Graffiti och saknad av Berlin

Det kommer nog dröja lite innan alla bilder ifrån Tyskland kommer upp eftersom jag har skrivbordet fullt av skolarbete just nu. Håller på med ett reportage och ska boka två intervjuer idag. Förhoppningsvis så har folk tid med mig redan denna vecka. Jag håller på med ett reportage under temat "Tatueringskultur i Tyskland VS Sverige". Så nu sitter jag och skriver ihop intervjun jag hade med Fefe Hindenlang som gästade No Pain No Brain i Berlin, egentligen så är han stationerad hos Eletric Tattooing i Argentina. Riktigt trevlig människa måste jag säga! Ska boka tid med True Heart Tattoo i Ludvika och sen ska jag intervjua lite folk med tatueringar också. Emelie Johansson var snäll nog att genast ställa upp så henne ska jag boka tid med ikväll vid middagen. Förhoppningsvis så är någon mer med tatuering och/eller piercing villig att svara på lite frågor och låta mig fota lite.

Jag saknar Berlin huur mycket som helst! Åh, åh Berlin♥ Men rätt okej ändå att vara tillbaka. Jag får ju träffa alla söta och imorgon så är det träning igen. Dom är så söta i klubben, för innan jag åkte så hade jag fullt upp med en massa privata saker så tränade inte på 2 veckor och då frågade flera stycken vart jag var och varför jag inte dök upp på träningen. Men jag upplyste om att vecka 12 (dvs denna vecka) så är jag back on track. Imorgon är det träning igen så dags att svettas lite och spotta lite blod med Ludvika BTM!

Nu när man kom tillbaka till Sverige igen så insåg man hur fruktansvärt färglöst vårt samhälle är. I Berlin fanns underbar graffiti överallt! Så jag tycker vi inför lite laglig graffiti här och var i Ludvika. Ja, laglig eftersom jag inte vill uppmuntra någon att spraya ner polishuset eller dyl. Men graffiti är ju galet snyggt! Vissa människor har ju talang utöver det vanliga alltså.


Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus