It's friday !

Idag klev jag upp tidigare än jag gjort under heela sommaren för att besöka herr hjärnskrynklare. Okej, förlåt. Det heter psykolog och han är faktiskt helt okej. Jag har blivit kastad runt till olika kuratorer, psykologer, teraputer och läkare sedan jag gick i 7e klass så jag har ärligt talat slutat tänka så mycket när det gäller terapi och sånt. Well, it's a good thing though. Förutom det så har jag i stort sett mest varit utomhus och sett till så kaninerna inte parat sig eller hittat på dumheter (det sistnämda är väl mest riktat till Alvin). Tyvärr så verkar inte Alvin vilja sitta på kommando längre. Buhu. Dessutom så är Dalarna i stor sorg just nu efter två fruktansvärda olyckor, en 7-årig pojke som drunknat och två brandmän som omkommit. Det är galet hur ond världen kan vara. Jag kan inte ens tänka mig in i situationerna. Så fruktansvärt för deras anhöriga. Världen är en hemsk plats helt enkelt.
 
Försöker vid sidan av att vara smått kreativ då kreativiteten kommer till mig och då jag har ork och energi. Försöker fortfarande att få in två fotodagar, en med den riktigt duktiga Emma som dessutom har tillgång till egen mua (make up artist) och studio samt en med en brud som har crazy Photoshop skills. Annars får det väl bli i höst helt enkelt. Än så länge så får jag nöja mig med min egna lilla digitalkamera och vad jag kan åstakomma med den, samt att skriva ner alla idéer som dyker upp i huvudet på mig.
 
Kan inte direkt påstå att jag skrivit under sommaren men för min del så kommer skrivandet ligga på is. Dels för att jag har fullt upp med att försöka lära in handalfabetet och dels för att jag är rätt tom på idéer gällande skrivandet och att pressa mig själv till något som jag inte ens ska syssla med i höst känns bara dumt. På tolkutbildningen så läser man allt detta: Teckenspråk, tolkning, tolketik, svenska, dövrealia, dövblindkunskap, samhällskunskap, översättning, friskvård, socialpsykologi. Dessutom har man praktik, studiebesök och föreläsningar. Så jag kommer ha fullt upp. Ah well, ska väl också säga att det kommer tillkomma en hel del skrivande i dessa ämnen men you get the point. Kommer inte pyssla med renodlat skrivande som jag gjorde i Brunnsvik på skrivarlinjen. Jag ser fram emot att få läsa socialpsykologi! Läste psykologi A i gymnasiet, fick tyvärr inte läsa B då jag inte fick läsa mer ämnen pga att jag skulle fått överskott av poäng och jag helt enkelt inte hade tid. Den var lagd så jag inte kunde gå på den vilket sög hårt. Men rättskunskap ett halvår fick jag ju också. Så nu kan jag ju bli en teckenspråkig advokat. Not.
 
Slänger upp en bild som inte riktigt är klar än. Kan inte bestämma mig men det här är en version av den. Ganska så bra bild förutom att min mage ser väldigt konstig ut.
 

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus