Alla <3 Dag presenter!


Tips på saker du kan köpa till Alla <3 Dag!
Allt finns hos Coolstuff!

1. Läppbalsam från Kisstrixx.
Två stycken läppbalsam som tillsammans blir en awesome kombo! Ex jordgubb och choklad. Smör in dina läppar med jordgubb och hans med choklad, när ni sedan kysser varandra så förenas smakerna från era läppbalsam och blir en underbart god kombo! 
2. Kärlekspiller.
En burk med små piller som är öppningsbara. Du kan alltså öppna varje piller, skriva ner något vackert på varje lapp och försluta igen. Sedan ger du bort burken till den du älskar allra mest!
3. Jelly Belly presentask.
Du kan välja mellan 10 smaker, 20, 40 och 50. Personligen så ääälskar jag jelly beans! Huur gott som helst! Så jag skulle bli överlycklig över att få en så fin ask full med läckerheter.
4. Kärleksbönan! Ask med "I LOVE YOU" "MAGIC BEAN" på.
Ge bort denna sötnos och förklara din kärlek. Perfekt för den som inte riktigt vågar säga det själv ...? Ge den lite vatten och efter 1-2 veckor så växer ditt budskap fram. Efter en månad blommar den! 
5. LOVE JELLY.
Droppa ner innehållet i en påse i ett varmt bad och vips så kan du ta det mest romantiska badet ever. Blir trögflytande och följer kroppens rörelser. Luktar vaniljolja och håller värmen längre än ett vanligt varmt bad gör. Hur romantiskt är det inte med ett varmt doftande bad?

Kommentarer

Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus