.Ikväll är det Valborg mina vänner. Vi ska samlas vid lastkajen runt klockan 7 och sen gå till Sörvik allihopa. Där tänds brasan typ klockan 8 I think och sen ska vi tillbaka till Brunnsvik för att grilla. Villan eller vid vattnet, vi får se. Jag är pepp och glad! Idag var det första gången på väldigt länge som jag hade håret i tofs. Hade alltid tofs då jag var liten och ja slarvig lite trashig tofs är snyggast enligt mig. Eftersom det är vååår nu så får vi kalla tofsen för vårtofsen, haha. VÅRTOFS! Vad ska alla göra på Valborg då? Kommer ta det lugnt ikväll dock. Bara ha det trevligt och mysa med alla glada Brunnsvikare som är kvar. På onsdag ska Musikpedagogerna ha ciderpub, på torsdag ska vi få besök av författare och redovisa våra tal. Fredag har vi ledigt eftersom vi jobbar från 9 till 9 på torsdag! Yaaaaay, ledighet = sovmorgon.

Hårsnack med Fiah, del 1FÄRGA HÅRET
Jag har använt mig av Schwarzkopf alla gånger utom en eftersom jag tycker märket håller vad de lovar. Just nu har jag deras Live color XXL Real red i håret, innan körde jag på deras Brilliance intensiv röda. När man färgar håret så får man oftast bleka det innan om man inte är väldigt blond från början. Man kan färga även om man är ex brunett men då kommer färgen inte bli lika intensiv som på blont/blekt hår. Jag är i grunden svarthårig så jag måste alltid bleka ner mitt hår.

BLEKNING
Jag använder MOODs Ultrablond Xtra 105 för mörkt hår. Här ser du en bild på förpackningen. Tidigare så använde jag Schwarzkopf blonde L1++. Här ser du bild på den. Men MOOD bleker också väldigt bra, lika bra som Schwarzkopf enligt mig och den kostar 40 kr per förpackning på RUSTA. Blonde L1++ kostar 99 kr styck hos Åhlens. Har ingen koll på hur mycket det är i förpackningarna dock ska jag erkänna.

TA HAND OM HÅRET
Jag har alltid håret uppsatt i en fläta då jag sover. Fläta är väldigt skonsamt för håret och sliter väldigt lite. Försöker ha fläta så ofta jag kan i övrigt också även om jag tycker om att ha håret utsläppt. Jag brukar också ge mina hårtoppar en extra spa behandling ibland. Då blandar jag lite olivolja med honung och kladdar i hårtopparna. Man kan täcka över dem med ex. en plastpåse och gummisnodd. Jag låter kladdet vara i håret åtminstone 15 min, helst 30. Sen sköljer jag med ganska så kallt vatten.

Jag använder ju färgbomber och de är också inpackningar så mitt hår får inpackning ganska så ofta. Ibland så kladdar jag också i min kära TIGI Treat me right som dock snart är slut... det är en väldigt fräsch och trevlig inpackning som jag varmt rekommenderar.

Kamma igenom håret morgon och kväll, om du hittar en tova så red ut den försiktig med hjälp av dina fingrar. Man ska aldrig slita eller dra i sitt hår. Behandla håret som om det vore väldigt skört, tänk logiskt och slit inte på det i onödan. Om du ex ska bleka, färga eller fixa en cool frisyr så var noga med att se till att håret får en rejäl kram efteråt! Red ut håret innan du ska sova, fläta det och skäm bort det med en inpackning någon dag efteråt.

ATT TÄNKA PÅ...
BLÖTT HÅR är dubbelt så känsligt som torrt hår. Ditt hår är med andra ord dubbelt så starkt då det är torrt! Så när du handskas med hår som är blött, ex efter dusch eller färgning, så ska du vara extra försiktig och snäll mot håret. Man ska aldrig ALDRIG gnugga blött hår med en handduk, det sliter jättemycket! Istället kan man linda in håret i handduken, krama och klappa på det tills det börjar bli torrt. När du använder ex hårfön eller dyl så ska du alltid ha värmeskydd! Använd alltid värmeskydd innan du använder produkter som hårfön, plattång, locktång osv. Men när håret är blött så är det extra viktigt.

FÄRGAT HÅR vill ha shampoo och balsam för färgat hår eftersom det hjälper till att bevara färgen och dessutom är vårdande på ett annat sätt än shampoo för icke färgat hår. Ta hand om ditt färgade hår noga!

INPACKNING vill håret ha då och då. Finns att köpa i alla butiker i stort sett och man kan också göra egna. Honung är väldigt bra för slitna toppar, oljor kan man ha i håret så länge man inte använder det i hårbottnen (det blir väldigt fett och äckligt, man måste i stort sett duscha flera gånger med shampoo för att få ur olja ur hårbotten) och sen finns det mååånga andra saker. Googla på ex "Gör din egen hårinpackning".

Colors and feelingsInspiration.


Hårtopparna på spa


Mina stackars hårtoppar är nu på spa. Ska lägga i en rejäl inpackning i hela håret nu i veckan tänkte jag men topparna är ju särskilt utsatta och blir extra slitna. Så dom får en egen dag vilket blev just idag. Honung och olja och så inplastning för bästa resultat. Hoppas dom mår bra där under alla lager..

Löshår...?

Jag är sugen på att köpa löshår. Mitt riktiga är typ 55 cm långt och jag vill ha 60 cm naturligt. Hade löshår förut på clips och man kan verkligen göra coola frisyrer och sånt om man har det. Clips är ju mest skonsamt mot håret då man kan ta ur det då man vill, typ då man sover och tränar. Rött hade jag tänkt då men lär nog iså fall köpa lite lila också för att fylla ut det lila så det inte försvinner alltför mycket. Iså fall blir det troligtvis ingen orange färgning. Men men. Jag ska tänka lite mer på saken så får vi väl se.

En vän på väg

En vän på väg någonstans
Långt bort eller nära, ingen vet
Säg mig tvekar du på dina egna steg
eller vägen som du tycks ha valt ut?
Är det ångest eller hopp som driver dig
Är det känslan av att världen är ond
som får dig att fortsätta gå, springa, krypa
Trots att du innerst inne har ont

En vän på väg någonstans
Har du tappat bort dig eller tvekar du än?
På dig själv, på ditt hjärta, om smärtan är rätt
eller bara en varning som säger "Vänd om"
Du har styrkan att gå din egen väg
Du har viljan att välja den själv
Ändå ser jag på dig att du då och då vänder dig om
Men jag hoppas du vet att vi finns kvar

Min vän du är på väg någonstans
Som om världen utanför inte fanns
Vet du vad jag tänker på
när jag ser dig bara stå
Höj huvudet, sträck på dig och bara gå
För innerst inne så vet du så väl
att oavsett vart du än går
Så finns vi här bakom dig
We're not leaving, I hope you know

Så vännen vart är du på väg någonstans
Ignorera allt tvivel som om den inte fanns
Den vägen du valt, den är rätt
Tro mig, du kan inte gå fel
Släpp all tvivel och fortsätt gå
Att känna smärta är mänskligt,
att vara rädd ibland likaså
Men du är starkare än så
Du har det finaste,
de godaste,
de renaste hjärta som slår
Tänk aldrig mer negativt då du går

Fenixfågeln försvann, den dök ner och brann
men ur askan så stiger den igen
Vad du än väljer att göra, så klarar du det min väg


Promoe 36 år

Idag fyller Promoe år! Det ska bakas vegansk kladdkaka ikväll till hans ära, med andra ord - Petra ska baka en vegansk kladdkaka i hans ära. Stort grattis till 36-åringen! Tjolahoppsan tjolahejsan.Brunnsvik en vårdag

Idag var jag och Petra ute på en liten promenad. Det var riktigt fint väder så vi gick en vända och fotograferade vårt vackra Brunnsvik. Träffade en and nere vid vattnet och såg en massa fina fjärilar. Åh ja, våren!


Almost.

Jag har tänkt en massa och jag har nog kanske säkerligen ev bestämt mig för vilken skola som är prio ett för mig. Vilken skola jag allra helst vill komma in på till hösten. Det är lite skräckblandad förtjusning om jag ska försöka sätta ord på känslorna. Mer eller mindre. Men vi får väl se hur det blir. Jag hoppas och hoppas lite till.

Calle♥

Åh älskling. Nu var det så många år sedan vi galopperade över ängarna och flög över hindren. Men du finns kvar i mina tankar och i mitt hjärta. Calle, älskade finaste pålle. Du var en underbar vän och jag älskade dig som om du vore min egen! ♥ På sätt och vis så var du ju liiite min, jag var hos dig varje dag. Vi myste, hittade på bus och var ute på skogen. Du hängde verkligen med på allt jag hittade på och du höll ett vakande öga på mig. Jag kommer ihåg när vi hittade en spik i din hov och när din ägares pappa drog ut den, du bara stod där helt cool lugn trots att du trampat in en spik i strålen på din hov. Du kunde skrikit som en gris men du stod bara där medan jag kliade dig i pannan. Jag saknar dig så mycket. Nu när våren är här och gräset börjat bli grönt så önskar jag att du fanns här hos mig i Brunnsvik. Då kunde vi galoppera tillsammans igen du och jag. Jag grät som en liten unge då du somnade in men du var värd att få ett fint avslut. Du var värd att få beta på de evigt gröna ängarna och slippa ålderdom och smärta. Om jag bara kunde få galoppera med dig igen en sista gång. Om jag bara kunde få pussa på din mule igen och se dig komma springande i hagen. Du gnäggade då jag kom, du gnäggade då jag åkte. Du var en av många hästar jag haft i mitt liv men var enda en har en speciell plats i mitt hjärta. Och du min hjälte, vi var som ett.♥ Kommer aldrig någonsin sluta älska dig.


Diskdefragmentreraren

Jag sitter just nu med diskdefragmentreraren som jobbar på för fullt. Och ja, har snyggaste bakgrunden. Min ponny! Hon heter Fiah the awesome! Näää, jag spelar inte WoW, det är Erik som har det på min laptop för att han ska kunna nörda även då han är ifrån sin ögonsten. Däremot så kan jag inte förneka att jag spelar Diablo (gamla GAMLA Diablo, nya har jag inte känt att jag vill lägga pengar på) och Pettson & Findus ibland. Även om jag inte direkt fastnar framför det, blir ganska så lätt uttråkad av dataspel. Honestly.

Man måste ju ta hand om sin dator så jag tänkte faktiskt rensa det typ i helgen eller så. För 2 veckor sedan så rensades den på skit och lite Trojaner hamnade i karantän och blev sedan uppätna av mitt virusskydd. Typ. Jag är rätt dålig på det här med teknik men jag har en Erik som fixar det i utbyte mot fjäsk, godis, läsk och pussar. Ibland är män bra att ha, särskilt män som an teknik. Just sayin'.


Awesome musik♥


REVOKED's FACEBOOK
STONED's FACEBOOK
JAKKOBI's FACEBOOK
Gå in på Facebook, gilla och lyssna på awesome musik! ♥

Everything will be okay

Känner mig ganska så förvirrad idag, men lite förvirrad är jag nog alltid. Är väl en del av min personlighet.. I guess. Jag är rätt så kluven i mina tankar just nu. Orkar inte riktigt reda ut allt trassel så jag lämnar det bakom mig för stunden. I natt ska jag somna tryggt och drömma om fina saker. Jag ska samla på vackra människors leenden och sen ska jag lägga dem i en ask i mitt hjärta så jag kan ta fram dem en regnig och mörk dag. Små solstrålar finns alltid att hämta inom en hur mörkt det än är så länge man vet vad som är viktigt i ens liv och är villig att kämpa för det. Nu när jag ser tillbaka på höstterminen och försöker att undvika all ångest som kommer med nästa hösttermin så blir jag en aning förvirrad igen. Jag vet liksom inte riktigt vart jag ska placera mig själv eller mina tankar i allt. Bara att jag är medveten om att jag gjort vissa val som varit rena misstag och jag har inte alltid varit förtjänt av en kram. Ibland så kanske jag snarare förtjänat en käftsmäll eller två. Men jag är glad att jag sluppit det. Trots allt, vad är man mer än människa och vad gör man mer än sitt bästa?

Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra med allt eller om jag ens ska göra så mycket mer än att låta tiden gå. Människor som försvunnit ur mitt liv, ska jag ens anstränga mig att försöka få tillbaka dem? Jag vet faktiskt inte. Och just ikväll så är det helt okej att inte veta ett skit. Just ikväll så ska jag bara vara. Oavsett vad som händer i framtiden så kommer allting ordna sig. Vissa saker kanske förblir smärtsamma minnen, förluster och plågsamma tankar som kommer förfölja mig en tid framöver. Jag förväntar mig inga mirakel, jag tror inte att man alltid bara kan få lyckliga slut. Men jag vet att de människor som verkligen bryr sig och förtjänar min vänskap, det som verkligen är viktigt i mitt liv. Det kommer reda ut sig och bli bra. Everything will be okay.


Bild från WeHeartIt

Livekarusellen

Idag var vi inne på Haffas och kikade på semifinalen av Livekarusellen. På måndag får vi veta vilka band som gick vidare! Vi var så klart där för att heja fram Revoked, Stoned och Jakkobi. När vi kom hem så visade det sig att det fortfarande fanns kladdkaka kvar och två texter hann vi höra innan textaftonen avslutades. Vi dissade helt enkelt textaftonen för att dra in på Haffas.
Poooost!Denna urläckra klänning/längre topp kom med posten idag! Jag är sååå lycklig♥ Hade den ikväll på Haffas. YEAH, känner man sig snygg så är man det! Punkt.

Orange, ja eller nej?


Jag är sjuuukt sugen på att lägga i lite orange också. Hade ju tänkt rosa men det finns ju en orange färgbomb vilket betyder att färgen kommer hålla sig såå mycket längre.

Goodbye fjädrar

För ett tag sen, kanske två veckor sen ungefär eller en och en halv, så tog jag ur fjädrarna ur håret. I will miss you men det var verkligen på tiden. Håret precis ovanför där man brände fast fjädrarna var väldigt tovigt och slitet och det är såå skönt att kunna dra igenom med borsten utan att det tar emot någonstans. Minns ni fjädrarna btw? Langar bilder. Dock gamla då jag bara hade helrött hår och innan fjädrarna blev rödaktiga av färgbomberna.


Audition.

Happ happ. Då har jag fixat med audition nästa vecka. Ska till Solna och göra dansprov för Hola folkhögskola. Om jag är nervös? SOM FAN. Var aslänge sedan jag gjorde ett dansprov faktiskt, ja det var ett tag sen jag dansade "seriöst" också. Har mest skuttat omkring i mitt rum med gardinerna fördragna och drömt mig bort till scenen igen. Åh ja, saknar att stå på scen. Saknar att dansa. Sakna sakna sakna. Vi får se hur det går..

Gaaah! Hjälp!?


onsdagspoesi och lars winnerbäck.

Jag försöker minnas de sista orden.
Och de jag glömde att säga dig.
Försöker stanna upp, ta tillbaka, fråga mig själv.
Jag har försökt att glömma,
förtränga, förneka och allt det där.
Men ingenting verkar stämma.
Nu när du inte längre är här.

Jag vill stanna tiden, spola tillbaka och
uppleva allt det där med dig igen.
En sista gång innan jag släpper taget.
Vill leka med tanken att du saknar mig,
tänker på mig, undrar så som jag gör.
Fast jag vet att jag ljuger för mig själv
varje gång jag rör vid den tanken.

För du slutade bry dig,
du tog din hand från min,
la din kärlek till någon annan.
Vem vet, kanske inte var ditt leende ens ämnat för mig?
Tro det eller ej.
Men jag önskar jag kunde säga nej
då människor omkring mig frågar "Är det honom ditt hjärta
klappar för? Är det i hans famn du önskar du kunde somna i natt?"

Gå din väg, se aldrig mera tillbaka.
Stanna inte igen vid min station.
För sista bussen har gått,
allt utom mitt hjärta har du fått.
Och det är egentligen allt som jag har kvar.
Du är nära men så långt borta.
Jag orkar inte ljuga mer för mig själv.
För om du bestämt dig nu
att du ska gå.
Se dig aldrig om igen.

Torsdag

Bor du i Ludvika eller kan du ta dig dit? Kom och se sex riktigt awesome och taggade band till slåss om finalplatserna i Livekarusellen på torsdag. Platsen är Haffas inne i Ludvika. Jag och sötaste kommer vara där och heja fram våra vänner (Revoked, Jakkobi och Stoned). Be there people!


Hot or not? FOTBOLLSSTRUMPOR

Jag har blivit lite kär i fotbollsstrumpor, har tyvärr bara ett par själv och de är ett par helgröna. Men det finns en hel del riktigt snygga där ute som man bara vill frossa i. Mums! Vad tycker du? Hot or not?


Tillskott i garderoben (snart)

Yaaay, finally. Lite tillskott i garderoben. Tyvärr så tror jag inte den hinner komma fram innan torsdag då vi ska på Haffas men då får den väl göra sin debut en annan dag istället. Anyhoo - awesome! Hoppas den kommer fram innan helgen i alla fall. Vill ha den nnuuu!

Vill ha ♥Snicksnack

Jag fick hem min Revlon nutri color creme 200 i fredags men hämtade den i receptionen idag. Färgade topparna på Petra också, vilken färg får ni helt enkelt hålla utkik efter på hennes blogg då bilder lär dyka upp där. Tjohejs, meeera färg till världen och folket! Någon dag den här veckan, typ i helgen, lär jag fixa till mitt hår också. Jag och sötaste ska dra ut på äventyr imorgon också för att se ut perfekta fotoplatser hade vi tänkt. Kommer bli helt awesome foton kan jag lova! Om ni bara visste... *hehe*


Inspiration.


Kigurumi

Jag vill ha en kigurumi¯ , iiiippp! Ge mig en eller flera stycken. Tyvärr blir ju bilderna ganska så små då man lägger upp dem såhär, men men. Pikachu, Angel (Från Lilo&Stitch), en panda, en kanin, en groda, Hello kitty och Cookie Monster. Iiip! Vill haaaa. Nej, vet ni vad. Nu ska jag gå och lägga mig. Petra väcker mig imorgon bitti för frukost så jag lär sova nu. Ska drömma att jag har en garderob full av kigurumis! Japp, det ska jag göra. Håll med om att dom verkligen verkar hur myyysiga som helst. När one piece först kom så rynkade jag på näsan ganska så rejält, men med tiden så insåg jag hur skönt det måste vara att ha en då man sitter hemma och myser i soffan framför en bra film. Dom är i mina ögon rätt fulsöta om ni fattar vad jag menar. Men ja, kigurumisar alltså. Vill ha en så jag kan vara fulsöt, *hahaha*.


¯Kigurumi (着ぐるみ?) is the Japanese name for costumed performers who represent cartoon characters, often animals. The name comes from the Japanese verb kiru (着る to wear?) and noun nuigurumi (ぬいぐるみ stuffed toy?).

En helg att tänka..

Jag har en massa fotoidéer som jag ska dela med mig av till min väninna som ska agera fotograf men också modell om jag lyckas övertala henne, *höhö*. Nu sitter jag och kollar på Mördare Okänd och efter det så blir det Law & Order. Den här helgen har jag mest gått runt i mjukisbyxor och såsat runt så gott jag kunnat. Imorgon ska till Ludvika och sen hem, förhoppningsvis möta upp Petra och ta en fika också. Jag är helt slut i huvudet, kan inte riktigt tänka om jag ska vara ärlig. På sätt och vis så har den här helgen inneburit en hel del "strö salt i gamla sår" för mig men jag gör det bästa jag kan av situationen. Försöka hålla huvudet ovanför vattenytan.


Hår <3

Här kommer lite bilder på mitt hår, mitt kära hår. På vissa bilder ser det ut att vara nästan bara rött och vissa bara lila men det är alltså rött med lila toppar.Reload.

Det är helg nu och jag har inte kameran med mig till Smedjebacken. Men iofs så hade jag tänkt att bara ta det lugnt den här helgen. Reload helg. Har haft fullt upp under föregående vecka så jag är helt slut i huvudet. Usch ja. Varit både upp och ner, så nu hoppas jag att kommande vecka bara blir positiv. Ska se på lite TV nu innan jag troligtvis däckar i sängen. Är så sjukt trött idag..


Masuimi Max

Masuimi Max är också en person jag verkligen beundrar och hämtar en del inspiration ifrån. Hon är en fantaisk modell på många sätt och vis, är också känd för sina tatueringar och kroppsmodifikationer.


You cut me off

But you didn't have to cut me off
Make out like it never happened and that we were nothing
And I don't even need your love
But you treat me like a stranger and I feel so rough
No you didn't have to stoop so low
Have your friends collect your records and then change your number
I guess that I don't need that though
Now you're just somebody that I used to know


Gotye - Somebody that I used to know

Vernissage

Konstarna hade vernissage idag så vi drog så klart dit och kikade. I Hammaren. Vår egna Tony var också med på ett hörn dessutom. Petra och Karin sötade sig tillsammans också (sista bilderna). Så klart var det jättefin konst! Alla är så duktiga.
Give it to me, pretty please?

I vår och i sommar så vill jag verkligen fylla på min garderob, precis som jag ville förra året också... och året innan dess. Ja, ni vet ju hur det är. Min klädstil vill jag ogärna kategorisera, jag nästan vägrar göra det i stort sett eftersom jag helt enkelt endast går efter en enda regel - jag klär mig i det som jag vill ha på mig just då. Min klädstil är blandad och jag vill bara vara jag helt enkelt. Orka kategorisera klädstilen? Ibland så känner man ju bara för att skutta omkring i en rosa tyllkjol, ibland i mjuksbyxor och ibland i lack. Anyhoo. Här kommer lite småplock. Kläder som hemskt gääärna skulle få bo i min garderob! Det är långt ifrån alla kläder jag dagdrömmar om men skulle jag lägga upp bilder på alla så skulle väl inlägget aldrig ta slut..


Bilderna googlades fram


Kläderna finns hos Odium Clothing

Vikki Blows

Vikki Blows är en av de absolut snyggaste människorna ever. Så ja, har bestämt mig för att i nästa liv så ska jag se ut som henne! Vikki har inte silikon, hon modellerar även naken men är inte aktiv inom pornografi utan kallar sig själv för "glamour model". Hon är född -87 och ca 1,54 lång. Jag har faktiskt hämtat inspiration ifrån Vikki i ett antal år nu.


I miss you ♥

Älskar dig Mitzi, min lilla raring. Varför lämnade du mig så tidigt? Du är saknad♥

Inspiration


Hair, hair, hair...

Hah, tänka sig. Jag har hunnit med några hårfärger ändå under Brunnsvikstiden hittills. Kom hit som svartis som sagt och i oktober la jag i grönt och orange i mitt hår. I november så blev jag rödtott igen och nu i april så la jag i lila i topparna. Oj oj oj!


Violet 200

Välkommen i familjen. Jag är ju ganska så beroende av Revlon nutri color creme Purple red som ni kanske vet och jag köpte ju en tub med Violet 200. Men eftersom mina toppar nu är lila så får jag helt enkelt slå på stort och köpa en burk. För det går verkligen åt! Ohja. Såå... välkommen då, Violet 200. I min hårhylla.

Det... snöar... wtf?!

En snabb uppdatering

Yes, idag börjar jag fixa med nya bloggdesignen. Med andra ord - den är långt ifrån klar. Dessutom så färgade jag håret igår! Tjohejs. Nu är det tvåfärgat, rött och lila. Riktigt awesome om jag får säga det själv. Hår är awesome. Jag borde skriva en massa roliga saker men nu är klockan liiite mer än jag tänkt då jag satt mig vid datorn så nu är det dags att kasta sig i sängen. Imorgon, eller snarare idag, så får vi besök av Jan Hammarlund så det blir typ workshop med honom hela dagen lång. Hur man skriver låttexter typ. Så lär få lite sömn innan Petra väcker mig till frukost. C YA♥
Tvåfärgat snart

Idag cyklade jag och Petra in till Ludvika och handlade, vi cyklade även till COOP och RUSTA. Så idag har vi cyklat lite över 2 mil sammanlagt! YEAH! På RUSTA köpte jag tre MOOD blekningar och Åhléns fick stå för det röda och det lila. Köpte ingen rosa men kaaanske gör det nästa vecka om jag pallar tre färger. Aaaanyhoo, imorgon eller söndag blir det tvåfärgat hår för mig. Så en massa kladd och krångel innan det förhoppningsvis blir ett snyggt resultat! Rött med lila. Ja, ni får se hur det blir helt enkelt. Jag kladdar runt lite.


Pang pang pang

Det var ingen träning idag men det visste inte jag så jag åkte in till Ludvika ändå. Stötte dock på Hommeh men eftersom vi bara var två så blev det som sagt ingen träning, istället smet vi in hos Ludvika skytteförening där vi blev introducerade i skyttevärlden. Jävlar va roligt det var att skjuta! Fy fasen! Om jag går här nästa år ska jag fan börja med skytte också (träna kampsport kommer jag absolut aldrig never sluta med). Vore ju ascoolt att träna både kampsport och skytte, blir ju värsta machobruden då. Kan både slåss och skjuta, *hahaha*. Nej usch, så ska man inte tänka eller säga. Dom var jättetrevliga och duktiga där vid skytteföreningen. Så ja, jag är riktigt sugen på att ha två fritidsaktiviteter. Dessutom så ligger träningslokalerna bredvid varandra! Hur bra är inte det? Nästa vecka ska jag med andra ord träna skytte på måndag och onsdag och kampsport tisdag och torsdag. Ska kolla med dom om man kan få vara med i skytteföreningen trots att det är mitt i vårterminen såhär. Kostar ju en slant men såååå väääärt! Borde dock köpa busskort då. Om jag inte cyklar in.

Jag fick in flera stycken 10or och vann över Hommeh! HAH. Dock innebär ju detta att jag lär få igen på träningen på tisdag. Yaaay, nästa vecka kommer bli så förbannat awesome! Skytte och kampsport♥
Besök Petras bloggIbland måste man ju få göra lite reklam för sina vänner ändå, så besök min lilla fågelunges blogg.

Rosa <3 lila = sant

Idag tvättade jag håret och som vanligt blev det färgkladd också. Jag droppar i färgbomb i schampoot med och efter att jag sköljt ur schampoot så lägger jag i bara färgbomben. Eftersom jag ska färga topparna lila är det tänkt så förbereder jag håret lite grann genom att ha i lila i topparna. Förhoppningsvis går det ur lite röda toner. Ska köpa blekning imorgon och lila hårfärg. Man blir galet snygg om händerna efteråt kan jag lova!

Färg, hår, färg

Jag har en plan för mitt hår! Lila toppar eller lila underhår och så klart rött. Alltid rött♥ Så idag köpte jag två färgbomber, nämligen en 200 Violet och en 500 Purple red. Får fixa blekningar (dels till det lila och dels för att bleka utväxten och kladda i lite mer rött) och sånt innan helgen. Dessutom så köpte jag schampoo också. Blev billigaste alternativet eftersom färgbomberna kostade. Köpte en rund sak med Purple red och en tub Violet. Tuben innehåller lite mindre än de runda sakerna gör.Mums i väntan på bussen

Jag och Bea smet in till Ludvika efter lunch idag och handlade lite. En tur till Telia, Lindex, Åhlens, Hemköp och McDonalds blev det. Jag köpte en chokladmuffins och Bea glass med Toblerone. Muuums säger jag bara!♥
Lite snäll ska man vara mot sitt hår

Jag har börjat sova med fläta varje natt för att skona mitt redan misshandlade hår. Fläta är väldigt skonsamt och snällt mot håret så det rekommenderas att man sover med det. Dessutom så blir inte håret lika trassligt som då det är utsläppt. Lite ovant att sova med fläta är det ju men vad gör man inte för att hålla sig sams med håret. Med tanke på allt mitt hår får utstå så är det fan värt!

Lika som bär?

Jag kommer ihåg att jag för ett bra tag sen fick höra att jag är väldigt lik KERAs modell Akira. Vad tycker ni? Jag tycker inte vi är sådär jättelika men båda är tjejer och båda är koreaner, så där är vi i alla fall lik varandra *hahaha*. Men hon är riktigt jävla cool den bruden! Så att folk tycker vi är lika tar jag absolut som en komplimang!


L'oreal eller Schwartskopf?

Jag ska snart fixa utväxten och slänga i lite mer färg då jag ändå är på G. Frågan är... vilken av dem? Jag har L'Oreal Paris hemma men senast jag använde L'oreal hårfärg så blev håret på toook för mörkt för min smak så jag är lite orolig nu då jag fått ner håret till den röda ton jag vill ha det i. Vill inte gå igenom samma sak igen. Har dock hört gott om denna färg som ska vara väldigt röd. Den jag använde var ju mörkare röd så det kanske är stor skillnad. Har också hört mycket gott om Schwartskopfs nya Color XXL Real red också så är sugen på den med. Båda två ska tydligen vara väldigt röda vad jag har hört. Så nu ska jag googla och snacka med lite folk så får vi se vilken det blir.

En dag man bara vill sova ...

Sjukling...?

Jag mår illa... INTE okej. Urgh! Får försöka lägga mig tidigt ikväll och hoppas att det bara är brist på sömn som skapat illamåendet. Jag har verkligen inte tid, lust eller ork att bli sjuk nu. Så nej tack. Försöka tänka på annat helt enkelt. Kanske en kopp te med honung i? Hmm..
Min låttext går det inge vidare med faktiskt. Är ganska tom i huvudet just nu. Varför vet jag inte. Men ska försöka skriva lite och få till något man kan kalla för låttext. Ser på PowerPuff Pinglorna på TV och är lite halvdassig hela jag. Vore skönt med promenad men är så kallt ute och jag har så klart inte med mig så mycket kläder. Men men. Får följa med ut och då Erik röker så jag får lite luft. Och ja, får ställa mig en bit ifrån honom så jag får lite frisk luft. Kikar på vackra latex kläder och drömmer mig bort en liten stund. Åh ja, latex♥

Hoppas inte jag blir sjuk nu... bläääh!
Nu får det bli lite musik och sen ska jag kika efter Youtube videos där dom visar hur man tränar med kettlesbells. Undvika att tänka alltför mycket tror jag. Borde diska också... åh ja, vilket intressant inlägg det här blev. Not.

Fyra tassar i vårsolen

Den här lilla sötnosen har flyttat hem till min pojkväns mamma och hennes sambo. Visst är hon bedårande? Man blir helt kär direkt. Hur söt och rar som helst, en riktig liten sötnos. Stark och envis är hon dock. Var ute och gick med henne en dag och passade på att ta lite kort. Tuffingen♥


Before I go to sleep...

Idag köpte jag knäskydd, dom hade dessutom sin debut idag på kvällens träning. Träningen gick väl sisådär men jag är glad ändå. Räknar blåmärken och försöker döda min munblåsa så gott jag kan. Är galet trött nu så ska nog bara sova lite och sen hoppas att jag blir glatt överraskad imorgon. Har beställt fint väder nämligen!


Shopping i Berlin

Jag köpte alltså en väska, en Nusk och ett fickur i Berlin. Åh, just ja en t-shirt till Erik också. Min lilla Nusk. Som ni ser så är fickuret ganska så stort också! Kikat på Tradera innan men bara hittat minisar och det här var perfekt i storlek. Love it♥ Jag var med andra ord ingen direkt shopaholic i Berlin. Fick en massa underbara minnen istället!
Kääära Schwartskopf

Något jag avskyr med att vara borta hemifrån i flera dagar är att man måste välja vilka saker man ska ta med sig. Vilka kläder, vilka skor, vilka hårprodukter som ska få hänga med.. grr! Jag är verkligen sämst på att välja. Men värmeskydd och hårspray är något som alltid ligger i min resväska oavsett vart jag ska. Just nu det här lovet så fick denna duo följa med mig - Schwartskopf got2be Rockin it och Guardian angel. Anledningen till att Guardian Angel flaskan har tysk text är för att jag köpte den i Berlin. *Heh* Guardian Angel är värmeskydd och Rockin it är hårspray. Dessa produkter luktar gudomligt gott och jag litar stenhårt på Schwartskopf. Tycker om det märket väldigt mycket så kör gärna med deras produkter!Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus