Någon?


I Jacks huvud


KAOS!

Hade tänkt börja blogga igen då jag får tid. Just nu är det bara kaos i mitt huvud. Emellanåt så är det helt okej med mig, jag börjar sakta men säkert komma på fötter igen men jag är långt ifrån i mål. Och just nu är det så galet mycket som ska försöka trängas i mitt lilla stackars huvud... så jag är allmänt förvirrad. En smula i alla fall eller ett helt bröd eller för all del hela jävla bageriet! 

Men... jag lever!
 

PAUS

Just nu har jag ingen som helst ork eller lust att skriva här i bloggen på ett tag. Mitt mående och min situation har blivit sämre. Så pass att jag har beslutat om att jag inte ska blogga på ett bra tag nu. Kanske något inlägg om jag får extremt tråkigt men det lär knappast bli mer än inspirations bilder osv. På torsdag ska jag genomgå en till utredning angående vilken behandling jag ska få. Hur, var och när. Jag har kommit till en punkt då jag känner att jag inte ens orkar tänka eller bry mig mer om framtiden. Så frågor som rör framtiden undanber jag så hövligt jag bara kan. Jag har helt enkelt tappat mig själv nu. Nu gäller det att samla sina allra närmaste, sina käraste och sina absoluta vänner runt om sig och försöka orka med det här också. Jag har fått antidepressiv och jag har en ny sömnmedicin och fick idag sjukintyget som ska skickas till skolan.
 
Ta hand om er alla!♥

Mina ögonstenar

Har jag presenterat mina två sötnosar för er mån tro? Ah well, ni kanske får en favorit i repris. Kaninen till höger med öron som står uppåt heter Eulalia. Hon är en hermelin fuch så hon har lite mer fluffig päls än en normalpälsad kanin. Fuch är alltså då kaninerna har lite mer päls. Hon är född 2005 så hon är gammal tant men världens sötaste lilla raring. Grabben med liggande öron är en dvv korsning. Alla i hans släkting var och är långhåriga så hur han kunde bli normalpälsad kunde inte ens hans uppfödare svara på. Alvin heter han och är mer hund än kanin. Världens bästa kaningrabb. Finns huuur mycket som helst att berätta om mina fluffisar men jag nöjer mig med det här. Blir så galet jobbigt att läsa annars, *haha*. Bunnies are awesome♥
 
Mina två ögonstenar. Har haft flera kaniner, ni kan se några av dem på hemsidan. Ska försöka rota fram bilder på min allra första kanin Hugo också. Som ni kanske fattat så är jag djurmänniska. Har just nu två kaniner, tyvärr har katten lämnat oss, rider och är ute med grannar & släktingars vovvar tills jag skaffar en egen vovve. Får väl dra en presentation av "mina andra djur".
 
Jag gjorde en hemsida till kaninerna förut då jag hade planer på att bli uppfödare. Spana gärna in den här.

Spelar du?

Spelar du eller har du testat på något? CS? Call of Duty? World of Warcraft? Min pojkvän spelar World of Warcraft och har gjort sen typ 9an eller något sådant. Jag har testat på men fastnade inte riktigt. Förutom att man kan ha en massa coola och söta husdjur och riddjur! Min pojkvän har en massa ascoola drakar. Jag vill ha en drake eller fem!♥ Dessutom så kan man ha husdjur i spelet också. En del kan hjälpa till att slåss och en del följer bara efter en. Ah, sjukt i alla fall att det är så gaaalet många som spelar tillsammans varje dag från olika delar av världen. Man lär sig språket väldigt bra. Engelska alltså. DET är ju faktiskt jättebra! Man har roligt samtidigt som man utvecklar sin eng. Dock tycker jag oftast att han bara är jobbig då han ska sitta där framför datorn timme efter timme, spela med sin lilla gnome istället för att krama & pussa på miiiig! Blääh. Men men. En tjej jag känner avskyr WoW eftersom hennes pojkvän heela tiden väljer att sitta framför datorn istället för att vara med henne. Min pojkvän är väl... ptja, han har börjat fatta att han inte behöver sitta där heeela tiden. När vi flyttar ihop så får jag väl stå ut med att försöka kommunicera med hans rygg. Nu så kan jag alltid använda "Men vi ses ju inte varje dag så då borde vi ju umgås nu då vi faktiskt ses!". När vi blir sambos så lär ju inte det där funka. Å andra sidan så får jag väl bita mig i tungan och unna mig pojkvän hans intresse. Får väl skaffa mig en vovve att gå ut och gå med då han sitter vid datorn då, *hehehe*.
 
Känner du någon som spelar WoW? Vad tycker du själv om det?
 
 
 

inspiration♥


Tiden bara rinner iväg...

Visst går tiden gaaaalet fort!? Nu är det oktober och snart november. Sen är det ju för faaaasiken december! Jag hade tänkt vara sådär otroligt duktig i år och köpa julklappar så tidigt som möjligt. Vilka köper du julklappar åt? I år ska jag köpa en till mina föräldar (dom brukar få en gemensam eftersom dom är gifta & allt det där), min pojkvän, mina husdjur, ska även byta med Sofffie i år och sen hade jag tänkt ge min faster och kusin något litet men fint. I år ska jag också låta det regna julkort hade jag tänkt. MEN eftersom saker och ting sällan blir som man hade tänkt så hittar jag väl inget förens det är typ en vecka kvar till jul och jag glömmer väl bort alla julkort också... *ehehehe*. Ah well, det blir som det blir. Det är ju så sjuukt roligt att handla julklappar, slå in och ge bort. 
 

White knuckles and sweaty palms from hanging on too tight.

När jag satt och lyssnade på albumet på Spotify där Pink kommenterar låtarna på sitt nya album The truth about love så säger hon bland annat att vi människor ofta är rädda för att bli ensamma så vi håller fast vid kärleken även då kärleken är slut och vi håller praktiskt taget fast vid ingenting. Vi är rädda att förlora allt. Jobb, vänner, kärlek, oss själva. Så rädda att vi håller fast vid sånt som inte ens finns kvar längre. Vi litar inte på vår egen förmåga att överleva. Är det så? Har du känt så någon gång?
 
Jag och mitt ex var tillsammans nästan ett år. Vi skiljdes åt under bråk och gråt. Nu i efterhand så förstår jag att vi borde ha gjort slut innan det gick så långt som det gjorde. Vi bråkade hela tiden, vi älskade inte varann längre men båda var så rädda för ensamheten att vi höll fast vid varann tills det brast. Så ska det inte behöva vara. Mina vänner som är singlar skulle så klart vilja finna kärleken (vem vill inte det?) men vad jag vet så är alla ändå nöjda med att vara singlar. Som en kompis sa, "Jag hittade mig själv mycket mer efter att jag blev singel nu. Jag kan liksom tänka på mig själv fullt ut. När kärleken kommer får ödet avgöra. Tror inte på att jaga den. Att vara ute och flörta lite på krogen är alltid roande. Men nej, den äkta kärleken kommer till en då tiden är inne. Tills dess så ska jag bara njuta av att ha godispåsen för mig själv!"
 
Ska väl erkänna att jag är en sån person som är lite för rädd och tvivlar lätt på mig själv. Men jag har blivit bättre med tiden faktiskt. Nu vågar jag mer, nu tror jag lite mer på mig själv än jag gjort innan. Fast överlag så tror jag att vi människor är lite rädda av oss. Särskilt då det gäller något så nära som kärlek. Man ska våga känna efter. Våga känna som man känner. Om kärleken är slut och man är tillsammans bara för att... det skadar mer än det hjälper en. Man ska vara ärlig mot sig själv och sin partner. Hade jag varit det så hade kanske jag och mitt ex skiljts åt som vänner istället. Nu har vi iofs i efterhand pratat ut så det finns inga tråkigheter mellan oss nu längre. Tro på dig själv!
 

Arwens smycke <3

Någon mer än jag som är lite kär i smycket som Arwen ger i kärleksgåva till Aragorn? Jag är såå galet sugen på att köpa mig ett eget! Visst är det vackert?
 

Korean fashion!


You gotta get up and try!

Jag var hos kuratorn igår och nu är det bestämt att jag ska vara sjukskriven fram till och med vecka 44 då det är höstlöv. Fram tills dess ska jag genomgå utredningar och en läkare ska avgöra om jag ska tilldelas antidepressiv medicinering. Att vara sjukskriven innebär inte alltid att man har fysiska åkommor. Ibland så är det även psykiska! Jag VET att det sticker i ögonen på många att se sjukskrivna vara ute. Handla mat, kolla i klädaffärer, gå på fik osv. Men tänk på att dessa människor mår dåligt psykiskt och att de är ute är rehab på ett sätt. Det är inte alls enkelt att gå utanför dörren då man har ångestsjukdom och depression. Många skrattar, ler och pratar "som vanligt" och tänk på det som något bra för dem. Tänk inte "Jaha, hon ser ju jävligt ledsen ut! Eller inte. Kul att jag jobbar och hon bara är ute och fikar!" Du VET INTE något om hur denna människa mår inombords. Att man skrattar, ler, skojar och umgås är väl bara bra? Ibland så spelar man tyvärr. Man låsas vara gladare än man är för man vill helt enkelt inte berätta ingående om varför man mår dåligt osv för varenda människa man möter och känner lite grann. Det är väl ändå något de närmaste och inte varenda kotte ska veta?
 
Dagen efter att du sett denna människa ute på Hemköp så kanske hon eller han ligger hemma i sängen i en vecka sen. Orkar knappt äta, kan knappt sova, har ångest, får ringa läkaren akut, får åka till psykologen och medicineringen trappas upp..! Anledningen till att jag skriver det här är för att jag blir så ledsen då folk ska döma andra direkt. När någon är sjukskriven så har en läkare och en psykolog konstaterat att personen behöver det. Ska man behöva ha ett stort jävla hål i ryggen eller ligga hemma i sängen och matvägra för att folk inte ska döma en? Unna folk glädje istället. Om du ser någon du vet är sjukskriven så tänk istället "Åh va bra att hon/han är ute idag. Det verkar ju som om hon/han är glad idag och kan umgås med sina vänner. Hoppas det håller i sig!" istället för att undra hur denna människa kan vara sjukskriven och vara ute samtidigt.
 
Som sagt. Ibland så spelar man lite gladare än man är och vissa dagar är enklare än andra. När jag får träffa mina kompisar, när jag är ute med hunden, när jag och pojkvännen ska handla så "ser jag inte deprimerad ut". Möjligtvis så är jag mer sliten än vanligtvis, pratar kanske lite mindre och är mer trött men jag står inte mitt i Hemköp och storbölar och skriker. Jag har stunder då jag mår helt okej och då passar jag på att njuta, ta mig ut och göra sånt som gör mig glad. För är man deprimerad och lider av ångestsjukdom så kommer övervägande tid att bestå av just ångest och hemska känslor. 
 
Människor verkar vara så dåliga på att unna andra personer glädje och lycka. Så fort man bara kan så ska man påpeka något dåligt hos andra. Eller så höjer man upp sig själv eller riktar all uppmärksamhet mot en själv. Ex människor som inte kan tänka åh stackars henne, hoppas att allt går bra för henne utan istället bara vill visa hur jävla synd om sig själv hon/han tycker och att hon minsann lider sååå mycket mer. I allmänhet, kom igen nu! Var mer givande. Låt andra människor sköta sitt så länge det inte skadar dig eller någon annan. Man ska så klart säga stopp för skitsnack, mobbning och elakheter. Men om personen mår dåligt och är sjukskriven, låt henne/honom vara det då och sluta spekulera en massa i sånt du inte vet om. Hur denna person mår vet du inte.
 
Jag HOPPAS, jag BER för att jag ska komma tillbaka till skolan så snabbt som möjligt. Att jag ska orka, att jag ska klara av så mycket som möjligt så snart som möjligt. Jag AVSKYR att må som jag mår nu. Nätterna ett helvete och jag försöker göra dagarna så bra som möjligt genom att göra sånt som gör mig glad och inte isolera mig i ensamhet och mörker. Jag går ut med det här för att jag hoppas att ni som läser kan förstå och en del kanske känna igen sig. Man ska våga må som man mår! Mår man dåligt så ska man inte behöva skämmas för det. Man ska genom medmänsklighet få medlidande och stöd. Vi borde alla tänka mer på oss själva och varandra. 
 
Har inte gett upp, jag vet att det finns en ljus framtid och jag strävar mot den. Men just nu behöver jag ta en paus från det här. Jag är tacksam över att jag har så många förstående och stöttande människor i min närhet. Så nu peppar jag mig själv och mina vänner - tro på dig själv, tro på andra, tro på världen och de goda som finns!

Ha begär från Gina!

Vill haa! Ännu mera ha-begär från Gina Tricot. Sååå mycket jag skulle vilja ha i min garderob!
 

Sömnlösa, drömlösa nätter

Jag har inte skrivit på bloggen på ett par dagar nu. Har helt enkelt inte haft orken att ta tag i något annat än det mest nödvändigaste. Imorgon ska dom ringa mig från öppenvården, jag ska själv ringa min kurator och sen ska jag skälla på öppenvården när dom ringer. Jag får ingen hjälp. Really. Så jag måste fortsätta kämpa för egen maskin, för min egen skull. Om jag inte får hjälp den här veckan måste jag ringa Falun. Har helt enkelt inget som helst val just nu. Jag fungerar inte ens i vardagen nu mera så jag är i stort behov av hjälp. Tänk på det allihopa, man måste kämpa ibland men man har RÄTT att få hjälp! Okej? 

Hela min tid och energi läggs ner på att orka och försöka tänka. Så.. ja , jag får tyvärr ge er en tråkig uppdatering. Hur ofta jag kommer uppdatera resten av kommande vecka kan jag inte svara på. Det får tiden utvisa. Kanske lyckas jag knåpa ihop något roligare inlägg typ ikväll eller imorgon om vi har tur. 
 
 

En varm dusch för kropp o knopp!

Man ska ta hand om både kroppen och huvudet! Både den fysiska och den psykiska delen av sig själv. Något som jag ääälskar att göra är att duscha. Kan tyvärr inte ta ett bad då jag inte har badkar någonstans, varken hos mig, mina föräldrar eller pojkvännen. Sååå synd! Hade badkar i lägenheten jag bodde i förut och det var såå mysigt. Jag är dessutom barnsligt förtjust i body butters, body lotions och shower gels som doftar mumsigt. Typ godis, glass osv. Så därför har jag dessa skönheter hemma hos mina föräldrar och ja, mamma har norpat lite av dem. Men de doftar ljuvligt! Nu när jag är hemma och mår dåligt så kan jag trösta mig med att jag i alla fall kan ge min kropp en varm dusch och smörja in mig i mjukgörande väldoftande body lotion. Det hjälper i alla fall mig mycket att jag doftar gott och får känna mig lite finare. Särskilt nu då dagarna blir mörkare och gråare. Som sagt - man ska ta hand om kroppen och knoppen! En varm dusch kan göra mycket.
 

För er som undrar..

Nu kanske ni undrar hur det här går ihop...
Hur jag kan skriva om att jag mår jättedåligt och söker hjälp hos öppenvården och samtidigt bloggar en massa om snygga kläder och sånt? JO. Jag vill dels inte att det här blir någon dagbok eller deppig blogg. Trots allt, efter regn kommer alltid solsken! Så att skriva om minsta lilla deppighet känns bara fel. Dels så är det ju inte direkt något upplyftande att läsa om och det är trots allt mitt privatliv. Jag vill vara så ärlig och öppen som möjligt med att jag har problem med bland annat depression, ångest och sömnstörningar. I do. Men jag känner samtidigt att jag inte kan fylla min blogg med bara sådant. Det här ska vara en hoppfull och stöttande blogg och dessutom så är det som sagt dessutom lite väl privat att skriva om precis allt. Vissa saker skriver jag om med förhoppningen om att jag kan dela med mig till andra människor som därmed vågar ta tag i sina problem och söka hjälp. Men samtidigt så handlar ju det mesta om sånt som jag bara vill anförtro mig till mina närmaste. Ah well, jag hoppas att ni förstår. Kan bara säga att jag söker hjälp aktivt och att jag är på god väg att få hjälp. Har en väldigt stöttande lärare som verkligen hjälper mig att våga hoppas på förbättring! Jag HOPPAS att ni som känner igen er med depression, ångest och sömnstörningar gör som jag - söker sig till de som stöttar och förstår, de som vill hjälpa. Ta hand om er själva, våga söka hjälp och våga kräva hjälp! Man har rätt att få det om man mår dåligt. Man har rätt att må bra! PUNKT SLUT!

Gina Tricot! Ta mig diit!

Buuuhuu! Jag vill åka till Gina Tricot! Kolla bara på alla snygga kläder som finns där. Långa tröjor, snygga strumpor, leggings och studs headband. WOOOW! Jag måste införskaffa mig lite extra pengar till att shoppa sen då det blir höstlov och jag kan göra puppy eyes så pappa åker till Borlänge med oss. Nog för att mamma vill dit också och köpa lite nya grejer men ändå. 

<3


Bästa värmeskyddet!

Jag måååste bara tipsa er om det bästa värmeskyddet ever! Rock my world från Tigi. Jag ska köpa en till flaska för jag köpte bara en sist men jag ääälskar det och måste ha mer. Butiken som jag köper den ifrån ska tydligen sluta sälja den snart så jag måste hitta en annan butik som säljer den alt byta värmeskydd efter att mina tagit slut. Men jag vägrar ge upp! Skyddar håret från värme, ger lätt stadga och glans, doftar björnbär amber och gör ditt hår mjukt. Jag som använder både hårfön, wave maker och plattång är i behov av värmeskydd som bara den. Och den här är underbar! Bara ett tips! Finns bland annat här och här.

Piercingar i fokus!

Det här inlägget ska då handla ooooomm.. PIERCINGAR! WOHO, eller hur? Som ni vet så har jag två stycken. Förutom i öronen. En vertical labret och en i tungan. Här och här kan du läsa info om hur du tar hand om din piercing! Det är jätteviktigt att du lyssnar på din piercare och sköter om din piercing ordentligt. Mina läkte jättefint men jag skötte ju om dem också. Väldigt noga ska man vara så kroppen får bästa förutsättning att läka snabbt och fint.
 
Är du sugen på att veta om septum? Min polare Petra har septum! Spana in henne vettja!
 
Gjorde det ont att pierca sig?
Svar: Alla människor är ju olika, vi har olika smärtgräns och vart vi tycker saker gör ondast. En del tycker ex. att pierca tungan inte känns alls medan andra tycker är det är bland de värsta som hänt dem. Så om det gör ont kan jag inte svara på. Det är ju så olika! Dock kan jag trösta med att själva sticket och det där går så himla fort att du inte hinner känna smärta innan nålen är igenom och piercaren är i full färd med att trä i smycket. Det som gör ondast är väl efteråt då din piercing är svullen och du ska sköta om den under läktiden. Jag tycker att tungan sved mycket mer än att den gjorde ont, det sved ganska så rejält också tycker jag. Den vertikala gjorde inte alls så himla ont som jag hade förväntat mig. Och vet ni vad, jag överlevde båda två!

Vilken gjorde du först?
Svar: Jag piercade både tunga och vertical labret under samma gång. Men dom började med tungan eftersom det skulle bli krångligt att ta ut tungan om jag hade en piercing i läppen som var nygjord och lite sur. Så tungan piercades först och sen läppen. Ingen aning om hur lång tid det tog.
 
Hur lång tid tar det att läka?
Svar: Min tunga tog väl ca 3 veckor på sig att bli helt läkt tror jag och läppen ca 4 veckor. Man ska alltid se till att man har god kontakt med piercaren. Kan du så är det ju asbra att bara åka dit efter typ 2 veckor och checka så piercingen läker som den ska!
 
Var det inte svårt att äta och dricka?
Svar: I början var det himla jobbigt. Då var både tunga och läpp svullna. Men jag åt vanlig mat redan dagen efter att jag piercat mig. Jag skar sönder maten i små små bitar och stoppade in dem försiktigt på sidan av och tuggade med kindtänderna liksom. Man får äta långsamt och tänka på att man har piercingar i munnen så går det bara bra. Piercingarna behöver mat för att dom ska läka snabbt och effektivt. Jag pratade med en piercare om det är sant att man inte får äta fast mat under läktiden för tunga. Det är inte sant. Kroppen behöver verkligen ALL mat den kan få under läktid. När kroppen läker något överlag så är det extra viktigt att du ger den bra mat och variation. Att bara ge dem soppa och lite saft tycker inte kroppen alls är bra under läkning. Min kompis kunde dock inte äta mer än glass, soppa och yoghurt under läktiden av sin tunga. Så det är ju olika!

När kan man byta smycken?
Svar: När piercingen är helt läkt. Byt inte innan! Rådfråga med din piercare när det är dags. Jag bad min piercare att ta ur läksmycket och sätta i det nya också. Så slapp jag pilla själv utan någon erfaren kunde göra det och samtidigt kolla så allt var okej.
 
Vill du göra flera?
Svar: Ja det vill jag! Tycker cheeks, angelbite och medusa är såå galet snyggt! Sen vill jag också ha dermal archors. Men eftersom jag går en utbildning som inte är så förtjust i piercingar och sånt så väntar jag snällt. Det är rätt skönt att slippa ha piercingar i läkning ett tag.
 
Hur sköter du dina piercingar nu?
Svar: Jag gör ren läppen med tops och varmt vatten morgon och kväll. Då passar jag på att kika så piercingen fortfarande är glad och fin! När jag borstar mina tänder så rengör jag tungan, runt piercingen (både på ovansida och undersida av tungan) och borstar även lite på själva smycket. Ibland så brukar jag ha koksaltlösning på den vertikala också. Bara för att den ska vara extra ren ibland.

Vill haaa!

OMG! Vill ha. Vem vill inte ha?

Time to watch..

Sömntabletter och väntan. Inga samtal från öppenvården än. *Suck* Kan inte göra så mycket mer än att vänta nu. Och hur väntar man på ett bra sätt om inte att kolla på film på Youtube som gör en glad? My little pony må vara för barn men bara för att man är 23 så ska man inte sluta ha en barnslig sida. OCH att kolla på My little pony gör den här rockbruden glad, sååå då gör jag det. Punkt. Saker som får en att le och vara glad ska man alltid behålla oavsett!

Lite uppdatering om måendet

Jag väntar på att psykiatrin ska ringa mig. Ringde dom idag men remissen från läkaren hade inte nått fram än. Så nu sitter jag hemma och väntar på det där telefonsamtalet. Igår var jag hos två läkare, en i Leksand och en i Vansbro. Fick sömntabletter av han i Vansbro eftersom min sömn blivit lidande och det är ändå väldigt viktigt att få sova om nätterna. Det är skönt. Sov ganska så bra i natt men är trött som en kattunge idag. Vill bara sooooova. Men ska ut med hunden sen så jag får frisk luft och lite solsken på mig. Sånt är viktigt! Nu hoppas jag att hjälpen är på väg. Hoppas hoppas!! 
 
Förra fredagen så fick jag veta att jag lider av PTSD. Posttraumatisk stressyndrom. Google it. Jag orkar inte rabbla upp vad det är och jag känner inte heller att jag just nu vill prata om varför jag har det. Bara att jag har det och jag fick det pga. att jag genomlidit något traumatiskt i min barndom. That's it. MEN nu ska alla gamla spöken försvinna och allt mörker ska bli ljus. Nu tänker vi framåt! Jag söker hjälp aktivt och är på vården. För man har rätt att få hjälp då man mår dåligt! Kom ihåg det! 

Vad använder jag i håret? (DEL 1, Grunder/bas)


jag mår bara @#¤%!&/=/"&&/! !!!!

Just nu mår jag rätt ut sagt PISSdåligt. Dåligt, dåligt, dåligt! Men eftersom jag lovat mig själv att det här inte ska vara någon slags dagbok, klagoblogg eller dyl.. man ska helt enkelt kunna kolla in min blogg och känna sig peppad och glad efteråt. Men så klart vill jag också lyfta fram det faktum att jag är en människa och ingen robot. Med andra ord så mår jag också riktigt jävla dåligt ibland! Som.. nu.
 
Imorgon ska jag besöka vårdcentralen och kolla om jag kan få akut tid med en läkare eller psykolog. Enough said. Hoppas att allt ordnar sig! Ska försöka sova och vila ut lite då det verkligen kan behövas. Ja just nu så mår jag helt enkelt jättedåligt. Sådär dåligt att man bara vill dra något gammalt över sig, gräva ner sig.. eller nått. Så imorgon blir det vårdcentralen.
 
Vad brukar jag göra då har jag såna här riktigt hemska dagar? Jo, jag brukar ta till lite knep som brukar hjälpa mig att må liite bättre. Vissa dagar, som nu, behöver man proffs. Varför vill jag inte gå in på men ibland har man ju bara dåliga dagar och ibland så mår man helt enkelt dåligt.
 
Men deppdagar, ni vet dagar då man inte är glad helt enkelt så kan man fylla huvudet med lite glädje:
♥ Kolla på en riktigt bra och peppande film, särskilt med en vän
♥ Läsa en riktigt bra bok!
♥ Kolla på bilder som gör en glad. Husdjur, vänner, vackra minnen!
♥ Lyssna på bra musik!
♥ Ta en promenad. Ensam eller med någon. Med musik eller inte.
♥ Krama ett husdjur, en vän, en flickvän/pojkvän, nallebjörn. Bara kramas!
♥ Prata med någon om hur man känner.
♥ Skriva om det. En dikt kanske eller mer i dagsboksform.
♥ Tillåta sig själv att vara ledsen och deppig ibland. Ingen människa är alltid glad!
 
Som sagt, dessa saker funkar för mig då jag har dagar då jag bara är depp. Men dagar som dessa, då jag faktiskt mår riktigt dåligt så hör jag av mig till ett proffs som kan hjälpa mig. Varför jag får dagar då jag behöver riktig vård så att säga är mitt privata. Men en del människor behöver det pga olika saker. Inget att skämmas över! Ta kontakt med en psykolog, läkare eller kurator om du känner att du behöver det! Du HAR rätt att MÅ BRA, punkt slut!♥

Gissa vems dag det är...


Har Du ätit en kanelbuller (eller 100 st) idag? 

Life is..


Uppdatering från stallet

Idag har jag varit ute och ridit på bästa hästen igen. Igår var vi också ut, Shakira och jag men det var inte alls hennes dag igår tror jag. Men inga dumheter under ridningen varken igår eller idag. Lite bus & bråk och sånt bara men hon är ju ung. Dessutom så måste vi ju testa lite också. Pysslade lite med Särken också idag efter att jag tagit in busungen. Shaki stod redan och mumsade på hö och godis i boxen då. Idag var Shaki såå mycket gladare, hon var riktigt snäll även då jag la på sadel och spände den. En väldigt cool brud är hon men humör har hon! Men så ska det vara också. Åh, till våren så hoppas jag att jag & att Shaki kan börja rida för tränare då Shaki är redo att ta sina första skutt med ryttare. Innan så är hon bara löshoppad och då har man varken ryttare eller utrustning. Till våren kommer också Särken att få följa med ut på lite skogsturer och det ska börjas jobba mer med hennes inridning då den stannade av pga att ägaren fick barn. Men till våren så händer det grejer för tjejerna!

Galen i bath bubbles!

OMNOMNOMNOM! ♥ Jag köpte ju bath shower från I love.. som ni kanske minns. Men när det är slut så ska jag banne mig ha en sån här! Minst en. Strawberry eller choco tror jag det blir då jag är mer för jordgubbar och choklad än mango. Finns hos Lyko. Heeelt underbart! Burkar fulla av väldoftande badskum som gör att du aldrig vill sluta bada eller duscha. Dessutom fyllda med sånt som är bra för din hud! 

Trött efter dagen

Trodde att jag skulle somna i skolan idag. Var så galet trött ! Sov inte alls så många timmar som jag behövde. Så i natt ska jag försöka komma i säng tidigare. Nu ska jag läsa läxor och lyssna på musik i min kigu! Myyysigt. Varit ute och ridit på Shakira idag. Kom till stallet runt halv sex och tog en tur i byn. Dock var damen på ganska så dåligt humör, men hon dummade sig inte under ridningen i alla fall. Lite stirrig och ömfotad bara men ung som hon är så får man ju räkna med att hon inte direkt är lugnet själv. 

Ska mysa ner mig lite nu med läxböckerna och en massa bra musik! Wiiie♥


Gamla idoler <3

Green day är tillbaka! Jag lyssnade asmycket på det bandet i högstadiet. Var helt galen i dem! Trummisen Tré Cool i bandet var min favorit. Två av mina kompisar tyckte om Billie Joe och Mike. Hittade en massa gamla bilder, posters, urklipp och texter jag skrivit. Åh! Minnen♥ Nu har bandet släppt ett nytt album iUno! som finns tillgängligt på Spotify! Ah ja, gamla idoler är alltid lika underbara.
 

Tur att man är kär & galen då!


Vill ha!

Visst är den söt? Bolero i fluff. Ej äkta päls eller dyl. Fast jag vill ha den i vitt! Så underbar och mysig att ha nu till hösten.
 

Det blev visst pizza igen

Idag så blev det pizza igen. Jag käkade ju pizza med min pojkvän i lördags. Ah well, jag blir ju helmätt på en barnpizza. Får väl frysa in den om jag orkar. Har ju frysen full nu *hehehe*. Men det är såå gott med varm pizza! Mums mums. Ibland så får man ändå käka skräpmat! Med tanke på hur långt mellan det brukar bli. Nej nu ska det inte ätas pizza, hamburgare eller sånt på ett tag. Nu ska jag laga min egen. Idag var ju måndag och då får man äta lite extra gott! 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus