Tillbaka till verkligheten

Tillbaka i skolbänken. Tillbaka till verkligheten. Nåväl, kanske inte direkt skolbänk.. men ändå. Fika klockan 10 och 14, lunch 11.30 och middag 16.30. Nörda i allrummet till film och dataspel. Vi är tillbaka igen. Alla mina tankar bara snurrar runt i huvudet, jag blir nästan yr av att tänka nu för tiden. Lite illamående också. Känns som att sitta i en karusell. Ja, världen är just nu lite av en karusell. Jag vill att Bea kommer tillbaka igen, så vi kan se på film med Elias, dricka te i köket, flumma loss och dansa i köket. Hitta på en massa bus och bråk och bara... usch jag saknar henne. Skönt att alla andra är här, dom behöver jag ju inte sakna.

Jag har kommit på mig själv med att börja lista upp saker och ting i mitt huvud. Typ allting jag tänker, gör eller säger blir liksom som listor i huvudet på mig. Bra eller dåligt? Jag vet inte. Jag önskar att negativa saker vore enklare att radera än det faktiskt är. Man måste genomlida en massa jävla stadier innan man kan glömma och komma över skiten. Istället för att bara kunna radera allt ur huvudet med ett digitalt radergummi. Men ja, nu är vi tillbaka igen. Jag vill att allting ska bli som det en gång var men det kanske aldrig kan bli så igen. Kanske får jag tillbaka vissa delar, kanske tappar jag hela skiten.

Dags att börja vara kreativ igen då. Dags att börja koppla på work mode eller något sånt. Ja, nu är det skola som gäller igen från 09.00-16.00. Måndag till fredag. Jag är trött i huvudet. Vill bara sova. Men jag får inte sova riktigt än. Hoppas jag kan vara kreativ imorgon. Jag har knappt haft någon skrivlust alls på sistone. Usch. Nu får jag skärpa mig och skriva och producera lite här! HALLÅ!

Jag levde lite i mina drömmar under lovet. Insåg en massa saker som var mindre smickrande utan mest sved som fan. Men jag hade ju mina drömmar. I dom var allt som det en gång var då det var bra och då jag kunde kalla mig själv lycklig. Stunder som jag njöt av och kunde leva för i evigheter. Jag andas in mina förhoppningar om att få tillbaka något av det där. Men jag vet inte vad jag ska rädda, vad jag ska prioritera först eller hur. Jag är rädd. Rädd för allt och inget. Rädd för verkligheten.


Kommentarer
Postat av: Bea

Saknar dig massor med finaste Fiah! kramar

2012-01-12 @ 01:42:05









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus