Boosta - Del 1



Hitta din stil
För mig så handlar stil om så mycket mer än klädstil och vilka skor du bär. Men så klart är det involverat! Men stilen är så mycket mer än det yttre, det är också ditt sätt att vara och din personlighet. Hitta din stil genom att klä dig i de kläder du tycker om oavsett vad andra tycker och tänker. Välj ut kläder efter DIN smak och inte vad som är på modet. Våga blanda stilar och hitta på en egen du-stil!

Tänk efter, hur skulle du vilja bli uppfattad av andra? Vad vill du att andra ska tycka om dig? Du vill säkerligen bli sedd som en rolig, trevlig och positiv person som är rolig att hänga med och som man kan anförtro saker. Well, det är ju upp till dig nu! Kom på en massa positiva egenskaper du har och skriv upp dem på ett papper som du sätter upp på väggen. En vägg som du ofta ser på, särskilt på morgonen och på kvällen. Peppa dig själv genom dessa egenskaper! Sätt upp lappar som dina vänner skrivit och tänk på hur många som faktiskt uppskattar dig.

Beröm dig själv, beröm andra
Våga berömma dig själv då du gjort något bra! Det behöver absolut inte handla om att ge dig själv något som belöning, ex godis eller ett nytt plagg. Det behövs inte. Ge dig själv en klapp på axeln och tänk "Shit ! Det där gjorde jag verkligen bra!" Våga tänka så om dig själv, att du är bra, du är duktig och DU är nöjd med dig själv. Våga också berömma andra lite mer. Man behöver inte överrösa folk med komplimanger och långa tal om hur bra dom är så fort dom rör sig. Men det skadar verkligen inte att berätta för folk om du uppskattar dem, att dina vänner är bra vänner, att du verkligen tycker om deras sällskap, att de är fina i håret, passar i den nya jackan, är roliga att umgås med och dyl. Beröm behöver inte handla om yttre saker, det kan också handla om att man uppskattar personen för dess insida!

Skratta oftare
Var inte rädd för att dra lite på smilgroparna! Le och skratta lite oftare. Så klart behöver man inte skratta så man skriker och kanske verkar mer överdriven och störande, men ett gott och varmt skratt och ett äkta leende - det är saker som sätter guldkant på tillvaron!

Ta tag i saker
Skriv ner grejer som du tänkt göra och som rör sig runt i ditt huvud. Lägg dem framför dig. Vad finns det som du kan börja ta tag i nu? Vissa saker , ex bestinga berg får antagligen hamna under "mer långsiktiga mål". Men oftast så har man en massa saker som man tänkt göra men aldrig gör men som faktiskt skulle kunna bli verklighet om man bara tog tag i det. Våga göra lite mera saker! Tänk efter, vad skulle du kunna börja med? Något litet men ändå stort. Gör samma sak med dina problem. Sortera dem och se vilka problem du faktiskt kan ta itu med nu direkt.

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus