5/12!!! VILL DIT :(...

Jag är olycklig.
Hatar mitt liv,
hatar mig själv.
Men vafan.
Sluta gnäll och skaffa ett liv.
Tack.

bra sagt och sånt.


en stund med dig, en evighet till.

För mig var du tryggheten, du var kärleken och det stabila i mitt liv.
Du var mitt ljus i mörkret, slutet på tunneln, det enda äkta som fanns.
Jag förlitade mig på dig helt och hållet,
du var min ledstjärna, min älskare och min allra bästa vän.
Du gav mig bannor då jag gjorde fel,
du berömde mig då jag gjorde rätt.
Du lämnade mig aldrig, nej, du stod kvar då alla andra gick.

Åren gick, tiden tickade på.
Jag blev äldre, skulle också vilja påstå att jag blev en skvätt mognare
och kanske fick jag mer insikter och mer kunskap om mig själv, andra och livet i sig.
Du försvann men inte plötsligt.
Du tynade bort, lite dramatiskt men ändå så var det en fin begravning
då du inte längre var kvar hos mig.

Jag tvekade aldrig en sekund så jag gick vidare.
Ja, jag tror vi behövde det.
Du och jag.
Du fick bli det du skulle bli, det du var skapad för att bli - ett minne, och ingenting annat.
Jag fick chansen att bli den jag skulle bli, chansen att gå min egna väg i livet.
Och ja, för jag säga det själv så lyckades jag väl ganska bra med det ändå.


en del av mitt hjärta.
we never said the truth is ugly.
me and photoshop have an open relationship.
Pictures

Några år sen men ändå


Var kommer du ifrån?

Nästan varje gång jag sticker näsan utanför dörren så möts jag av minst en människa som ställer frågan ”Vart kommer du ifrån?”. Visserligen har det fallit sig naturligt för mig att svara ”Sydkorea. Jag är adopterad.” Utan större problem. Jag är uppvuxen med en öppenhet och en självklarhet. Mina föräldrar har aldrig försökt dölja eller bädda in sanningen. Dom kunde inte få barn naturligt vilket var en stor sorg för dem, men några år senare var de stolta föräldrar till mig och min äldre bror. Ingen har någonsin ansett att vi är mindre deras barn bara för att de inte fött oss. Nej, för oss är det en självklarhet att de är mina föräldrar och att jag är adopterad. Därför är det inte heller särskilt problematiskt för mig att tala om det hela, inte ens med människor jag inte känner särskilt väl. Men jag är medveten om att det finns adopterade som tycker det är extremt jobbigt och privat att prata om adoption. Ibland kan jag själv också rynka på näsan och undra vad det egentligen har med saken att göra. Varför måste folk veta vart jag kommer ifrån? Aldrig frågas mina vänner ut om detta, men det är klart, de ser ju svenska ut så varför skulle de inte vara det också. Handlar det om nyfikenhet eller rent av om kategorisering? Är det så att folk är i behov av att kategorisera andra människor. Jag ser ju inte svensk ut, så då måste man bara få veta vart jag kommer ifrån för att kunna kategorisera mig som den jag är.

Att kategorisera mig som svensk går ju bara inte. Även om jag förvånansvärt sällan mötts av negativt, nu i vuxen ålder, annat var det i tonårens högstadium, kring mitt ursprung så är folk ändå i behov av att veta vart de ska placera mig eftersom jag nu utseendemässigt inte är svensk. Jag talar svenska lika bra som vilken annan svenskfödd som helst och jag förstår koreanska lika lite som mina svenskfödda vänner gör. Ändå är det så att folk tydligen inte kan sätta mig inom samma kategori. I vissa fall är det säkerligen ren nyfikenhet som driver folk till att fråga. Vissa verkar lite fascinerade, nästan lite dyrkande till det faktum att man kan adoptera utländska barn till Sverige. Ofta får jag också höra hur fel det är att det ska vara så komplicerat att adoptera. Varför ska man inte bara kunna adoptera ett barn? Man får ju föda hur många man vill i Sverige. Jag skulle vilja kontra med att visst är det fruktansvärt komplicerat att adoptera men man måste också ha förståelse för att barn som blir adopterade oftast kommer ifrån förhållanden som kräver att föräldrarna tänkt en gång extra. Barn som blivit övergivna, barn som är oönskade och barn som lämnats åt sitt öde.

Alla länder fungerar inte som Sverige gör. I vissa länder är det ren synd och skam för släkten att en flicka föder ett barn ogift och detta leder ofta till att barnet blir övergivet. Det finns inte lika många möjligheter för ensamstående mammor eller unga föräldrar som det gör i Sverige. Det finns inga bidrag att söka alls utan man står helt handfallen och ensam. Denna kultur är visserligen på väg att öppnas upp i de flesta länder, det har bland annat i Asien blivit mer öppet för unga föräldrar och ensamstående mammor. Man ska få en chans att ta hand om barnet. Ibland tror jag att svenska folket ser på oss adopterade med medlidande och en klapp på huvudet. Man får höra att ”Åh vilken tur för dig att du fick komma till så snälla svenska föräldrar, tänk så bra du har det nu mot hur du kunde ha haft det.” Naturligtvis så ska man vara tacksam och glad, men det anser jag inte gäller endast adopterade barn utan också barn som kommer från sina biologiska föräldrar.

Självklart är man glad och lättad, man är medveten om att man är lyckligt lottad men det är väl lika viktigt att vi adopterade får veta och höra att våra föräldrar är lyckliga som har oss? Dom har trots allt valt att adoptera, de har gjort ett aktivt val att skaffa barn och därmed är de väl fullt lika tacksamma över oss som vi över dem? Varför ska vi adoptivbarn vara mer tacksamma än andra är. Har vi blivit omhändertagna pga. medlidande istället för kärlek? Är vi endast redskap för att visa upp hur otroligt snälla svenska folket är som tar hand om så ensamma och övergivna barn? Är vi inte lika mycket gåva till våra föräldrar som alla andra är?

När jag får frågan vart jag kommer ifrån är det fler tankar som rör sig i mitt huvud än ”Åh en person som är nyfiken”. Alla utsvävningar om hur underbart det är att jag som blev övergiven och bortlämnad nu fått komma till en snäll svensk familj i underbara Sverige. För trots allt. Jag är ju inte svensk, då skulle jag ju inte se ut som en asiat. Jag är verkligen inte svensk. Men det skiter jag fullständigt i! För mig handlar det aldrig om att kategorisera andra människor. Det handlar om människan i sig, personligheten och hur man är i bemötandet med andra människor. Öppenhet och välvilja. Jag kommer inte sluta svara då folk frågar vart jag kommer ifrån. Men jag kommer inte heller sluta fundera över vad det gör för skillnad i det stora hela.Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus