Lip Service♥



Ledord på vägen


Snälla rara Posten!

Mitt paket verkar vara borta. Det skickades i tisdags men jag har inte fått det än. ARUGH! Snälla rara Posten, tappa inte bort mitt paket utan säg att det bara är en försening... jag vill ha mitt paket! BLURGH! *Fingers crossed* Jag är alltid lite orolig när det gäller posten. Man vet ju aldrig.

Yaaay!


Jag är såååå galet glad! Mina piercingar har läkt exemplariskt trots att jag gjorde båda två samtidigt. Var bredd på minst två veckor utan fast föda, smärta och blod. Men det har gått hur bra som helst. Tungan svullnade och ömmade men jag lyckades ändå äta fast föda redan dagen efter. Vertikalen har jag knappt känt av alls, den har bara hängt med liksom och läkt. Nu är inte tungan längre svullen och jag är glad, glad, GLAD!

Till ALLA mina vänner ♥



Snygga piercingar<3


Dagens i-landsproblem


Okej det som är bestämt är att jag ska fortsätta ha rött med lila dip dye ett bra tag till. Så färgen är detsamma. MEN jag vill göra någon rolig frissa. Funderar på att köra på det jag brukar ha typ. Lugg, uppklippt och sånt. Jag är galet sugen på "scene hair" men jag skulle nog inte klara av att kapa så mycket av mitt eget hår. Oftast så använder man sig ju av löshår och sedan klipper man upp sitt eget ganska så rejält. Ah, well. Jag får googla lite till helt enkelt. Rött och lila ska det få vara ett tag till åtminstone. Sen får vi väl se vilken utformning det blir. Det enda jag vet är lugg och längd. Jag totalvägrar bli korthårig! NOOOO WAAAY! Mitt nuvarande är typ 55 cm och jag ska fan ha 60 cm långt hår. Minst.

Har varit korthårig typ 2 gånger i mitt liv och jag ogillade det som fan. Om jag har hår till axlarna så tycker jag det är för kort. Jag är långhårig människa helt enkelt. Jag trivs med långt hår. Så aldrig i livet att jag klipper det kort igen. Var sugen på löshår på 60 cm men jag vet inte. Det kostar ju så mycket och nu håller jag i slantarna eftersom jag är osäker på hur det blir med sommarjobb och dyl. Dagens i-landsproblem! CHECK.

Slutet på denna helg


Smaskar på lite godis och försöker planera kommande vecka så gott jag bara kan. Fått en hel del gjort den här helgen ändå. Hängt ganska mycket med folk jag vanligtvis inte alls brukar hänga med vilket alltid är grymt trevligt. Det har varit galet varmt idag igen men jag har skuttat omkring i shorts och badat mig själv i solskydd. Är helt slut i huvudet så jag ska gå och sova nu, imorgon är det ju måndag igen. Vi vann ju Eurovision igår också, jävlar i havet va roligt! Jag är dock ingen vidare Eurovision människa faktiskt, men riktigt roligt är det ju. Ser fram emot de sista dagarna här på Brunnsvik även om de kommer innehålla en hel del jobbiga känslor och tankar. I fredags så var jag till Gibson också och provred honom dessutom, det enda jag kan säga är "OMG vilken underbar häst!". Helt fantastisk är han verkligen! Med tanke på vad människor gjort emot honom och hur hemskt han har haft det tidigare så är jag förundrad över vilken kärleksfull individ han är nu. Guldklimpen♥ Nej nu ska jag sluta smaska på godis och rengöra min mun innan jag kryper ner i sängen. Ska kanske läsa en liten stund innan jag somnar. Erik ringde mig för en timme sen typ och han låter lite bättre nu, stackarn har ju varit sjuk hela förra veckan så vi har inte setts den här helgen utan han har suttit hemma i sin säng med näsdukar och varma drycker. Jag däremot har något en heeel del! *hehe*

Dagens fina citat!


Marknad i Ludvika!

Är det marknad så är det marknad! Jag drog in med Emelie, Dominic och Filip men jag och Emelie ville stanna lite längre så vi åkte hem med Tony och hans bror Jimmy. Köpte två halsband och lite godis på marknaden, dessutom så fyndade jag och Emelie en burk kakor för 15 kr så nu jävlar blir det kvällsfika. Vi drog till Hemköp och Willys också. Köpte en hårspray på Willys som Emelie tipsade mig om och shampoo. Awesome dag på marknaden! Dessutom köpte jag ett armband till Petra som är hemma och är sjuk i feber. Stackars sötan♥






Sötaste bikinin <3



Köpt hos Lindex

Det där mejlet


Åh! Hittade printen på mejlet jag fick från Sofie Wiklund då jag kom in på Brunnsvik. ÅH! Var så jävla stolt att jag kom in så jag printscreenade och la typ upp överallt, *hahaha*. Det står "Hej Sofie! Grattis!! Du är antagen. Jag ringer dig på måndag, då får du all information. Kan du mejla över ditt telefonnummer? Med vänlig hälsning, Sofie Wiklund." GAAH! Blir nästan lite gråtfärdig. Bara för att jag det snart är slut och det här var liksom innan jag ens kom hit och hunnit lära känna alla. Jag var så jävla nervös! Och nu... bläääh. Jag blir bara ledsen. Mejl som dessa är underbara. Man borde få glada mejl oftare!

Dagen har varit aweome!

Idag cyklade jag och Petra in till stan för att handla bikinis (bild på min kommer upp typ imorgon), mat och besöka Eastwood tattoo för att checka piercingarna. När vi kom hem så käkade vi och efter det så började Brunnsvikarna smått festa. Runt 8 på kvällen drog jag, Petra, Tony, Abs och ett gäng musiker till sjön för att bada, paddla kanot och leka vid strandkanten. YEAH! Jättemysigt. Bilder från det hela kommer säkerligen upp på Petras blogg. Sörjer lite att min kamera typ hatar världen. Men men. Sen fortsatte festligheterna då folk satt sig i gräset utanför matsalen för att röka, dricka och umgås. Hänga helt enkelt. Vilken dag!

Like a Skyscraper

Skies are crying
I am watching

Catching teardrops in my hands
Only silence as it's ending
Like we never had a chance

Do you have to make me feel like
there's nothing left of me?

You can take everything I have
You can break everything I am
Like I'm made of glass
Like I'm made of paper

Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground

Like a Skyscraper

As the smoke clears
I awaken
And untangle you from me
Would it make you feel better
To watch me while I bleed?

All my windows
Still are broken
But I'm standing on my feet

You can take everything I have
You can break everything I am
Like I'm made of glass
Like I'm made of paper

Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground

Like a Skyscraper

Go run run run
I'm gonna stay right here
Watch you disappear yeah
Go run run run
Yeah it's a long way down
But I am closer to the clouds up here

You can take everything I have
You can break everything I am
Like I'm made of glass
Like I'm made of paper

Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground

Like a Skyscraper


Kerli - Skyscraper ♥

..


Finns hos Lindex, överdel och underdel säljs separat.

Maebelle Latex ♥



Fantastiska Maebelle Latex design har skapat dessa skönheter. Toppen heter Belle Top och beskrivs såhär av Maebelle Latex själva: "A musy-have in every wardrobe. The Belle top has underwired cups, designed to lift and support the bust. Made with adjustable straps and a concealed zip in the back." Kjolen heter Laced up miniskirt och infon om den är "A sexy miniskirt for the dangerous vixens. This short skirt has four suspender clips and an open back laced with a ribbon in either black or white."

Jag är stolt ägare till dem båda, dock är mitt linne svart och inte mörkblått som på bilderna som sagt. Helt underbart med latex. Maebelle Latex är bland de bästa latex märken jag vet. Det är verkligen kvalité på deras grejer kan jag lova, så jag rekommenderar dem varmt. Bilder med dessa underbara skapelser dyker förhoppningsvis upp med tiden. Håll utkik!

Dagens visdomsord


Piercings

Åh! Hittade mina gamla smycken som jag beställde då jag tänkte göra snakebite eller angelbite. Har ett par rosa också men trooor att katten lekte bort dem, hittar dem inte hur som helst. Fler piercingar blir det och jag tror mig nu veta vilka det blir. Men tänkte hålla det lite hemligt än så länge, bara för att. *Haha* Jag älskar att ha hemligheter!

It's monday, baby!







Mitt hår ser orange och rosa och lila ut.
MEN det ska vara rött och lila. Färgade utväxten igår och rödfärgen jag använder då är lite mer fire red så att säga. Men jag hoppas att håret blir mer rödrött efter några behandlingar med färgbomberna. Även om orange är snyggt så är jag rödtott och vill vara det också. Punkt. Btw, idag fick jag hem linnet också! Det är liite oversize som ni ser. Finns plats för några cm till men det är bara skönt. Med andra ord, det sitter inte slimmat trots att det kanske ser ut så. Urgh, nu ska jag vila lite. Har smått huvudvärk, sovit riktigt dåligt i natt så nu ska jag vila mig.

Like a Skyscraper



You can take everything I have
You can break everything I am
Like I'm made of glass
Like I'm made of paper

Go on and try to tear me down

I will be rising from the ground

Like a Skyscraper

Inspiration.


Nästa projekt blir...


Jag är galet sugen på cheeks, snakebite och angelbite. Men jag vill inte ha alltför mycket i ansiktet heller, så jag får nog välja. Frågan är, VAD ska man välja? Vad tror du jag skulle passa bäst i?

Listerine eller Barbarella?


På pappret jag fick med mig ifrån piercaren så stod det att man ska skölja munnen med Listerine (tungpiercingen) men sen har jag hört och läst att tydligen är det många studios som avråder ifrån Flux och Listerine när det gäller piercingar. Barbarella har egna produkter som kostar helt okej och verkar vara bra. Men jag är verkligen lite förvirrad. Jag har skickat mejl till en piercare jag har stort förtroende för som jag hoppas kan svara på om Listerine eller Barbarella är bäst. En del säger Listerine, andra säger Face wash och Mouthwash... blää. Hoppas på svar, *hehe*. Är fan inte lätt det där.

Söndag, tjohejs!

Stressat mig igenom dagen i stort sett. Vaknade, hade apont i munnen så klev upp och fixade med piercingarna, tvingade i mig lite kräm trots att det ömmade som fan, tog bussen till Ludvika där Petra mötte upp mig och vi tog en fika, vi träffade också på Emelie som vi hängde med tills bussen kom och vi fick springa för att inte missa den. Kom hem och fick för mig att fixa utväxten så höll på med det, tvättade och käkade i köket. Är helt slut i huvudet. Hoppas att jag får mitt linne snart och att det sitter snyggt på mig, man vet ju aldrig med kläder man köper från internet. Förhoppningsvis går svullnaden på min tunga ner snart, jag längtar tills jag kan ta bort läkstaven och byta till en kortare. Samma sak med vertikalen. Hoppas också kunna ta en tur till Gibson nu till veckan och ha lite markträning med grabben. Riktig smarting det där alltså! Oj oj oj vilken kille.

Erik skickade SMS och skrev att han blivit sjuk. Han har haft ont i halsen hela helgen men nu slog det till och han har ingen röst. Stackars Erik. Hoppas jag slipper bli sjuk nu ... blääh! Får inte pussa på honom nu då min mun är handikappad och det kändes jättekonstigt. Men kramas får man hur mycket man vill! Jag ger typ aldrig Erik söta smeknamn men nu då han är sjuk så kanske jag ska gulla lite extra med honom.

Idag är jag svullen och glad

Idag ä tungan svullen som.... ja ni kan ju själva se. I alla fall lite grann. Den har svällt nu så den tar upp hela staven. Iofs så skaver inte staven lika mycket under tungan just nu men att tungan är svullen gör ju så att jag pratar som en jag vet inte vad och det är smärtsamt att rengöra tungan och lite svårare att lirka in mat. Men jag får skära maten i små små bitar och lägga på sidan och tugga lååångsamt. Vertikalen verkar läka lite finare, den ömmar lite smått ibland men verkar inte göra så mycket väsen av sig alls. Det enda jag oroar mig för kring den är att den ska stötas ut eller läka snett. Men jag kommer säkerligen dra in till Eastwood någon dag den här veckan och be dom kika lite, in till Ludvika lär man ju i alla fall och det skadar ju inte att be piercaren ta en titt om man ändå är i krokarna.

Jag är dock hur glad som helst att jag gjorde det. Känner mig lite stolt! Och jag kommer bli jätteglad den dagen piercingarna har läkt och jag kan byta smycken. Då jag kan käka pizza och kakor igen...


Nypiercad!

Idag piercade jag mig! Yes, I did. Två stycken efter varandra. En vertical labret och tungan. Har verkligen längtat och nu blev det av. YESYES. Jag var nervös som attan innan men det gick finfint ändå. Tungan sved lite mer än jag trodde att den skulle göra men vertical gjorde inte fullt så ont som jag förväntat mig. 1.6 kanyl genom läpp och tunga, klart det känns. För övrigt så fyllde Petras septum 1 vecka idag ! <3


Slutet på dagen, typ



Imorgon så är det äntligen fredag! Så galet skönt. Åker till Erik och stannar där tills typ söndag. Nästa vecka så kommer lite folk som ska kolla på skolan och linjen, med andra ord blivande 1a års elever till nästa höst. Spännande som fan är det! Vi ska få vara med på intervjuerna. Två och två. Undra vem jag hamnar med. Det är lärarna som ska bestämma vilka som "passar bra ihop". Jag och Petra får inte vara tillsammans, det konstaterade vi för ett tag sen. *Hahaha* Jag och Petra var dessutom och kikade på vår utställning i onsdags. Vi smet in en snabbis på bibblan och kollade runt. Såg väl rätt okej ut ändå, hade inte direkt förväntat mig neonskyltar och sånt. Alltid kul att få visa upp sig lite. Jag borde verkligen sova nu, så det är väl dags för mig att skaka glittret ur mina sängkläder (fråga inte!) och krypa till kojs.

Rockigt linne


Jag kunde inte se linnet norpas mitt framför ögonen på mig så jag slog till direkt. Linne ifrån Lip Service (ett märke som är awesome!) eller kanske snarare en topp? Anyhoo. Skickas till mig imorgon så det dyker väl upp i början på nästa vecka någonstans där. Perfekt till sommaren. Rockigt ska det vara!

Alla kan!


Söndag fast ändå inte

Idag är det ju söndag fast det är torsdag. *Hahaha* Weird? I KNOW. Jag är jättetrött idag och vet inte alls varför. Kanske tänkt för mycket nu igen, det luktar ju lite bränt här inne. Igår var en underbar dag! Gjorde en massa saker, dessutom så mötte jag underbaraste hästen Gibson. Körde lite markträning /NH med honom och han är ju helt fantastisk. Väldigt smart, testar lite men lyssnar riktigt riktigt bra och är väldigt nyfiken. Han var hur mysig som helst! Verkligen arbetsvillig och pigg på att arbeta med huvudet, han visade verkligen att hästar är mycket smarta djur. Det dröjde inte länge innan han förstod vad jag ville och han var lite busig och testade lite men lydde finfint ändå och var verkligen stolt. Så jag huuur nöjd som helst med grabben!

Är som sagt seg idag men det ska nog gå bra. Imorgon är det fredag och då får vi faktiskt frukost och lunch i skolan. Skönt säger jag. Palla laga mat, är inte alls särskilt mycket husmor har jag märkt. Tycker att det är ganska så trist att laga mat men jag önskar jag tyckte det var roligare. Men laga mat kan jag väl göra så jag överlever. I förhållandet så är det ju jag som är kvinnan bakom spisen så. Dock kräver Erik väldigt lättlagad mat, *haha*. När han vill ha lyxig så kallar vi in hans syssling som gått HR utbildning.

Vi får se vad som händer idag. Jag vill helst bara sova ...

Drömvandraren


Min kompis Tony har ett projekt som jag tycker alla borde stötta! Nyfiken? Så klart du är! Klicka på bilden för att komma till bloggen. Här kan du läsa mer om projektet.

Dagens låt




Ledtrådar..

Jag har en hel del fotoidéer just nu, så ska försöka beställa fint väder och greppa tag i Petra. Bland annat så kommer denna skönhet vara involverad... min ena Versatile korsett. Spetstyg och lackdetaljer säger jag bara. Kan bara bli awesomeness! Så ja, ger er lite ledtrådar. Korsetter, bland annat denna sötnos, och även lite lack och/eller latex. Ohja, kinky all the way!


Mina korsetter<3

Kanske ska dra historian igen... favorit i repris?
Jag har pysslat med korsetter sedan jag gick i gymnasiet typ. Innan hade jag korsett toppar (dvs korsett wannabes med plastskenor i) och i gymnasiet så köpte jag min första äkta korsett. Det är den svarta Fairygothmother OBn. Sedan dess har korsetter varit ett stort intresse för mig. Nu har jag 8 st, snart 9. OB står för overbust och UB underbust. Det är precis vad man tror, under bysten och över bysten.

Jag tycker personligen inte att det gör ont att bära korsett, om man snör åt så det gör ont / blir obehagligt så har man gått lite över gränsen för vad man tål. Det känns, det gör det så klart, men det ska inte vara smärtsamt. Tycker det är ganska så skönt. Man får verkligen galet snygg hållning om man har korsett! Nu är jag för trött för att skriva något intressant, får göra ett till korsett inlägg en annan dag.






Korsett on the way

Idag hände det! Yes, äntligen. Jag har under säkerligen över ett år nu gått och längtat efter att få sätta klorna i en 18'' korsett. Gissa vad!? Nu har jag snart en. Imorgon eller på torsdag så skickas den hem till mig på Brunnsvik. Denna snygging! "Satin yttermaterial i 100% polyester och innerfoder i 100% slitstark bomull. Hela åtta metallskenor och fyra metallspiralfjädrar för att extra markera midjan. Korsetten har planchett fram och ordentlig snörning bak, med blygsellapp att ha under snörningen eller vika bort för en mer sensuell look." Jag har en halterneck korsett sedan innan och jag tycker det är väldigt snyggt och bekvämt. Så tummen upp för det! Bilderna gör den inte rättvisa. Den ger mer form än så och det röda satintyget har en anna rödfärg, har sett den på en kompis så jag vet ! ;-) I will let you know when it's here. Jag kommer antagligen skrika så hela Sverige hör mig också... men vadå, det var länge sen jag köpte en korsett nu och jag har ju erkänt att jag är missbrukare!


Stackars stackars Alvin

Jag var ju hemma hos mor och far i helgen där mina kaniner bor. Stackars stackars Alvin. Vårkänslor som fan har han och ja vårkänslor för en hankanin = han är stenkåt. Eulalia är för gammal och inte allt i kondis för att ha en kull till så hon sitter i tryggt förvar i sin bur ovanför Alvin. Men när hon städar så trillar ju spån ner och Alvin känner ju doften av hona 24-7 så han är helt tokig. Han verkar dock ha insett att Eulalia är en tråkig tant men han envisas med att försöka övertyga oss om sin manlighet genom att bevisa att han är en riktig macho kanin. Med andra ord så juckar han på alla ben, skor och armar han kan komma åt. Har funderingar på att kastrera Alvin då han faktiskt, trots att det ser roligt ut, inte är särskilt road av situationen. Önskar jag hade fått en kull efter honom i alla fall då han är en galet rolig och snäll kanin som skulle ge fina avkommor. Dessvärre är jag inte särskilt sugen på att skaffa en kull utan något syfte, man bör ha ett syfte med kullen för att det inte ska bli en massa kaninungar som avlas fram "bara för att dom är söta". Jag har testat Alvins skills inom kaninhoppning och han kan gå långt om han vill. För hoppa högt och långt och brett kan han absolut göra. Han är en riktig hoppare då han väl vill. Men framför ett hinder är det inte samma sak.

Ah well. Vi får väl se hur det blir för Alvin. Min lilla trollunge som har vårkänslor upp över öronen..




Boosta - Del 1



Hitta din stil
För mig så handlar stil om så mycket mer än klädstil och vilka skor du bär. Men så klart är det involverat! Men stilen är så mycket mer än det yttre, det är också ditt sätt att vara och din personlighet. Hitta din stil genom att klä dig i de kläder du tycker om oavsett vad andra tycker och tänker. Välj ut kläder efter DIN smak och inte vad som är på modet. Våga blanda stilar och hitta på en egen du-stil!

Tänk efter, hur skulle du vilja bli uppfattad av andra? Vad vill du att andra ska tycka om dig? Du vill säkerligen bli sedd som en rolig, trevlig och positiv person som är rolig att hänga med och som man kan anförtro saker. Well, det är ju upp till dig nu! Kom på en massa positiva egenskaper du har och skriv upp dem på ett papper som du sätter upp på väggen. En vägg som du ofta ser på, särskilt på morgonen och på kvällen. Peppa dig själv genom dessa egenskaper! Sätt upp lappar som dina vänner skrivit och tänk på hur många som faktiskt uppskattar dig.

Beröm dig själv, beröm andra
Våga berömma dig själv då du gjort något bra! Det behöver absolut inte handla om att ge dig själv något som belöning, ex godis eller ett nytt plagg. Det behövs inte. Ge dig själv en klapp på axeln och tänk "Shit ! Det där gjorde jag verkligen bra!" Våga tänka så om dig själv, att du är bra, du är duktig och DU är nöjd med dig själv. Våga också berömma andra lite mer. Man behöver inte överrösa folk med komplimanger och långa tal om hur bra dom är så fort dom rör sig. Men det skadar verkligen inte att berätta för folk om du uppskattar dem, att dina vänner är bra vänner, att du verkligen tycker om deras sällskap, att de är fina i håret, passar i den nya jackan, är roliga att umgås med och dyl. Beröm behöver inte handla om yttre saker, det kan också handla om att man uppskattar personen för dess insida!

Skratta oftare
Var inte rädd för att dra lite på smilgroparna! Le och skratta lite oftare. Så klart behöver man inte skratta så man skriker och kanske verkar mer överdriven och störande, men ett gott och varmt skratt och ett äkta leende - det är saker som sätter guldkant på tillvaron!

Ta tag i saker
Skriv ner grejer som du tänkt göra och som rör sig runt i ditt huvud. Lägg dem framför dig. Vad finns det som du kan börja ta tag i nu? Vissa saker , ex bestinga berg får antagligen hamna under "mer långsiktiga mål". Men oftast så har man en massa saker som man tänkt göra men aldrig gör men som faktiskt skulle kunna bli verklighet om man bara tog tag i det. Våga göra lite mera saker! Tänk efter, vad skulle du kunna börja med? Något litet men ändå stort. Gör samma sak med dina problem. Sortera dem och se vilka problem du faktiskt kan ta itu med nu direkt.

Muuumsigt <3



Kolla vad jag sitter och mumsar på i vårvädret medan jag lyssnar på musik och skriver på min del av Ords antologi. Ordklassen ska tillsammans göra en antologi som minne av vår tid här, varandra och för att vi är första ordklassen ever. Spännande! Så nu sitter jag och knåpar med det medan jag lyssnar på awesome musik och käkar frukt med Nutella♥ Så jäääävla gooooottt!

NY design!

Japp, det blev en slarvigt gjord ny design. Med en bild ni säkerligen sett 100 gånger förut, men men. Jag ville ha lite mer ljus och sånt i bloggen så gjorde om den lite grann bara med vita fina blommor och sånt mysigt. Det är ju trots allt vår nu. Bring the light!

Lite uppdatering..

Jag är hemma i Brunnsvik igen. Är lite trött i huvudet och smått förvirrad efter allt men jag börjar få lite fotfäste igen känner jag. Fått lite glada nyheter under helgen och dessutom fina smycken på posten så nu har jag lite att le åt i alla fall. Iofs vill jag inte påstå att det var nattsvart innan men förra veckan mådde jag som sagt väldigt dåligt. Nu har jag fått vila ut lite grann vilket behövdes och är skönt. Så nu hoppas jag att den här veckan kommer bli bra och att jag kommer tillbaka snart igen psykiskt.

Candied Poison♥


Vilka fjäderörhängen tycker du bäst om? ;-)
Snyggingarna är tillverkade av och finns att köpa hos
www.candiedpoison.com

Spana in Petras blogg



Bilder ifrån Cozmoz igår finns på Petras blogg eftersom jag glömde min kamera hemma. Så kika in där istället! Kika runt på bloggen för att se alla awesome saker vi gjort under Brunnsvik som Petra dokumenterat med sin kamera. Klicka på bilden för att komma direkt till bloggen.

stanna världen, jag vill hoppa av.

Har inte bloggat på några dagar nu men jag orkar helt enkelt inte. Mår riktigt dåligt just nu så jag åkte hem till mina föräldrar i torsdags tillsammans med Erik. Fick dessvärre inte någon tid hos öppenvården men vad förväntade jag mig. Jag vill bara stanna världen och hoppa av. Allting går åt helt fel håll på tok för fort.

SMS och mejl...

Jag haaaatar att vänta. Särskilt då man väntar på något. Typ som nu. Jag väntar SMS och mejl och för mig är dessa två ganska så avgörande om jag fortsätter på Brunnsvik eller inte. Så... ja, jag är nervös! JA jag håller på att dö. Men nej jag säger ingenting! *Moooahahahahahaha*

american horror story.


one last caress.




Igår var verkligen inte alls min dag. Lovade ju mig själv att jag inte skulle blanda in dåliga dagar alltför mycket här på bloggen eftersom jag vill att det här ska vara en positiv och rolig blogg att läsa. Även om alla så klart har sina dåliga dagar och sina lik i garderoben. Jag vill ju inte heller att folk ska tro att hela mitt liv bara består av glitter och rosa fluff för det gör det verkligen inte.

Men att ösa ut all skit på en blogg... jag vet inte. Jag har en hemlig blogg där jag skriver då jag mår riktigt riktigt dåligt. Anyhoo. Igår var ingen bra dag alls och jag mådde verkligen inte särskilt bra. Idag känner jag mig förvirrad. Typ bakis. Är helt borta i huvudet med andra ord. Börjar verkligen få smått panik inför det faktum att jag måste ha ett sommarjobb och jag måste ha något att göra i höst, men jag vet inte vad eller vart jag helst vill vara. Dalarna eller inte, skola eller jobb, högskola eller folkhögskola, vilken utbildning...

Ja det är så jävla mycket just nu bara. Vissa saker känner jag helt enkelt är för privata för att skriva här. Men idag är jag bara förvirrad, gör ett tappert försök att muntra upp mig själv genom att lyssna på the Misfits. Kan också tipsa er alla om att Carro gjort en awesome cover på deras låt Last caress. Den hittar du här. Lyssna, lyssna, lyssna!

Ah well. Jag får tyvärr lämna er i ovishet eftersom jag har en del saker att reda ut och plåga mig igenom. Men men. Musik och lite mera musik borde göra susen. Förhoppningsvis så får jag besked ikväll angående några saker och då kan jag stryka lite grejer ifrån min lista. Det där med att ta tag i grejer har jag varit jättedålig på ska jag erkänna.

Det trodde ni inte va!? Dagens outfit eller något..



Egentligen så har jag undvikit det här med "Dagens outfit" eftersom det känns lite fel för mig att visa upp vad jag har på mig just för dagen. Det känns lite ointressant om jag ska var helt ärlig. Men iofs, kan säkerligen också vara roligt att veta vad folk har på sig för något. Så here it is. Jag får helt enkelt bryta mitt löfte och testa om det känns jättefel eller inte. Men dagen till ära så har jag gråa jeans, ett svart linne (syns inte då det är under Mötley t-shirten) med tryck på och sedan min älskade oversize Mötley crue t-shirt. Den är typ 2 storlekar för stor så jag kan ha den som minitält, *hahaha*. Men det är väldigt skönt med oversize ändå och jag är helt kär i den här t-shirten som jag köpte second hand av Tösen. Kärlek på hög nivå! Mötley Crüe♥

Gröööön mobil

Sony Ericssons miljökoncept GreenHeart handlar inte exotisk strömförsörjning som sol - eller bränsleceller utan siktar in sig på produktionen. Främst att använda återvunnen plast och reducera mängden förpackningsmaterial.

Jag köpte ju en ny mobil i lördags, min allra första touch dessutom! Så nu har jag en grön mobil. Inte färgmässigt MEN GreenHeart betyder alltså att mobilen är gjord på återvunnen plast bland annat. Så grön är den faktiskt om jag får be. Gillar den skarpt! Stod mellan denna och två Xperia men jag är mer än nöjd med den hittills. Så jag tror nog att valet föll på rätt telefon i slutändan.


Inspiration.


Bilder från WeHeartIt

NY MOBIL!

Nu har jag fått tummarna ur *piiip* och skaffat mig en ny mobil eftersom min gamla kastat in handduken typ. Knapparna slutade fungera, ibland kunde man inte läsa eller skriva SMS, svara i telefonen eller ringa och sen gick inte alltid alarmet. Ljudet började ge efter också. Så det var dags för en ny. Hade min gamla i typ 3 år tror jag. Nu idag köpte jag en ny mobil och det blev en Sony Ericsson LIVE Walkman. Här kan du se en såndär cool video som visar hur cool mobilen är. Jag har Walkman eftersom det är musikmobiler och jag har ingen mp3 eller dyl utan kör helt enkelt all min musik genom mobilen. Även då jag cyklar, går eller springer så är min mobil min mp3 också typ. Så det blev en uppgraderad Walkman. Det här med att lära sig touch är en annan sak...


Smycken!

Yaaay! Köpt två stycken riktigt läckra fjäderörhängen och ett halsband som det står HORROR HOTTIE på. Lite nya smycken. Var väl liite på tiden ändå? Jag har letat efter lite snygga smycken nu till våren men inte hittat några. Så awesomeness for sure! Jag läääängtar.

Hah, Petra. Bandit Queen och Horror Hottie♥


Jag är så trötter

Jag är huuur trött som helst. Sov typ en halvtimme innan det var dags att kliva upp och påbörja denna låååånga dag. Två föreläsningar, en innan lunch och en efter. När sista föreläsningen var klar så började vi med talen. Jag höll mitt tal sist av alla i Gamla matsalen. Sockerkicken kom som ett brev på posten då vi fikade efteråt runt 7-tiden på kvällen och efter det försökte jag äta lite nudlar. Dom åkte dock i sopkorgen. Nu är jag bara trött, slut i huvudet och helt off. Så i natt kommer det bli såå skönt att få lägga sig och sova. Vi är lediga imorgon! Tjohejs.


American Horror Story ♥

Jag måste erkänna, jag har blivit beroende....♥

Onda dag.

Den här dagen är bara ond mot mig. Så jag skippar att försöka fota nya bilder eftersom både min kamera och min webcam bestämt sig för att ta semester idag. Sitter med skolarbete nu och ska försöka göra det fram tills typ klockan 21 då jag bör vara klar. Annars får jag väl slå mig själv i huvudet med en hårspray eller något som straff. Är helt slut i huvudet så det här inlägget blir tråkigt, tråkigt, TRÅÅKIGT. Trött och lite smått opepp är jag också inför morgondagen som kommer börja 08.00 och sluta typ 21.00 .... såatteh...

Smiiink

Snyggaste sminkningen enligt mig är svarta sotade ögon och mörka läppar i röda, lila eller mörkrosa färger. Allt detta finns hos Smink och parfym. Personligen så har jag bara mascaran just nu och tre Pump 'n plump men jag planerar att införskatta mig lite mer smink nu till sommaren. Min sminkväska har fått lida ganska så rejält och jag har i stort sett inte sminkat mig alls på sistone och de gånger jag har sminkat mig så har det varit med halvdåliga billiga saker. Mycket pga att jag är mer för håret än för sminkningen. Jag sminkar mig i stort sett bara genom att sota mina ögon och lägga eyeliner och mascara runt för att forma ögonen lite snyggt och framhäva ögonfärgen och sen ett snyggt läppstift eller lipgloss. Svarta ögon och mörka läppar. Klart! Japp, det är väl min "smink stil". Svarta sotade markerade ögon och mörka läppar. Enkelt.



Fenix.

Jag jobbar fortfarande på den. Med andra ord så är den inte klar än! Fenixen i bakgrunden smälter inte in vilket jag vill att den ska göra och sen är det en massa detaljer som ska fixas till också. Just nu ser Fenixen sjukt inklippt ut vilket den så klart inte ska göra. Färgerna på den ska bli lite skarpare också.


Valborg.

Här är lite bilder ifrån Valborg i Sörvik med goa vänner och trevligt folk!






















Mys.

Ligger ute i solen med ett gång Brunnsvikare. Musiker och Ordare. Live musik, tilltugg och bara en massa mys. Solen är varm och skön, helt jävla underbart. Bilder från igår kommer upp ikväll eller senare i veckan.


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus