Två av tre intervjuer avklarade

I onsdags så lyckades jag få till två intervjuer. Revoked stod först på listan direkt efter morgonmötet och Stoned efter lunch. Jag är hyfsat nöjd med mig själv ändå, gick faktiskt bättre än jag trodde. Men man hade ju att göra med två proffsiga och grymma band så vad skulle egentligen kunnat gå fel. Jag ska under helgen och nästa vecka som är påsklov börja knåpa ihop allt till något vettigt. Ser fram emot att få lite respons på det! Fick ganska okej repons på mitt Berlinarbete så jag känner mig pepp på att skriva mer och lämna in.

Revoked fick jag tre bilder på men jag valde den i mitten, Stoned fick jag bara en bild på. Tyvärr kunde inte Stoneds basist vara med på intervjun vilket var lite trist. Jag får tid med Jakkobi vecka 15, dvs veckan efter påsklovet. Hann inte med dem denna vecka tyvärr men för att slippa stressa alltför mycket så valde vi att ta det vecka 15 istället. Är ju inte direkt livshotande att det blir samma vecka som de övriga banden.

Ska tipsa också om att ni borde gilla alla tre banden på Facebook! Sök upp Revoked, Stoned och Jakkobi. Lägger in alla bilderna. Ni får helt enkelt lite extra Revoked, men vem har sagt att det är negativt? Det är väl allt annat än negativt. Stoned får ni inte heller missa, ett band att hålla ögonen på!




Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus