Lite nytt för Rocksoul och lite välgörenhet

Snabba ryck här! Igår gjordes en intervju med Seremedy för Rocksoul. Du kan läsa intervjun här! Dessutom finns min recension av Crucified Barbaras nya platta The Midnight Chase också uppe på hemsidan nu. Idag fick vi besök av grannens barnbarn som ville ge kaninerna lite sallad. Alvin är som vanligt charmören själv som står vid gallret och gör sig söt och låter barnen både dra i öron och klappa honom åt fel håll (alltså mothårs) utan att protestera. All uppmärksamhet är bra uppmärksamhet enligt honom.
 
Den här sommaren har i stort sett bara varit regnig och tråkig. Idag har det varit fint väder men jag glömde ställa klockan så jag försov mig. Ska börja ordna med smyckena också. Kanske jag inte berättat om? Jag kanske (måste få allt godkänt först) ska börja göra smycken och sälja till förmån för kyrkan i Peteli. Kyrkan i Peteli är en kyrka som bland annat kyrkan här bedriver samarbete med, dom tar hand om ryska gatubarn i Tallinn. Man ger dem utbildning, mat, husrum och hjälper dem helt enkelt. Oftast är dessa barn föräldralösa eller har föräldrar som är urfattiga, alkolholister eller drogmissbrukare. Dessa ryska gatubarn bryr sig inte landet om, de är liksom längst ner i rangen så myndigheterna där bryr sig inte heller om dem. De får ingen utbildning eller hjälp. Där kommer kyrkan i Peteli in som erbjuder dem utbildning, mat och husrum. Visst är det toppen? Barnen får hjälp och får en chans att faktiskt utbilda sig. Smyckena jag kanske ska tillverka ska med andra ord säljas till förmån för detta arbete.
 
Cambild, just because.. and yes, cambilder har så otroligt bra kvalité och färgerna blir ju helt underbara. Not. Jag ser ut som en morot i håret. Inte okej. But still.
 

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus