It's monday!

Då var måndagen snart över då. Eller ja, klockan är ju egentligen inte så mycket men skoldagen är över. Har flängt runt och fixat lite grejer så är nöjd med mig själv. Gjort allt jag skulle göra denna dag. *Klappa mig själv på huvudet*  Är rejält trött nu men farligt att gå och vila mitt på dagen. Då lär jag inte kunna somna i natt och då är vi ju där igen. Kunde inte sova natten som var då jag sov lite för mycket igår. Söndagar är lata dagar. 
 
Nu kanske ni undrar varför jag har en bild på vindruvor. Enkelt. Jag äääälskar vindruvor. Mumsigt värre! Suttit och käkat det nu sedan jag kom hem och käkade även lite igår. Omnomnom<3 Har noll fantasi just nu så jag la in en bild på vindruvor. *Hahahaha* Det är ju såååå gott! 
 
Ska åka hem till mina föräldrar någon dag i veckan och rensa ur min garderob också och slänga upp lite grejer på min bloppis. Bara så ni vet! Bland annat korsett toppar kommer att säljas iväg. I dagsläget så kommer jag dock inte göra mig av med något i latex och möjligtvis inte heller något i lack förutom ett bälte. Well, we'll see. Jag ska väl börja med att hålla mig vaken tills ikväll. 

Kommentarer

Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus