Dödskallar <3



Small talk.

Kom ihåg-lapp till mig själv:
"När du ska väcka någon, lägg dig inte bredvid i sängen och krama personen till att vakna. Då somnar du bara själv. Spela Smurfarna istället och dansa som en tok. Lek ninja och kuddkrig. DÅ vaknar personen. Kanske lite sur men ändå."

När jag kommer ihåg det, tipsar om denna grymma brud som är sångerska för bandet Revoked (länk till deras Facebook hittar du till vänster längst ner) och dessutom kör lite solo. Du kan lyssna på hennes senaste låt här. Caroline heter hon, lägg det namnet på minnet.

Idag fick jag brev från Västanvik så nu vet jag hur de första två veckorna kommer se ut. Samlingar, lekar, lektioner och sånt. Ganska så typisk första vecka liksom. Andra veckan ska vi tydligen dra iväg på läger allihopa. Tjolahoppsan. Jag har fuskat lite på sistone med att öva på handalfabetet men jag får väl ta mig i kragen helt enkelt. Om typ två veckor så kommer dessutom Petra hit.Myyys! Då ska vi äta massor av glass, nachos, grilla majskolv och snacka skit om allt & alla. Jag kommer sakna ordklassen som fan i höst och det svider lite då man tänker på att de börjar snart. Utan mig, Tony, Mari och Victor. Vi droppade av, annars så är det gamla vanliga ordklassen.


Tips: Örhänge med kedja o cuff


Skrev ju i inlägget kring accessoarer att smycka öronen också är ett tips för att sätta lite personlig prägel på din stil. Jag älskar accessoarer och jag tänkte tipsa er om något som är galet snyggt i öronen! Har du bara ett vanligt hål så kan du skaffa ett örhänge med kedja och cuff (se bilderna). Då får du helt enkelt "lite mer" i örat än bara en pärla och det blir genast lite mer iögonfallande också. Det är inte mitt öra på bilden, denna bild är lånad av Renée Ellilä. Det finns massvis av örhängen med cuffar på ex Tradera och Ebay! Även i butiker naturligtvis.

Get the style - ACCESSOARER


Tänk: Mycket variationer! Blanda hårt och mjukt, typ nitar och glittriga Hello Kittys. Babyrosa och svart läder. Utan accessoarer känner jag mig naken. Så halsband, armband och ringar är ett måste. Dessutom är det också galet viktigt att smycka öronen om du har hål i dem. Blanda som du själv känner för och strunta i om "det verkar passa". Om du gillar det så passar det för det är trots allt du som ska bära det!

inspiration.


Rött för hela slanten, nästan..


Nu jävlar är havet är jag röd igen! Förutom topparna då. Dom är lila. Det där med purple dip dye var inte alls så dumt tillsammans med rött hår faktiskt. Looking good!

Minnen i bilder

Lite gamla bilder. Hur såg DU ut när du var runt 15-16 år gammal?

 

Put a smile on your face!


Köpte shampoo och balsam igår!


inspiration.


Get the style - HÅRET

 
Tänk: Mycket färger! Både i håret och i accessoarerna. Olika färger, former och stilar!
Jag älskar att ha accessoarer i mitt hår. Allt ifrån hårklämmor (med både Hello Kitty och pistoler) till rosetter. Sparar pengar till ett diadem med rosor och nitar på! Våga blanda färger!

inspiration.


EXTRA EXTRA!

Jag använder färgbomber i mitt hår. En röd och en lila. Den lila har jag till hårtopparna och den röda till resten av håret. Detta är inte hårfärg, man måste redan ha färgat håret för att dessa ska fungera. Om du inte är typ vitblond för då KAN det bli lite skiftningar i håret, dock inget jag har erfarenhet av eftersom jag aldrig varit vitblond. Jag köper mina färgbomber hos Lyko Hair och jag använder både fire red och purple red, brukar skifta lite. Fire är en mer kall rödfärg medan purple är mer varm. Ah, namnen säger väl egentligen allt. FIRE red och PURPLE red.
 
Jag använder mina färgbomber kanske 2 av 3 gånger då jag duschar. Om jag har bråttom, vill ha lite extra färg eller är hos någon och lånar duschen så brukar jag blanda i lite i mitt schampoo. Vill jag ha extra färg, ex om jag ska på fest eller dyl så har jag i både i schampoot och efter att jag sköljt ut schampoot. Det står 3 min på burken men jag brukar ha inpackningen i mitt hår i alla fall 5 min, ibland 10 om jag kan slappa och inte ska iväg någonstans. Har jag som sagt bråttom så lägger jag i färgbomberna i mitt schampoo och låter det sitta i håret typ 3 min medan jag tvättar min kropp.

Fire red ser ut att vara orange på burken, men det är den INTE. Den är röd! En eldig rödfärg som lutar lite åt eldröd (nähä?) men verkligen inte orange.

Purple red är lite mer vinröd som du ser men jag kan säga att väl i håret så är det mer skiftningar och om du vill ha en varm eller kall färg. Det är verkligen inte jätteavgörande som vissa kanske tror.
Den är inte så mörk som den ser ut att vara på grejen jag håller, utan den är snarare så som den är om du kikar på den genomskinliga plastgrejen som sitter på den där saken jag håller i.

Retainers

Hört talas som retainer? Det är ett smycke till piercing som inte syns så väl och hjälper till att gömma din piercing. Om man ex ska jobba och inte får ha synliga piercingar eller om man ska på släktträff och inte vill ge mormor en hjärtattack så kan man sätta i en retainer. De finns retainers för de flesta piercingar, ex septum och som ni ser här nedan vertikal (kan också användas till ögonbryn) och tunga. Finns att köpa hos Piercing.nu !

Varning!

Jag lägger också ut en varning för hemsidan: http://mslingeries.com/
Köp INGENTING därifrån!
Varför?
Jo, därför att många av bilderna därifrån är stulna!
Ex så är denna bild tagen för Corset Wonderland (som INTE säljer sina korsetter via hemsidan, så du får inte ens produkten på bilden!), modellen Tea Time som är på bild 1 kan intyga att bilden är stulen! Även denna är stulen, korsetten är från Viola Lahger och säljs inte heller via den skithemsidan (mslingeries.com alltså!).
Med andra ord! KÖP INGENTING FRÅN DEN HEMSIDAN.
Dels för att de snor bilder på äkta korsetter och sedan säljer de korsett toppar vilket inte alls är samma sak och då blir man ju besviken som köpare då man tror sig få en korsett som ger jättefin form fast det mer än som en topp med plastskenor i. Dessutom så är bilderna stulna från de riktiga ägarna, från tillverkarna till korsetterna, modellen och fotografen! Det är så äckligt respektlöst att man kan gå in på en hemsida, ta bilden och lägga upp den på sin egen och PÅSTÅ att det är ens egen. Har man ingen som helst logisk i skallen!? Man gör inte så!
 
Kan bara hoppas att man lyckas se till så Ms Lingeries ber om ursäkt, tar bort bilderna som är stulna och säljer produkter med egenfotade bilder istället. Dessutom ska man inte lura folk genom att sälja korsetter som inte är korsetter utan korsett toppar. Herrejävlagud!

Lägg ner pistolen, tack!

Jag tycker man ska lägga ner hela grejen med att pierca med pistol. Varför? Läs om det här. Mina hål i öronen gjordes med pistol då jag var typ 14 år gammal eller något sådant så det är verkligen inte så att jag kritiserar folk som tar hål med pistol. Har många vänner som gjort det, de flestas öron tror jag är med pistol. Och visst, öronen tror jag ändå är rätt okej även om det är så mycket bättre för kroppen att ta med kanyl. Men som sagt, jag sitter inte med pekpinne på någon liten tron. Vill bara uppmärksamma folk på att man hellre ska betala lite extra för att gå till en riktig studio (pistol brukar vara lite billigare, i alla fall där jag varit) och ta hål med en kanyl som är steril och som inte gör lika stor skada på kroppen. Kroppen läker lättare och finare med kanyl än pistol.
 

inspiration.

från WeHeartIt
 

Dagens ord!


Dagens citat!


vertikalen har fått en ny stav.

I torsdags bytte jag äntligen stav i vertikalen. Nu sitter det en 8mm där istället för en 12a. Stooor skillnad kan jag lova! Köpte dessutom en korn/tagg eftersom jag tycker såna är så grymt snygga. Lärlingen skulle göra en medusa sa hon och gissa vem som blev sugen själv !? MEEEEE!!
 

Dagens ord!


inspiration.


Lindsey Stirling

Då jag var liten så spelade typ alla små barn fiol ett tag och jag börjar fatta varför när jag upptäckt Lindsey Stirling. Hon är helt enkelt fantastisk!
 
 
 





Dags att bara ta det lugnt

Hela den här dagen har bara runnit förbi. Har mest slappat vilket har varit jätteskönt. Förutom att jag pratat lite med ett företag som jag kanske ska jobba åt nästa vecka om jag lyckas hitta boende under Classic Car Week i Rättvik. Vilket företag det är får ni veta sen, *moahaha*. Senare idag (eftersom klockan är efter 00:00) så är det meningen att vi ska dra in till Ludvika för att byta stav i min läpp och sen sova över hos Jonathan och umgås med honom. Vi ska även få träffa hans lille son en snabbis. Den här veckan har jag bestämt mig för att bara njuta och vara. Ska inte tänka så mycket.
 
Jag behöver nog en vecka utan någon vidare tankeverksamhet. Har så mycket annat i huvudet så hälften vore ju nog.

inspiration.


Dagens ord!


If you can’t handle my worst ou ain’t getting my best

>

XUBI och TV tittande

Gårdagen passerade snabbt. Jag drack XUBI och glodde på TV tills ögonen blev fyrkantiga! Sommarlov är sommarlov. Eftersom det regnat i stort sett hela lovet hittills så blev det filmkväll och läsk istället.

 
 

Kalender, check!

Jag pratade ju tidigare om att skaffa mig en kalender till höstens plugg och vips, nu är det gjort. Jag köpte en kalender som man kan fixa egen framsida till, man sätter bara in en bild eller flera i plastfickan och så har man sin egengjorda framsida. Framför plastfickan så finns en hårdare plast som skyddar. Ja ni fattar, passade också på att köpa lite nya snygga pennor så jag kan skriva och kladda lite i höst också. Jag är redo!
 

Why oh why?

Idag har jag mest varit i vägen för mig själv känns det som. Snubblat runt och varit rätt så tråkig, knappt klätt på mig normala kläder utan slappat runt och funderat över vad jag ska irritera mig på härnäst. Med andra ord, mitt humör var nere i botten idag. Usch. Stressad och lättirriterad är två ord som beskrivit mig rätt bra idag. Jag har huvudet fullt och jag verkar inte riktigt få alla pusselbitar att falla på plats. Datamusen har gått sönder, mobilen och kameran gick ju också sönder så det är verkligen någon slags "all teknik hatar Sophia och går sönder" våg som går. Är det mode för alla tekniska prylar i min ägo att gå sönder?
 
Nej fy fan för idag. Stress, suttit med en massa papper, försökt att läsa igenom allt jag fått av CSN och hört min mamma prata om hur mycket vi har att göra nere i källaren. Försöker hinna med alla "Kom och hälsa på mig, vi måste ses"-SMS som gör att min mobil typ låser sig. Again, heja tekniken. Jag måste försöka hinna med att träffa alla mina vänner, särskilt dem som jag knappast lär se särskilt mycket av i höst.
 
Stått och försökt få min pappa att hjälpa mig men han sa bara "Det känns underligt att prata med en rosa katt". Tack pappa. Jag är jag även om jag bär en kigurumi på mig. Avslutat kvällen med att se sjuka men roliga komedier och jag hoppas att morgondagen blir lugnare. Jag kanske ska börja skriva upp saker någonstans, på lappar, i min mobil eller.. NEJ nu vet jag! Ska försöka övertala pappa att stanna till vid bokaffären imorgon så jag kan köpa mig en anteckningsbok eller typ kalender. Den ska jag alltså ALLTID ha med mig. Borde kanske köpa en bättre skolfväska också. Min ryggsäck är trasig och väskan från Berlin är lite för liten, den svarta är så galet klumpig så kanske något mellanting där. Ah well. Problemen får fan vänta. Jag behöver sömn och en pojkvän som kan klappa mig på huvudet. Ni får en random bild på mig då jag fulposar i min älskade Naucler klänning. Yeah, I told you. Handskar is the shiiiet!
 

Stay with me

Shakespeare's Sister släppte singeln "Stay" år 1992. En riktig klassiker! Dessutom har talangfulla Cher Llyod gjort en underbar tolkning/cover av den.
 
 
 

never underestimate a color.

Jag har aldrig riktigt tyckt om färgen brun. Har tyckt att det är den typ tråkigaste färgen ever om man inte räknar med choklad och djur. Men idag så motbevisades jag tydligen då min moder trollade fram en helt ljuvlig tekanna och servis. De tillhör inte varandra på något sätt men fann varann ändå färgmässigt. Handtaget på tekannan ska bytas då den är trasig men annars är den i felfritt skick och servisen har typ alla delar utom själva tekannan och det är ett set som min mor fått av sina bröder. Setet kommer från någon samling typ och heter ARABIA. Få saker gratis är alltid trevligt, särskilt då ens mor och morbröder blir glada över det faktum att man inte bara ska en massa nytt utan också vill få det som redan finns i hushållet.
 
 

Woho!

Igår fick vi besked från Högskolan Dalarna. Gissa vad! Jag kom in! På idrottstränarprogrammet med hälsoinriktning. Det trodde jag verkligen inte. MEN jag ska ändå gå på Västanvik. Dels för att jag inte har boende i Falun och dels för att jobbmöjliheterna ser bättre ut om jag går i Västanvik. Men, jag är riktigt jävla glad att jag ens hade betygen att bli antagen. Bara det made my day kan jag säga.
 

It's friday !

Idag klev jag upp tidigare än jag gjort under heela sommaren för att besöka herr hjärnskrynklare. Okej, förlåt. Det heter psykolog och han är faktiskt helt okej. Jag har blivit kastad runt till olika kuratorer, psykologer, teraputer och läkare sedan jag gick i 7e klass så jag har ärligt talat slutat tänka så mycket när det gäller terapi och sånt. Well, it's a good thing though. Förutom det så har jag i stort sett mest varit utomhus och sett till så kaninerna inte parat sig eller hittat på dumheter (det sistnämda är väl mest riktat till Alvin). Tyvärr så verkar inte Alvin vilja sitta på kommando längre. Buhu. Dessutom så är Dalarna i stor sorg just nu efter två fruktansvärda olyckor, en 7-årig pojke som drunknat och två brandmän som omkommit. Det är galet hur ond världen kan vara. Jag kan inte ens tänka mig in i situationerna. Så fruktansvärt för deras anhöriga. Världen är en hemsk plats helt enkelt.
 
Försöker vid sidan av att vara smått kreativ då kreativiteten kommer till mig och då jag har ork och energi. Försöker fortfarande att få in två fotodagar, en med den riktigt duktiga Emma som dessutom har tillgång till egen mua (make up artist) och studio samt en med en brud som har crazy Photoshop skills. Annars får det väl bli i höst helt enkelt. Än så länge så får jag nöja mig med min egna lilla digitalkamera och vad jag kan åstakomma med den, samt att skriva ner alla idéer som dyker upp i huvudet på mig.
 
Kan inte direkt påstå att jag skrivit under sommaren men för min del så kommer skrivandet ligga på is. Dels för att jag har fullt upp med att försöka lära in handalfabetet och dels för att jag är rätt tom på idéer gällande skrivandet och att pressa mig själv till något som jag inte ens ska syssla med i höst känns bara dumt. På tolkutbildningen så läser man allt detta: Teckenspråk, tolkning, tolketik, svenska, dövrealia, dövblindkunskap, samhällskunskap, översättning, friskvård, socialpsykologi. Dessutom har man praktik, studiebesök och föreläsningar. Så jag kommer ha fullt upp. Ah well, ska väl också säga att det kommer tillkomma en hel del skrivande i dessa ämnen men you get the point. Kommer inte pyssla med renodlat skrivande som jag gjorde i Brunnsvik på skrivarlinjen. Jag ser fram emot att få läsa socialpsykologi! Läste psykologi A i gymnasiet, fick tyvärr inte läsa B då jag inte fick läsa mer ämnen pga att jag skulle fått överskott av poäng och jag helt enkelt inte hade tid. Den var lagd så jag inte kunde gå på den vilket sög hårt. Men rättskunskap ett halvår fick jag ju också. Så nu kan jag ju bli en teckenspråkig advokat. Not.
 
Slänger upp en bild som inte riktigt är klar än. Kan inte bestämma mig men det här är en version av den. Ganska så bra bild förutom att min mage ser väldigt konstig ut.
 

VILL HAAA!!

Finns hos Gina Tricot
 

inspiration.


Dagens ord!


You have a way of coming easily to me

 

Eulalia <3

Här kommer en bildbomb med lite Eulalia!
 

Ett måste..

.. för ALLA asiater! Jag håller tummarna att Posten inte kommer krångla eller strula med mig mer nu. Snääälla Posten, snälla rara du.

Yaaay!


Dagens citat!


I've been crying, I've been crying, I've been dying over you


Dagens ord!


Snigelvänner

Jag stötte på lite sniglar då jag var ute och letade efter maskrosor till mina kaniner. Två stycken fick heta Petra och Tony och ja, jag fick dem på bild också. Söta, eller hur?


Alvinen <3

Alvin fick komma ut och skutta lite, så jag passade på att testa den nya kameran! Bilder på Eulalia kommer men det här inlägget får helt enkelt vara bildbomb med Alvin.
 

USB, finally.

Igår köpte jag äntligen ett USB. Jag har så länge varit i behov av ett men aldrig riktigt kunnat samsas med mig själv. Köpa ett bra USB som dock ser fruktansvärt tråkigt ut eller köpa en blingad och supersöt en fast med mindre plats. Det slutade med att jag köpte en riktigt tråkig och ful sak men med mycket plats på och som min pojkvän dessutom var nöjd med att jag köpte. Hade jag köpt en glittrande Hello Kitty så hade han antagligen gett mig onda blickar och tro mig, man vill inte få dem. Jag har övertalat honom att hjälpa mig med att rensa min laptop ordentligt så nu ska vi flytta över allt till USB och sedan rensa datorn på all skit som finns. Kommer aldrig ihåg vad det heter. Men men.

 
 

Dagens ord!


inspiration.

Bilder från WeHeartIt!


Måndagsmys


The story starts when it was hot and it was summer

 
 
Och samma låt fast live, folk är helt galna *haha*
 
 

Naucler design ♥

Igår testade jag dessutom min underbara klänning från Naucler! Den är heeelt otrolig. Handskarna är matchande som ni ser, dom gjordes typ för den här prototypen. Går i vinrött och i gräddvitt. Well, jag är mer än nöjd med att den här skönheten bor i min garderob. En riktig goding helt enkelt. Det är en pull-on så den har ingen dragkedja eller dyl men det gick lättare än väntat att dra på sig den. Det är inte så svårt då man väl testar som man kanske själv tror. Naucler gör underbara skapelser och den här sötnosen ska verkligen få komma ut och leka tillsammans med en kamera någon dag. Förhopningsvis inom kort tid.
 

Kirgurumi power!

Jag har aldrig varit så bekväm med onepiece grejen även om det måste vara jätteskönt att ha då det är kallt ute eller om man är sjuk. Men eftersom jag som sagt inte direkt är någon onepiece människa så fick jag helt enkelt ta till min söta sida (hela min garderob är inte latex och lack) så jag köpte en kigurumi istället. Föreställande en rosa katt! Den är helt underbar. I fleece. Imorgon eller tisdag bör den skickas, alt onsdag om jag har otur. Ska jag känna mig konstig i en sparkdräkt så ska jag banne mig vara en rosa katt i sparkdräkt!
 
Jag ville ha en Pikachu men dom kostar så jääävla mycket. Den här köpte jag second hand och ja, jag har faktiskt en viss kärlek till Hello kitty. Till Eriks stora förfäran. Men kom igen, rosa katt! Katter liksom! Oavsett om jag kommer se barnslig och konstig ut så kommer jag i alla fall inte frysa i vinter. Så det så!
 

Shakira - Fool

Every night I'm paying hell for glory
I'm embarrassed but I'm much more sorry



All this pain begins to feel like pleasure

 
Salt my wounds and i'll keep saying thank you
But I can't help it if I'm just a fool always having my heart set on you

Cause there's no reason for us to fight anymore




Show me what I'm looking for

Jag antar att jag är typ hundra år efter alla andra, men den här låten är helt klart vad som spelas på repeat i mitt rum den här dagen. Onsdag, visst var det så? Well, jag kan inte direkt påstå att jag inte känner igen mig lite i låten. (Okej, okej! Inte lite... mycket!) Det börjar närma sig skolstarten nu. Den 20 augusti blir jag leksing. Blandade känslor, I can tell. Jag är peppad som aldrig förr men också rädd och nervös. Känner mig smått förvirrad, lite ensam och lite.. korkad. Men korkad på ett bra sätt. Jag har ingen aning om vad jag kastar mig in i förutom att jag kommer tillbringa 4 år i Leksand, bo med döva och studera till teckenspråk- och dövblindstolk. Med andra ord, jag ska vara länken mellan de hörande och de döva. Spännande och lite skrämmande.

Jag hoppas att jag hittar mig själv någonstans där ute. Hittade några delar av mig själv i Brunnsvik men inte hela mig. Tappade kanske också lite grann. Vad vet jag. Någonstans där ute så finns alltså jag som väntar på mig. Det känns konstigt att mina gamla ordklasskompisar ska fortsätta ett år till, de flesta i alla fall, inte alla. Och att dom ska fortsätta bo på Brunnsvik, käka i matsalen, cykla in till Ludvika, leka i Hallen, åka utomlands på skrivarresa, laga mat i de små köken och sitta i allrummen och spela kort på kvällarna. Ha fest på helgerna, dansa till halvdåliga discolåtar och dricka öl. Jag saknar det redan. Jag vet en sak. När jag hälsar på så kommer det kännas jobbigt att åka därifrån. Men jag har ändå gjort mitt val. Ett val som är för mig själv.
 
Nu blir det ju längre mellan mig och Erik också. Kanske kommer vi inte kunna ses lika ofta som vi kunde förut. Men jag måste ändå tänka på en enda person just nu, sätta henne i fokus - mig själv. Inte för att jag vet exakt vad jag letar efter men till viss mån så måste jag vända kurs och leta ensam i mörkret.
 

Tävling hos Rocksoul!

Ni har väl inte missat?
Det ordnas ju med tävling hos Rocksoul.se! Så känner du något coolt band som vill stå lite extra i rampljuset? Tipsa dem ! Vi söker 8 band till som vill vara med och tävla. Klicka på bilden!
 

Oldie but goldie<3

 
Fall Out Boy! Jag har sett dem live i Stockholm i Fryshuset. Det ni. Ett sånt där band som man lyssnade på då man var 17 år typ.

the first.

Eftersom jag är så galet seg att fixa bilder till inlägget om "Äkta korsett VS wannabe-korsett" så får ni lite bilder på min allra, allra första korsett ever. Bara för att det är lite skojigt. Jag köpte den second hand av en brud som påstod att hon köpt den hos FairyGothMother i England, dock tvivlar jag på det eftersom formen på denna korsett påminner liiiite för mycket om Burleska. Möjligtvis något mer formgivande än en Burleska. Inte för att jag brydde mig särskilt mycket då och inte heller nu. Den är helt klart en helt underbar nybörjarkorsett. Lagom mjuk och följsam på alla sätt. Väldigt enkel och söt. Svart för hela slanten. Min första korsett ever. Trots att den inte direkt används längre så är den väldigt älskad trots allt.
 


 

Piercing - före och efter

FÖRE:


EFTER:


Falling from cloud nine.



Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus