It's friday, I'm in loove

Ibland måste man få vara syndig och handla lite saker till sig själv. Så idag drog jag in för att handla mat till helgen samt kika på Lindex lite grann. Det blev inte direkt mer än jag tänkt eftersom jag inte tänkt alls. Så nu är jag hemma igen i mitt lilla söta rum, stökar runt lite och ikväll blir det glögg, spel och varma mackor. Förhoppningsvis så kommer jag kunna ta itu med lite skit nu i helgen som behöver tas itu med. Sen måste man ju lyssna på The Cure - Friday I'm in love bara för att det är fredag!



Jag var i starkt behov av en ny svart bh då min gamla favorit gick sönder men tyvärr fanns varken den vita eller svarta i min storlek så tog en mörkgrå istället. Ändå neutral färg!



Jag har innan varit lite skeptisk till det här med graffiti nails och shatter nagellack, MEEN jag är lite extra förtjust i saker som glittrar SÅ idag blev det tag 3 betala för 2 nagellack i tre glittriga färger. Gissa vad! Dom funkar!



REA är underbara grejer alltså. Duschkräm och body lotion som doftar vanilj och kola. MMMMUMS!!



Sen bar det av till Willys för att handla inför helgen. Jag lever på typ samma sak varje vecka. ProViva är ett måste, likaså youghurt. Eftersom jag fått veta att jag har saltbrist så blev det också popcorn och sen tyckte jag godisaskarna var så sööööta!











Flingor är lite av ett beroende för mig men jag försöker avvänja mig steg för steg. Honung har jag så klart i te och frukt är ju bara ett måste. Bröd brukar jag nalla lite från skolans matsal, öhum.



Sånt här har jag levt på större delen av tiden här, men nej jag ska ju sluta nu!




Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus