Insight.

Ibland släpper vi taget om människor som funnits i våra liv och som vi på många sätt önskar vi kunde behålla. Men vi släpper taget om dem, inte för att vi inte älskar dem utan för att det är just det vi gör - älskar.

För det kommer stunder i livet då man måste ta beslut för framtiden och inte för nuet eller det förgångna. Det som varit måste få vara det förflutna, det som sker just nu måste vara baserat på framtiden även om det innebär att man måste ta jobbiga beslut.

Det svåraste med avsked är att man aldrig riktigt kommer över dem helt. Det blir enklare att leva med dem men smärtan över att ha förlorat någon som betytt mycket för en finns alltid närvarande.

Om du någonsin tvekar så känner ditt hjärta ändå till sanningen och verkligheten. Den bittra smaken av förlust och ångest som ligger kvar djupt rotad inom dig. Men vi överlever, vi lever och vi vet att livet fortsätter så länge våra hjärtan pumpar ut blod och vår puls slår.

Hur svårt det än må vara så vet jag att jag tog rätt beslut när jag släppte taget om dig och såg dig gå din egen väg. Vart den än leder så hoppas jag att vi någonstans på vägen ses igen.



Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus