fuck you otrohet!

 
Otrohet är bland de värsta svek man kan begå mot en annan människa. Det sveket ska man, enligt mig, aldrig förlåta. Att vara med någon annan och sedan säga att man älskar sin flickvän... hur fan går det ihop!? Jag skulle aldrig någonsin ta tillbaka en kille igen som varit otrogen. Been there, done that. Jag tog tillbaka en kille jag var tillsammans med förut efter att han varit otrogen mot mig och jag kan bara säga att det var ett stort jävla misstag. Han vänstrade igen. Inte för att jag varit en ängel heller, jag var också otrogen mot honom en gång. Yes, I was och jag skäms som fan för det. Varför vi inte bara gjorde slut med varandra och insåg att vi älskade ju uppenbarligen inte varann förstår jag i dagsläget inte. Jag var kanske 17 år gammal då ungefär. Inte för att det är en ursäkt, men för er som kanske undrar om det var nyss eller så. Min nuvarande pojkvän och jag har aldrig varit otrogna mot varandra. Aldrig. 
 
Och så klart gäller det båda könen! Jag menar, självfallet är det samma sak gällande flickvänner som är otrogna mot sina killar. Ett råd från mig är att om din partner är otrogen mot dig så ska du bryta. Det känns oftast förbannad tufft. Dels att göra slut och dels att din partner varit med någon annan. Men om man har behovet av en annan människa fast man är upptagen redan så anser jag personligen inte att det finns äkta kärlek i relationen. Älskar man sin flickvän/pojkvän for real så är man inte otrogen. Man super sig inte redlös och råååkar hångla och sen ligga med någon annan, man säger "Nej! Jag har flickvän/pojkvän! Stay away!" och man drar en gräns för vad som är okej och vad som anses vara no no. 
 
Vart gränsen går gällande otrohet är ju en sak man får diskutera med varandra som par. Jag har många killkompisar och jag vet att Erik har tjejpolare. Men vi har pratat om vad gränsen går och jag skulle aldrig någonsin äventyra mitt förhållande. Mina killpolare har ju respekt för mig, dels som person och vän och dels för att jag har pojkvän. Otrohet är fan INTE okej! Not fair play. Man ska våga bryta upp med dom som inte är värda ens kärlek. Oavsett hur jobbigt det må vara. Du förtjänar någon som älskar dig och bara dig!

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus