VIKTIGT INLÄGG!

Efter att ha läst inlägget hos elaka kommentarer hos Hofh så känner jag att jag måste skriva av mig lite av det hela jag också. Jag kommer aldrig någonsin förstå hur man kan skriva elaka saker till andra människor. Särskilt dom som skriver till personer dom aldrig någonsin har träffat, inte vet vem det är eller troligtvis kommer att träffa. Dom som knappt läser igenom bloggen utan bara skriver elaka saker. 
 
Att skriva att en människa är ful, efterbliven, är fet, har anorexi, har dålig blogg, har fula kroppsdelar... ja allt det där. Jag blir så besviken på de människor som inte kan respektera andra. Kan man inte säga något snällt så säg inget alls. Man älskar inte alla människor, verkligen inte, men man tjänar absolut ingenting på att kalla en annan människa ful för det sårar bara. Att såra en annan människa har man aldrig rätt att göra. 
 
Att ge sig på en annan person via internet såhär är bara fel. Gör något annat av din energi än vara elak mot någon annan! Sluta genast upp med dumheterna säger jag bara. Mobbning är faktiskt olagligt och det är lika mycket mobbning att skriva att någon är fet och borde banta på dennes blogg eller Facebook som att säga till personen i skolan. Tänk på det! Det är alltså INTE okej att gömma sig bakom en dataskärm. Det är lika fult och elakt att göra så. Såra någon annan person har man aldrig rätt att göra även om man själv mår dåligt, har lågt självförtroende eller är ledsen och arg på livet. 

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus