Dagens träning var awesome!

Idag hade Dennis fixat lite grejer som vi i klubben får köpa, bland annat munskydd och knäskydd. Jag fick med mig ett par tandskydd hem och nästa gång ska jag testa ett par knäskydd. Awesome! Vi fick också testa på kettlebells idag. När jag kom hem så frågade jag Tony om han testat kettlebells någon gång och han funderade faktiskt på att köpa. Jag är också lite sugen. Man får verkligen mångsidighet och det går att träna hela kroppen. Skulle vilja träna mina armar lite mer, är på tok för svag i armarna och inte heller tränar jag upp dem särskilt mycket. Benen får sitt då jag cyklar, går och springer lite då och då. Men armarna är det sämre med. Så ja.. kanske ska införskaffa ett par kettlebells?

Var så galet skönt att träna idag. Blev så glad! Saker och ting börjar verkligen falla på plats för mig gällande träningen. Jag kan hjula nu mera (på höger sida är jag lite sämre faktiskt..) och teknikerna börjar sätta sig nu. Jag orkar mycket mer och jag har verkligen fått en bra kontakt med min kropp. Var ute och sprang med Petra i tisdags och jag märkte faktiskt även då att jag kunde pressa mig själv lite över gränsen. Kändes underbart att ta allt ett steg till. Nu är jag mer envis och jag vet att jag kan mycket mer än jag själv tror.

Träna med Ludvika BTM är bland det allra bästa som hänt mig hittills. Helt ärligt, det är faktiskt så. Börja med kampsport är absolut ett av de bästa valen i mitt liv hittills! Kära gamla hemklubben Vansbro JJK, ni är guld ni också!♥










Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus