EXTRA EXTRA!

Jag använder färgbomber i mitt hår. En röd och en lila. Den lila har jag till hårtopparna och den röda till resten av håret. Detta är inte hårfärg, man måste redan ha färgat håret för att dessa ska fungera. Om du inte är typ vitblond för då KAN det bli lite skiftningar i håret, dock inget jag har erfarenhet av eftersom jag aldrig varit vitblond. Jag köper mina färgbomber hos Lyko Hair och jag använder både fire red och purple red, brukar skifta lite. Fire är en mer kall rödfärg medan purple är mer varm. Ah, namnen säger väl egentligen allt. FIRE red och PURPLE red.
 
Jag använder mina färgbomber kanske 2 av 3 gånger då jag duschar. Om jag har bråttom, vill ha lite extra färg eller är hos någon och lånar duschen så brukar jag blanda i lite i mitt schampoo. Vill jag ha extra färg, ex om jag ska på fest eller dyl så har jag i både i schampoot och efter att jag sköljt ut schampoot. Det står 3 min på burken men jag brukar ha inpackningen i mitt hår i alla fall 5 min, ibland 10 om jag kan slappa och inte ska iväg någonstans. Har jag som sagt bråttom så lägger jag i färgbomberna i mitt schampoo och låter det sitta i håret typ 3 min medan jag tvättar min kropp.

Fire red ser ut att vara orange på burken, men det är den INTE. Den är röd! En eldig rödfärg som lutar lite åt eldröd (nähä?) men verkligen inte orange.

Purple red är lite mer vinröd som du ser men jag kan säga att väl i håret så är det mer skiftningar och om du vill ha en varm eller kall färg. Det är verkligen inte jätteavgörande som vissa kanske tror.
Den är inte så mörk som den ser ut att vara på grejen jag håller, utan den är snarare så som den är om du kikar på den genomskinliga plastgrejen som sitter på den där saken jag håller i.

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus