Hundvakt igen.

Då var vi hundvakt igen. Men den här gången är det storleken större (Gordon setter). Erox är på besök hos oss tills måndag. Stiliga grabben!
 

update.

Sorry, men det blir inget korsett inlägg idag. Jag hann helt enkelt inte. Men det dyker väl upp senare. Vi ska vara hundvakt imorgon tills måndag så jag kanske inte hinner i helgen heller, om jag inte är uppe sent. Jag har pysslat lite med tävlingen idag så den dyker snaaart upp på hemsidan. Jag tillbringar den här dagen med att ha ont i magen och leta efter gott te i Hemköps hyllorna.

Tomorrow!

När jag rotat runt och pladdrat på kring mina älskade korsetter så har jag ibland möts av höja ögonbryn och ett "Äkta korsett? Vadå äkta?". Well, mina vänner. Korsetter man köper från Tradera för 300 kr med två stålskenor längst fram och resterande plast är INTE en äkta korsett. Egentligen är ingenting som inte har endast stålskenor korsett utan snarare korsett toppar. Imorgon hämtar jag hem min kamera så då ska ni få en rejäl förklaring MED bilder gällande vad jag menar. Så får ni se med egna ögon. Okej barn?

closer, closer, falling apart.

Har du någonsin känt att du älskar en person så mycket som man bara kan älska en annan människa men ändå så räcker du inte till? Vad du än gör så blir allt bara fel och vad du än säger så är det aldrig rätt ord. Du önskar, försöker och vill att allt ska vara bra men det är det inte. Det svider att inse det också. Det gör ont att veta att man inte kan vara den perfekta person man önskar. Jag känner så med dig. Just nu. Just här inombords. Jag försöker hela tiden men det räcker aldrig. Varför räcker det aldrig, det har jag slutat undra. Jag har slutat att ens fundera över det, har slutat att klandra dig och klandra mig själv för något ingen av oss önskat skulle ske. Men tyvärr. Ibland måste man inse att man inte är mer än människa.

Jag älskar dig. Älskar den du var, älskar den du innerst inne är. Men just nu måste jag tänka på mig själv, på vem jag är, vad jag behöver och vad jag vill. Jag kan inte tänka på någon annan just nu, jag kan inte göra en annan människa lycklig om jag själv inte är det. Förlåt mig. Men jag hoppas att vi hittar tillbaka till varandra. Hoppas att världen ger oss en sista chans igen. Åtminstone ett vacker slut.

Hemma hos mor och far

Jag är hemma hos mina föräldrar nu över sommaren. Idag är det skönt väder! Me like. Lite lagom varmt men det vore skönt men en riktigt varm dag också så man kan dra på sig sin bikini och bara glassa ute på gården. Men fram tills dess... well, jag kan leva med det här vädret också!
 

Ny kamera, yo!

Imorgon hämtar jag hem min nya kamera! En Sony, aldrig haft Sony kamera innan. Bara haft Nikon. Men den här sötnosen passade min plånbok helt enkelt eftersom jag tänkt börja spara till systemkamera i höst. Den är mer lilablå i verkligheten men har lite samma färgtoner som Avatar så jag har döpt honom till Avatar ! Äntligen kan jag börja fotografera lite igen. Alvin vill leka modell har han sagt *host*.
 

Just for fun

En rätt gammal bild från en fotodag då jag lekte runt med en Jack Daniels flaska och högklackade skor. Just for fun, my friends! Den censurerade versionen.

Sneaky peeky!

Maebelle latex♥
Varken överdel eller underbar har blivit upputsade så dom ser rätt trista ut. Shiny ska latex vara! Så jag ska försöka införskaffa mig Vivishine så all min älskade latex slipper se så tråkigt ut. Ah well. Jag tänkte bara ge er en liten sneak peek på vad som kommer fotograferas i höst! Bland annat, ska jag väl tillägga. Mycket mer än dessa skönheter kommer få stå framför kameran och posa. Men dessa sötnosar kommer nog vara först ut I think. Enjoy!




inspiration.


Lite bilduppdatering

Eftersom jag är utan kamera just för tillfället så har jag helt enkelt kommit fram till att jag just nu får köra på mobilkameran. Ladda över bilder från mobilen till datorn med andra ord. Kära mobil, jag förlitar mig på dig nu. Svik mig inte din dyra jävel.

Jag fick ju hem en korsett från OfCorsetIs i måndags och ett set från Kiss Me Deadly. Min mobilkamera gör dem verkligen inte rättvisa. Det där med färginställningar och kvalité kanske vi bara ska strunta i att ens diskutera. Men kan ju ändå vara roligt att se bilder som inte är tillverkarnas! Bilderna ligger huller om buller. Men ja, ni ser ju själva vad som är vad.


Naucler design ♥

Helt underbar är denna skapelse!
Den flyttade hem till mig idag och jag är helt stum av beundran. Naucler Design är helt enkelt fantastiska. Klänningen heter Cecilia dress, handskarna vet jag inte vad de heter men jag trooor att de helt enkelt bara är prototyper precis som klänningen. De skapades väl helt enkelt för klänningens skull antar jag. Men detta är alltså en prototyp av Cecilia dress. What can I say? I am in love. Welcome home darlings!



caution! prudence!

Jag skulle kunna slänga diverse saker genom fönstret. Förbannade teknik! Bara till besvär. Idag ska allt bara krångla med mig. Blir så irriterad. Ni får verkligen akta er för mig idag. Känner mig som ett argt bi. Dessutom vill inte förkylningen riktigt släppa taget om mig heller. Fryser och svettas om vartannat. Underbar dag idag... inte. Nu ska jag avreagera mig på något. Typ döda lite myggor med en hammare eller dyl.

Tack Posten

Eftersom kameran som bekant inte fungerar så får ni tyvärr inga bilder på vad som kom med Posten idag. Men ni får väl favorit i repris helt enkelt. Tillverkarnas bilder. Korsetten från OfCorsetIs som jag skulle fått för lääänge sedan om Posten skött sig och Kiss me deadly setet. Mums mums!♥


Den är röd som på bilderna ovan men den här bilden ger en mer rättvis bild av formen på korsetten

RIP kamerajävel

Laddaren till min kameras batteri är spårlöst försvunnen. Har dykt i varenda påse jag hittat men icke då. Iofs så är det väl dags för en ny snart men eftersom min mobil bestämde sig för att begå självmord så försvann sparpengarna som skulle gå till en efterlängtad systemkamera. I höst ska jag börja spara igen hade jag tänkt. Men jag ska besöka en butik i Vansbro och se om dom har någon halvdassig kamera för en billig slant så länge. En kamera måste jag ha men just nu har jag verkligen inte råd med någon dyrgrip. Men iofs så är det väl också en speciell känsla att ha sparat och snålat under en bra lång tid och sen äntligen få råd.

Så jag får försöka lösa det här med bilder. En blogg är ju rätt trist utan bilder trots allt. Men jag hoppas kunna införskaffa mig en ny liten sak den här veckan eller nästa. Hold on!

I höst så blire kanyler och grejer

Jahapp, då har jag tyvärr fått ta beslutet att inte göra några piercingar förens i höst. Troligtvis kommer jag göra mina angel bites men säkerligen kring jul någonstans eller höstterminen. Anledningen till att jag inte gör dem nu är för att jag vill låta kroppen vila efter att ha läkt två piercingar, dessutom så ska jag ju börja ny skola och då gäller det väl att inte vara helt uppsvullen och utan talförmåga. Jag har insett att jag inte behöver ha bråttom. Har en vertical labret och en tunga som jag kan leka med så länge. Snart är det ju dags att byta stav på vertical labret. Ska bli hur skönt som helst! Längtar! Ååååh!

Naucler, finally♥

Äntligen så har jag införskaffat mig ett plagg från Naucler Design. Något jag länge önskat. Valet föll på Cecilia dress till sist eftersom vackraste Tea erbjöd mig att köpa den second hand från henne tillsammans med matchande handskar till ett kraftigt reducerat pris. Jag är lyckligare än lyckligast! Denna skönhet dyker snart upp hemma hos mig och kommer verkligen älska den. Sååå efterlängtad!♥ Handskarna följer med också. Så jag kommer kunna matcha min röda korsett med snygga handskar i latex. Grrrrreeat!♥

Här kan ni se klänningen hos tillverkaren Naucler Design. Som sagt så köpte jag den second hand och det är en prototyp. Jag har redan planer för skönheten! Bilden är lånad av Tea Time som jag köpt klänningen av. Här ser ni länk till hennes Facebook fansite (gilla ffs!) och här finns länk till hennes blogg. Bilden är copyright så snälla, rör den inte för fan!


Today's vomit

Jag har dragit på mig en smärre förkylning. Vaknade med halsont och nu är jag riktigt irriterad. Jag har inte tid med förkylning och sjukdom här! Hade tänkt att gå igenom min garderob snart och försöka mig på en rejäl garderobsrensning nu innan höstterminen och flytten. Eftersom min kamera mer eller mindre begått självmord så får jag försöka lösa det så gott det går. Kanske låna eller använda mina föräldrars gamla sak till digitalkamera. Jag har verkligen svårt att släppa ifrån mig saker och ting, så nej.. det är inte alls lätt men det måste göras. För plånboken och platsens skull. Jag har ju så mycket kläder som inte ens används och knappast lär bli använda ändå. Så jag ska ta mig i kragen och ordna med det där helt enkelt.

CSN lär jag också ta itu med. Krångel, krångel. Usch, jag önskar det där kunde ordnas genom tankeöverföring. Det vore så mycket enklare än att krångla. Blä. Men jag ska väl ta och ringa dem imorgon antar jag. Jag hoppas också få mitt brev med bekräftelse och information från Västanvik nu i veckan så det kan ordnas och bli klart så snart som möjligt. Så slipper jag gå på nålar. 99,9% är iofs nääästan 100 men ändå. Man ska väl inte ropa hej egentligen.

Det ska färgas hår, planeras tävling och så har jag mina vanliga uttjatade i-landsproblem som jag ska försöka att bli av med. Det faktum att min kropp verkar dra på sig en förkylning just nu stör mig enormt. Jag är för stressad för det här. Urgh, jag får magsår! Jag ska försöka komma fram till vilket boende jag vill ha också. Sveagåren eller Kruthgården. Svea hade ett galet fint badrum (om vi blundar för den hemska gröna färgen..) och en liten hall med garderober i. Like! Men Kruth var ju nyare, hade lite större och fräschare och dessutom var deras kök (som man delar med övriga på övervåningen) mycket snyggare och nyare. Deras allrum var dessutom awesome och det fanns balkong där också. Like där med! Jättesvårt att välja. Man betalar 2,400 kr för sitt boende och sen 1,500 kr för mat. Frukost och lunch. Middag lagar man själv men troligtvis kommer jag käka något relativt enkelt som middag om skolans lunch är gott. Nära till busshållplats, badställe och cykelavstånd in till Leksand var det också. Man kan dessutom låna en buss som skolan äger och boka den för helger om man vill dra iväg någonstans. Och två gånger i veckan drar bussen in så man kan handla mat i stan.

Min hals dödar mig men jag hinkar te med honung och planerar fotbad och värme ikväll. Sova tidigt också kanske. Erik har jag nääästan lovat att han ska få spela så jag får väl dra med mig Alvin upp så gör han mig sällskap framför en film. Tro det eller ej men mina kaniner brukar se på film med mig. Dock kan inte Alvin och Eulalia sitta tillsammans längre då Alvin är en kåtbock som bara vill en enda sak. Lättare då han var unge och inte könsmogen.

Tre recensioner uppe!

Jag har tre recensioner uppe på Rocksoul nu! Du kan läsa dem här, här och här. Håller just nu på att försöka knåpa ihop den där tävlingen också som dyker upp på hemsidan snart. 

inspiration.


SMILE!

Åh just ja. Jag har dessutom hittat två fotografer som jag ska vara kreativ med är det tänkt. En i Borlänge som dessutom har tillgång till studio och MUA. Låter ju som en dröm, eller hur? Samt en i Leksand som är galet duktig i Photoshop. Yeah, it's awesome! Hoppas jag lyckas knåpa ihop några roliga fotoprojekt med dessa damer inom kort. Vore härligt att slippa stressa runt hela tiden utan bara posa framför en kamera och vara.. eh... snygg. Well, smile!

definition is not my friend.

Jag har varit hos Cicci och firat lite, käkat och sett på film. Vi struntade i den typiska midsommar maten och köpte kyckling och ris istället samt glass, godis och frukt på burk (till glassen). Kan ju säga att det där med boil in bag sög ganska så hårt! Riset blev ju fan inte klart. USCH. Aldrig mer. Vi drog iväg en vända för att leta efter festligheter (som vi dock inte hittade så vi gav upp och åkte hem) och en snabb påhälsning hos Ciccis mor och hennes man. Sen drog vi hem i sällskap med Ciccis syster Cornelia och käkade glass med frukt framför THE EYE. Nu är jag hemma igen för att inte ta död på mig själv. Jag är huur stressad som helst! Mitt hår otvättat och jag vill bara att min vertical labret ska läka.  Ah well. Jag har i alla fall skrivit recension av bandet Eletric Alice nu! Den dyker väl upp på Rocksoul inom kort om red.chefen godkänt den. Jag ska försöka komma ihåg att boka intervju med Seremedy också och sen håller jag på och knopar ihop en tävling ! Yes I do. Kommer också upp på Rocksoul snart! Jag är helt slut i huvudet. Det är meningen att vi ska tillbringa några veckor i Smedjebacken , jag ska få lite papper ifrån Västanvik (bland annat bekräftelse på antagningen, önskan om boende och dyl) och två paket väntas också. Gördel och bh samt korsett. Min hjärna sprängs snart! Just sayin.

Det här med skärpa .. jag har just nu noll. Fokus? Are you kidding me!? Jag behöver verkligen slå in lite skärpa i mig själv nu om jag ska palla det här. Just nu är mitt huvud sprängfyllt. Har en massa tankar, känslor och idéer. OCH plikter. Jag ska försöka få tillbaka mina ridgrejer eftersom jag har tre hästar på G i Leksand som jag dessutom måste åka och kika på snart. Färga min utväxt ska jag också göra, den är väl 1 meter snart. Vilket hus jag vill bo i nu i höst är jag inte heller säker på. Både Svea och Kruth var jättefina! Jag gillade badrummet i Svea men Kruth var ju nyare, hade finare kök och allrum och allt sånt. Såatteh. Ja vi får se. Ska försöka kryssa av så många saker jag bara kan för annars sprängs jag. Skärpa, fokus... så var det ja. Inte min grej.

Röd korsett on the go!

Nu hoppas jag att SCHENKER sköter sig. Jag köpte ju den här second hand av Emma för ett bra tag sen men sen slarvade Posten bort den. Var helt säker på att jag kastat pengar i sjön men då dök den upp hos Emma igen så nu har hon skickat den via SCHENKER istället. Det var en massa krångel, mejlade Posten och sånt också. Men nu hoppas jag som sagt att den dyker upp nästa vecka med SCHENKER. Den är inte så vinröd som den ser ut att vara på bilderna här utan lite ljusare och mer glansig. Den här skönheten är i storlek 18'' så det här blir superspännande. 18'' korsetter är 46 cm helt ihopsnörade!



Den här bilden visar formen på korsetten bättre, men den är alltså röd och inte lila!


Dagens citat!


A pick me up and then you're off again

Or did you think it'd last forever?

Is that it, is that all you got for me?
Justa copy of a copy
I won't let you have it for free


NY DESIGN

Yes, jag håller på med en ny design. Så ny header och annat nytt kommer snart!
 

Awesome as f**k!

Jag ska göra om designen på den här bloggen. Igen. Den har blivit lite väl sönderplockad tycker jag. Men jag tar tag i det senare. ELLER så byter jag blogg till hösten. Funderar ju på det. Tyvärr var inte ansvariga i skolan idag utan återkommer nästa vecka på onsdag MEN enligt damen jag pratade med så stod det "OK" på mina papper så hon sa att hon är 99,9% säker på att jag KOMMIT IN PÅ TOLKUTBILDNINGEN!! Jag borde inte ropa hej innan jag får skriftligt besked från ansvarige men ändååå!! 99,9% att jag är antagen till tolkutbildningen!! Hur det känns? Helt jävla förbannat underbart! Jag är glad, glad, glaaaad! Damen jag pratade med sa också att hon ser fram emot att träffa mig i höst eftersom jag verkar vara en så färgglad, trevlig och positiv tjej som kan sprida positiva vibbar på skolan. Awwww! Jag blir så glad av såna människor.

Nu har jag mina 4 kommande år säkrade. Jag kommer vara 26 år då jag är klar med utbildningen. 4 år är ganska lång tid men jag kommer verkligen behöva det om jag ska klara av att lära mig teckenspråk flytande. Åååh, pirrigt det här är!



Ego assassin

Ego assassin har underbara latex kläder. Bland annat denna cyberlika topp med gasmask tryck på. Finns i olika färger. Kostar $75, sugen på en? Klicka här för att komma till toppen på Egos hemsida. Personligen är jag smått kär i den grå/svarta på bild ett. Dels för att grått och svart kan man matcha med allt. Jag är lite sugen faktiskt. Göra en kombo med min svarta cheerleader kjol i lack och sedan en med strumpebandshållare i svart latex. Mmmmuuums. I need that top!


Kiss me deadly

Jag var bara tvungen att lägga vantarna på det här setet. Gördel och bh. Ska bara rota fram ett par söta stay ups som jag ska pimpa med någon rosa rosett. Kiss me deadly!


I need some tea

Te. Jag behöver massor av te. Hinkvis med te. NU. Idag var jag till Västanvik för att kolla in skolan, gå på intervju och göra tre prov. Ett i svenska, ett i samhällskunskap och ett i teckenspråk. Kan ju summera det hela såhär: Det i teckenspråk gick bäst. Blurgh! I suck. Jag är jättenervös för den här veckan kommer jag få veta om jag kommer in på tolkutbildningen eller inte. Jag dör lite inombords. Honestly. Vart är mina hinkar med te? Samhällskunskapen var jag sämst i, svenskan gick väl inte direkt uruselt men jag vet med mig att jag kan bättre än så. Störande. Hoppas inte läraren som ska kika igenom mina resultat skrattar ihjäl sig eller gråter så hela huset drabbas av översvämning. Just sayin. Jag borde verkligen göra något annat nu istället för att klaga över hur dålig jag är. Again.. ge mig te!

Oh no..

Jag är alltid ute i sista minuten. Blää. Väntar på SMS och hoppas att allt går väl. Imorgon kommer jag ha fullt upp, är stressad som fan vilket resulterar i att jag blir trött som en åsna och sover bort halva dagen. Resterande timmar är jag zombie med en kopp te i handen som morrar åt allt som rör sig. Så charmigt som det kan bli! Försöker planera sommaren men det går som vanligt inte överdrivet bra. Jag är rätt slutkörd känner jag. Mitt hår har utväxt på en meter minst och min kropp skriker efter lite mer omvårdnad än den har fått på sistone. Ah well. Nu ska jag sluta klaga och gå vidare med mitt liv. Med andra ord, nu ska jag leka fru perfekt och laga mat och sedan ska jag städa och ta en dusch.

Nya blogg.se

Ah, well. Då var det dags att testa på nya Blogg.se då! Jag har verkligen inte haft tid eller lust eller ork för att blogga. Sorry. Men nu kommer ett livstecken. Funderar på att byta blogg till hösten. Men vi får väl se hur det blir med den saken. Jag är ju sådär galet teknisk av mig så vi får väl se hur det här med nya blogg.se går. Vi är hundvakt fram tills ikväll så jag springer runt och plockar saker (tofflor, papper, plast, grejer, smycken, kläder, strumpor, trosor, bh...) ur munnen på en fluffig liten 10 månader gammal grabb. Ras vet jag inte men kan fråga ägaren, är en fluffig liten hund med tofssvans. Söt som socker men skälla, bitas och slita sönder kan han göra... gulligt eller hur..

My hands

På tisdag ska jag till Västanvik för att se på skolan, prata med lärarna, intervjuas, få info om utbildningen, boka rum på internatet och bara... inse att jag inte ska tillbaka till Brunnsvik som de flesta i min klass. Det börjar kännas väldigt underligt ändå. Nästan alla i min gamla ordklass ska gå ett till år på skolan, Emelie och Dominic också. Men inte jag. Jag ska inte bo i Utsikten, inte i Laven, inte Folkhemmet. Jag ska inte bo i röda hus med vita knutar. Inte cykla in till Ludvika på fredagarna. Det slog mig nyss att jag inte ska träna med Ludvika BTM eller rida på Gibson heller. Det slog mig plötsligt att jag gjorde det där jag sa till Örjan. Jag ska bara kasta mig ut i ingenstanset, inte veta något, bara kasta mig rätt ut och blunda.

Jag ska läsa teckenspråk- och dövblindtolkutbildningen. Jag ska gå en utbildning som alla säger kan ge mig ett jobb, en inkomst, en trygghet. En väg i livet som alla säger är som perfekt för mig. Jag pluggar in handalfabetet om dagarna och känner mer och mer hur allting bara känns underligt. Hur ska man veta om man har valt rätt egentligen? Hur ska man veta om man passar in, blir lika uppskattad och omtyckt som man blev i ordklassen. Hur ska man veta att man klarar av det här ensam? Jag och mina händer. Vi ska utbilda oss i höst.

New in


Tjolahopp! Jag köpte nyss en helt awesome cool liten miniklänning på Tradera för 20 kr plus frakten. 44 kr allt som allt. Tänk om alla kläder kunde vara så billiga! Jag längtar tills jag får hem den. Cool sak med varulv som käkar älvor. Mindre kul att älvorna dör då jag tycker om älvor, men men. Monster♥ Den har korsettsnörning hela vägen på båda sidorna. Me like!

JAG KOM IN PÅ SKOLAN!!

HELL YEEEAH! Jag kom in i Leksand!! Teckenspråks- och dövblindtolkutbildningen vid Västanviks folkhögskola väntar i höst. Sååå förbannat glaaaad! Iih! Ska fira med Coca cola, kramar och vaniljhjärtan nu så hinner icke blogga mer.

Last goodbye

Kära gamla Brunnsvik!
Till hösten så lutar det åt att jag inte kommer tillbaka. Om jag inte blir nekad skolorna jag sökt, då lär jag släpa mig tillbaks till de rödmålade husen igen. Men jag har ingen lust med det alls. Jag känner att jag vill gå vidare och kasta mig ut i ingenstans. Hela jag vill bara iväg nu mot nya äventyr. Förhoppningsvis blir jag antagen till en skola i Leksand som jag verkligen vill komma in på. Utbildningen ger mig möjlighet att få ett jobb och påbörja resan mot att utvecklas ännu mera. Dessutom finns internat där också som är billigare vilket är skönt för min svältande plånbok. Kommer jag in där kan jag börja spinna vidare på att utbilda mig till det jag vill jobba med och ägna mig åt i livet. Vore inte det underbart?

Kommer sakna Brunnsvik om det nu blir så att jag inte kommer tillbaka. Jag vet ju inte än hur det blir så kan inte säga säkert. Men jag hoppas verkligen att Leksand tar emot mig. Jag hoppas verkligen att världen är beredd på att ta emot mig!


Student och marknad

Igår var jag på Daniels student. Lilla kussen, så galet egentligen! Nyss var han ju typ 3 år gammal. NV09 fick dessutom röda mattan eftersom ingen i klassen hade ett enda IG. GREAT! Glad och stolt var jag igår. Vi gick en sväng på marknaden också och jag köpte ett halsband med en orm på. Man är ju född i Ormens år enligt den kinesiska kalendern !




Goodbye my lover, goodbye my friend



Snyft, snyft, snyft. Nu är jag i Dala-Järna igen och sommaren är här. Första gången ever som sommarlov bara känns plågsamt och en smula ångestladddat? Well, KAN ha att göra med att jag inte riiiiktigt vet om jag får jobba i sommar eller ej, KAN också ha att göra med att jag måste trycka in en jävla massa saker på kort tid, DESSUTOM så vet jag inte heller vad som sker i höst OCH sist men inte minst så fick jag krama alla ordare farväl idag. BLÄH! Jag hann inte lyckönska alla som jag hade önskat, men alla ordare fick jag krama i alla fall förutom Klara. Men hon bor ju i Ludvika så henne bör man ju stöta på lite då och då känner jag. Kan ju hoppas. Värre blir det med dom som drar iväg till andra län och andra länder. WHYYYY. Jag försöker fokusera just nu och bara andas. Ska förbereda allt inför min kusins student imorgon, ska till vårdcentralen på måndag och vill verkligen dra till Sollentuna på tisdag på Schools Out festival och se Revoked.

Kakor och sorger


Helt okej goda men inte alls så fancy som jag trodde. Marängsviss är ju awesomeness men kakorna var en liten besvikelse. Anyhoo. Förutom att käka kakor så har jag varit på picknick och pizzafest. Kikade också lite på sista fotbollen uppe vid Hallen. Sorgligt ändå. Nu är det verkligen slut. The end. OH MY GOOOD... jag ska nog ta en kaka till! Jag kommer verkligen sakna det här. Människorna. Platsen. Alla minnen och upplevelser. Urgh! Jag är fan nervös inför imorgon. Ska krama alla farväl. En del kommer ju hålla sig i Dalarna, andra kommer försvinna ut i världen.

Love: SKULLS ♥


Sista dagen


Happ, sista dagen i Folkhemmet och Brunnsvik. För jag drar imorgon eftersom jag ska åka på student på fredag morgon. Ja, det känns förjävligt och jag kommer sakna så många människor, platser och saker nu i sommar. Det regnar lite på kinderna då och då när man tänker på det. Men året här på Brunnsvik har ju varit helt awesome! Man har gjort så mycket, lärt sig så mycket, träffat så många. Det är verkligen plats och en tid man aldrig kommer att glömma.

Ikväll ska vi Ordare käka pizza och spela galna spel är det tänkt. Ppiiiizzzzaaa!

..


Idag har vi haft besiktning på rummen. Så vitt jag vet så klarade alla sina inspektioner! Det gick på typ 2 min så nu undrar jag varför jag var så galet nervös som jag var. Hah, så typiskt mig. Ikväll är det avslutningsmiddag med alla på skolan, fest i Laven, mys i allrummet och musik i Storstugan. I think. Jag var ju så nervös inför det här med besiktningen så jag städade både i söndags, lite igår och så lite till idag. Universal rengöring har varit min bästa vän dessa dagar. Bjuder på lite bilder då jag är fullständigt osminkad och helt ofixad. Enjoy! Lär skicka iväg lite mejl, ringa och fixa lite inför torsdagen. Imorgon är det ju röd dag så då ska jag bara sova och mysa runt med alla hade jag tänkt. Passa på att träffa folk. Känns så olustigt att tänka på att snart är det dags att vinka hejdå till alla. NEJ sluta tänk på det nu. USCH!

20mm smärta i käften

Staven på 20mm som jag hade i min tunga under läktiden. Alltså damn, kolla hur lång den egentligen är. Min tunga svullnade ju upp så den fyllde hela staven de första dagarna, sen gick den iofs ner fort men ändå. Jag ska byta min vertikal snart, iih! Längtar som fan. Nästan så man saknar att ha ont i munnen nu, kanske dags att trycka igenom en till kanyl eller två..? *hahaha*

20mm smärta i käften. Ja, vad ska man säga? Jag är sjukt glad att den sitter där! Den var så galet efterlängtad och jag är väldigt stolt över den. Min vertikal har ju knappt gjort något väsen av sig alls. Snäll liten piercing det där. Får belöna den med något riktigt fint smycke.

Ännu mera söndagsångest

Såhär tomt är det nu i mitt rum, känns INTE okej! Idag har mamma och pappa varit hit för att hämta hem saker, hjälpa mig städa lite och peta på mig . Idag har jag dessutom ont i nacken eftersom jag dansade hela natten igår, kom hem klockan 3 på morgonen *ehehehe*. Men det gick bra det med. Trött som fan är jag eftersom vi dessutom städat igenom korridorerna och allrummet idag också. URGH, jag viiiilll iiiintttee!


Inte för att skryta, men..



Jag är nu musik skribent för Rocksoul.se ! Besök hemsidan och spana in min recension av Europes nya album Bag of Bones här. Stolt och jäääätteglad är jag över att få vara med i the crew! HURRAAAA!

Ångestfylld söndag

Om typ en halvtimme kommer mina föräldrar hit för att hämta hem allt förutom de jag behöver de sista dagarna. Rummet kommer gapa tomt och kännas helt främmande och otäckt. Separationsångesten kommer bo i mig under kommande vecka men ändå längtar jag till sommarens alla bravader och att få träffa alla mina kompisar som hälsar på i sommar. Jag och Emelie hoppas kunna ta oss till Sollentuna, men vi behöver ett mirakel, för att lyssna på bland annat Revoked när dom spelar på Schools Out festivalen. Jag ska också försöka ta mig till Seaside.

Min pappa ringde och väckte mig, hade ju tänkt gå upp tidigt och fixa till lite i rummet så mamma slipper få hjärtklappning men jag kom hem klockan 03.00 igår ifrån Laven där det var fest. Så jag vaknade då pappa ringde. Bläh. Dock var det awesomeness igår! Vi dansade som idioter så nu kommer vissa låtar vara för evigt länkade till Brunnsvik vårterminen 2012. Usch... vill inte tänka på att det snart är slut.

Yes, idag blir det dessutom gemensam städning av allrum, korridorerna, trappor och tvättstugan. Ingen av oss är direkt pepp inför det men vad gör man. Alla är väl mest fokuserade på sina egna rum.








Flyttkaos och ångest



*PUH* Det råder totalt kaos i mitt rum. Påsar och sånt överallt, packar tills imorgon då typ 99% av alla mina saker ska åka hem till mor och far. De tar med sig lådor så då kan jag packa ner det sista och mosa in i bilen. Blä vad jag hatar det här! Rena rama ångestfaktorn. Planera hemflytt, packa och inleda storstädning. ÅNGEST!

Inspiration♥



LipSmacker♥






Present till lilla mamma



Köpt en present till min mamma som fyllde år den 22 maj, dessutom så var det ju Mors dag också och allt. Så jag köpte något fint till henne hos Guldfynd. Nyfiken?

Kloka ord på vägen


No pain, no gain


Idag fyller mina piercingar två veckor. WOHO! Vilket i sin tur betyder att Petras septum fyller 3 veckor. Awesomeness. Om typ 2 veckor eller 1 och en halv ska jag byta smycke i vertikalen. Just nu har jag ju i läksmycket och det är typ 1 meter för långt så det ser lite roligt ut. När jag bytt så kommer kulan under läppen att sitta mot kroppen istället. Har redan spanat in vilka kulor jag ska köpa till vertikalen. Kan ju avslöja en sak - det kommer matcha min tunga! Det har verkligen gått hur bra som helst med mina piercingar. Jag kunde äta fast föda redan dagen efter och vertikalen har knappt känts vid alls förutom lite svidanden på morgonen. Annars har den verkligen varit hur snäll som helst! Och jaaa, äntligen har jag min efterlängtade tungpiercing!♥

Livstecken.

I tisdags så fotograferades jag av söta Emelie Johansson, både ensam och tillsammans med Revokeds basist Stefan Timmerholm. I övrigt har jag halvt som halvt stressat mig igenom veckan, idag (torsdag) har vi haft avslutningskonsert och fest. Planerar hemflytt på söndag, eller ja sakerna ska åka hem då. Jag drar mig väl runt torsdag nästa vecka ungefär. Ska försöka hinna med att besöka Gibson också nästa vecka och kanske ta en kort skogstur. Åh, jag är smått stressad faktiskt. Men ska försöka att inte stressa. Jag kommer bara må dåligt av det. Så nu ska jag slappna av... typ.

Är jätteorolig över det där förbannade paketet som kommit bort också. Helvete också. Kom igen nu Posten! SNÄLLA RARA SÖTA. *Fingers crossed*. Ah well, nu vet nu ju att jag lever i alla fall. Är helt jävla off. Nu ska jag rengöra munnen och sen ska jag sova och drömma om ponnysar!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus