med lite musik så skriver man bra.

Jag är helt slut i huvudet. På ett bra sätt. Idag har vi testat på en grej som kallas för typ DSP (troooor jag? Säkerligen helt fel men något med 3 bokstäver var det.) och det innebär att man filmar sig själv då man tecknar. Jag vet inte riktigt vilka uppgifter vi kommer få men jag utgår ifrån att vi ska filma oss själva och varann och sedan avläsa och/eller kolla efter fel vi gör. Att se sig själv på film är ingen hit alltså, fast ännu värre är väl att höra sig själv. USCH! Jag låter ju inte riktigt klok. 
 
Det är redan onsdag. Jag kan inte fatta det. Tiden bara rusar iväg. Gaaalet. Jag försöker att vara så positiv jag kan nu även om det emellanåt är lite smått jobbigt och svårt. Ingen är ju alltid glad trots allt men man kan göra sitt bästa för gruppens skull. Dagarna består av lektioner. Teckenspråk (vi har tre st olika lärare i teckenspråk och alla tre är helt döva), svenska (hörande lärare) och dövrealia (döv lärare). Man blir väldigt trött i ögonen och i huvudet efter en dags avläsning och tecknande. Man får helt tiden vara pigg i huvudet och det är verkligen inte lätt alla gånger. Ah well, bara att kämpa på!
 
Dessutom, jag planerar att göra om bloggens design då jag får tid och ork till det. Just nu är jag bara off i huvudet. Jag har tänkt fleeeera gånger om att jag ska fotografera lite i vardagen men jag glömmer av att ta med mig kameran helt enkelt. Skäms på mig. Jag måste bättra mig gällande det där. Så tråkigt med en blogg utan roliga bilder. Har en massa planer inför den närmasta tiden så jag kommer nog vara rätt tråkig är jag rädd. MEN förhoppningsvis får jag lite tid över ändå så ni får se vad jag pysslar med om dagarna.
 
Just nu sitter jag som en rosa katt i min kigurumi och ska snart gå och lägga mig. Jag tryckte i mig lite mat tidigare fast jag kände mig nästan feberig men nu mår jag lite bättre. Lite tung i huvudet dock så jag ska sova bort skiten hade jag tänkt mig. 

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus