jag mår bara @#¤%!&/=/"&&/! !!!!

Just nu mår jag rätt ut sagt PISSdåligt. Dåligt, dåligt, dåligt! Men eftersom jag lovat mig själv att det här inte ska vara någon slags dagbok, klagoblogg eller dyl.. man ska helt enkelt kunna kolla in min blogg och känna sig peppad och glad efteråt. Men så klart vill jag också lyfta fram det faktum att jag är en människa och ingen robot. Med andra ord så mår jag också riktigt jävla dåligt ibland! Som.. nu.
 
Imorgon ska jag besöka vårdcentralen och kolla om jag kan få akut tid med en läkare eller psykolog. Enough said. Hoppas att allt ordnar sig! Ska försöka sova och vila ut lite då det verkligen kan behövas. Ja just nu så mår jag helt enkelt jättedåligt. Sådär dåligt att man bara vill dra något gammalt över sig, gräva ner sig.. eller nått. Så imorgon blir det vårdcentralen.
 
Vad brukar jag göra då har jag såna här riktigt hemska dagar? Jo, jag brukar ta till lite knep som brukar hjälpa mig att må liite bättre. Vissa dagar, som nu, behöver man proffs. Varför vill jag inte gå in på men ibland har man ju bara dåliga dagar och ibland så mår man helt enkelt dåligt.
 
Men deppdagar, ni vet dagar då man inte är glad helt enkelt så kan man fylla huvudet med lite glädje:
♥ Kolla på en riktigt bra och peppande film, särskilt med en vän
♥ Läsa en riktigt bra bok!
♥ Kolla på bilder som gör en glad. Husdjur, vänner, vackra minnen!
♥ Lyssna på bra musik!
♥ Ta en promenad. Ensam eller med någon. Med musik eller inte.
♥ Krama ett husdjur, en vän, en flickvän/pojkvän, nallebjörn. Bara kramas!
♥ Prata med någon om hur man känner.
♥ Skriva om det. En dikt kanske eller mer i dagsboksform.
♥ Tillåta sig själv att vara ledsen och deppig ibland. Ingen människa är alltid glad!
 
Som sagt, dessa saker funkar för mig då jag har dagar då jag bara är depp. Men dagar som dessa, då jag faktiskt mår riktigt dåligt så hör jag av mig till ett proffs som kan hjälpa mig. Varför jag får dagar då jag behöver riktig vård så att säga är mitt privata. Men en del människor behöver det pga olika saker. Inget att skämmas över! Ta kontakt med en psykolog, läkare eller kurator om du känner att du behöver det! Du HAR rätt att MÅ BRA, punkt slut!♥

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus