Voff, mjau, muu!

Som ni säkerligen vet och förstår så är djuren en stor del av mitt liv. Så jag tänkte - varför inte presentera de djur som finns i mitt liv? Så ni har lite koll helt enkelt. Info om djuret står under bilden!

Nikki

Vi börjar så klart med mina egna djur! Eller hur? Arctic Howler's Filifjonkan heter hon enligt SKK's hunddata och i stamtavlan. Men hon döptes till Nikita och kallas för Nikki. Hon är född 2012-08-30 så hon är fortfarande ung. Ett blått och ett brunt öga har hon. Det blåa efter pappa Grim och det bruna efter mamma Ylva. Nikki är en renrasig Siberian husky tik, hon är enormt lättlärd och smart. Väldigt lyhörd och arbetsvillig. Vi hoppas att hon vid 10 månaders ålder ska börja tränas i drag och trivas med det som den Husky hon är. Redan nu visar hon intresse för att bli en rikigt grym draghund!

Alvin

Jag köpte Alvin år 2007. Han är född 17/7-07 och kom till mig samma år som jag & min pojkvän träffades. Han tror att han är en hund fast han egentligen är en dvärgvädur. Men att övertala honom att han inte är en hund är inte så lätt alla gånger. Alvin bor kvar hos mina föräldrar och jag delar honom & Eulalia med min mamma. Alvin är otroligt kelig och lätt att hantera. Har aldrig varit elak eller bitit. Man kan vända upp och ner på honom utan att han bryr sig. En väldigt rolig och glad figur som vi skrattat åt måååånga gånger. 

Eulalia

Jag köpte loss Eulalia från en kaningård i Småland då hon var för stor för att ställas ut och inte heller gick så bra i aveln då hon endast födde 2 kaninungar varav en dog. En riktig fluffig och söt liten tjej som dock är väldigt blyg och försiktig. Det är jag och mamma som kan hantera henne, övriga är hon lite rädd för. Hon har aldrig någonsin bitit eller dyl utan är snarare rädd än arg. Kryper ihop lite grann och väntar på att monstret ska gå sin väg. Men hon har med åren blivit mer och mer modig. Man måste dock vara väldigt mjuk och försiktig med henne. Klappa lugnt och prata stillsamt. Väldigt lätt att hantera. Klipper klorna på henne själv utan problem, hon finner sig i allt. Bor hemma hos mamma och pappa med Alvin då jag delar kaninerna med min mor.

Troy

Troy heter egentligen något längre och snyggre i stamtavlan. Han är renrasig Collie från en kennel i Örebro. Han är runt 8 år gammal nu (troooor jag?) och världens största fluffigaste monster! En nallebjörn helt enkelt. Min äldsta morbror (har tre morbröder) är ägare till Troy. Han brukar vara hemma hos mina föräldrar då morbror och hans fru åker iväg. Är uppväxt med Troy och har lekt och varit med honom sedan han var valp. En otroligt smart kille som vet vad han vill och är väldigt duktig. Men ibland så snor han åt sig lite mat... ingen behöver ju veta om det!

Sheila
Jag minns tyvärr inte exakt år men ett sommarlov så lyckades jag tjata till mig att få ta hand om denna tjej som behövde ett nytt hem pga skiljsmässa. Tyvärr kunde vi inte behålla henne men hon bor nu hos en familj i samma kommun som oss och som vi känner ganska så väl. Så när familjen är bortresta så är hon hos mina föräldrar, vi får dessutom hälsa på henne när vi vill. Hon är en Svensk vit älghund, dock har hon aldrig jagat och skulle nog vara den sämsta jakthunden ever. Hon viftar glatt på svansen åt allt! Kaniner, katter, andra hundar, fjärilar... ! Världens absolut snällaste och enklaste hund. Väldigt väluppfostrad och stillsam. Mjuk i sättet och rar på alla sätt och vis.
 
Erox

Min fasters sambo har alltid haft hund och Erox är den hund han har just nu. Erox är en renrasig Gordon setter. Han jagar fågel och är husses högra hand. En glad, bråkig och knasig kille som älskar livet. Ganska så hög med sina 65 cm i manken är han men väldigt snäll. Katter tycker han dock inte om! Så det är på senare år, sedan mammas katt fick somna in, som han fått komma med in till mamma & pappa och även sova där en gång. Erox är släktens clown men han är lika snäll som han är stor! OM du inte är en katt vill säga..

Jack

Min ena bästa väns pappa har två hundar varav Jack är den ena. Han är blandis mellan Plotthund och Sv vit älghund. Jack är jakthund och jagar älg. Han är ganska så hög, tror han är ca 55 cm och stark som en oxe. Men väldigt snäll och rar. Har energi för hundra hundar, är energisk och lite impulsiv ibland. Jag tog hand om Jack en vecka förut och planen är att han även ska få träffa Nikki, om dom går ihop så ska Jack få vara hos oss ibland. Han är en riktig snygg grabb!

Kommentarer

Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus