PEPP!!

"Before I always thought that I wasn't good enough. Now I know "good enough" is only a thing in my head. I will always be good enough as long as I believe in myself."

Idag känner jag mig såå sjukt peppande och glad! Jag har verkligen strött en massa "You're awesome, glöm aldrig det!" omkring mig. Men jag tror att världen och folket behöver lite mer sånt i sina liv. Jag menar, allt ska ju handla om dåliga saker verkar det som om det inte handlar om ren och skär skryt. Where is the love? Varför kan inte alla bara vara snälla mot varandra, sköta sitt och inse att olikheter gör oss unika och unikt är awesome?! Vissa människor kommer jag aldrig någonsin förstå mig på, vissa saker med denna värld kommer jag alltid att förakta MEN idag ska vi vara positiva som fan!

Försöka tro gott på alla är ganska svårt ibland för vi människor har allihopa våra dåliga sidor trots allt. Men ge folk en chans, försök vara positivt inställd och ge människan du möter ett leende. Vad jag vet så har det aldrig skadat någon hittills. Mitt påsklovslöfte får helt enkelt vara att JAG ska vara mer positiv, tycka bättre om mig själv och inte dra förhastande slutsater utan ge allt en chans.

Vissa träningar så känner jag bara för att kasta handskarna i ansiktet på någon (oftast mig själv), skrika, sparka och slå. Jag blir lätt förbannad på mig själv, besviken och tycker inte alls att jag presterat särskilt bra. MEN jag tränar med ett gäng riktigt underbara människor som verkligen ställer upp, peppar och är otroligt skickliga själva. Man får inspiration och glöd att fortsätta trots att det inte kan gå bra alla gånger. Vissa dagar är helt enkelt inte ens dagar. Man får leva med det så gott det går. Även om man så klart måste tillåta sig själv att känna negativa känslor då och då. Är man arg så ska man så klart vara det, är man ledsen så får man ju vara det också. Bara det inte går ut över någon oskyldig person och inte heller över en själv för man förtjänar inte mer skit än man redan har då man känner en negativ känsla.

Man är värd att vara glad och lycklig. Ibland kommer fallgropar, ibland trillar man. Ibland händer fruktansvärda saker och man kryper en stund. Det är helt okej. Det är då man får ta hjälp av sina vänner som kan stötta en och hjälpa en på fötter igen efter en jobbig tid. Sen får man ta igen det och bevisa för världen att man är oslagbar! What doesn't kill you only makes you stronger!






Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus