Please avoid it in the future.

Den här veckan har varit intressant, minst sagt. Både bra och dåliga saker har hänt. Äntligen kan man pusta ut lite och äntligen får man lite goda nyheter. Folk börjar bli lite lagom busiga och mysiga nu till jul, stämningen börjar verkligen gå åt rätt håll även om det finns undantag. Men varför sticka under stolen med sånt som faktiskt är bra och trevligt? Så nu lyssnar jag på Johnny Nash för att få lite positiva vibbar till helgen. Jag, Findusen och Elias var ute och busade med snögubbarna en stund innan Elias drog och tränade, Findus fick manligt sällskap och jag återgick till att knarka Alice i Underlandet. Ah well. I helgen ska jag bara försöka ta det lugnt, suga i mig positiv energi i alla dess former och bara ha riktigt jävla roligt.

För att underlätta att det snart är jullov (jag veet! Jag borde vara hyperglad att det är lov men icke då. Kommer sakna alla, kommer sakna att ha något att göra mer än att ströva runt hemma hos mina föräldrar men iofs så får jag umgås en massa med mina fyrbenta vänner.) så måste jag tröstläsa en massa för att inte ligga i sängen och fundera för mycket över frågor som ändå inte har några givna svar. Typ varför man lever, varför jag inte drunknade som liten då jag faktiskt höll på att drunkna, varför jag föddes med svart hår... jag vet, jag grubblar för mycket helt enkelt. Ah well.

Något har jag lärt mig ifrån denna vecka: Jaga inte upp dig så jävla mycket, tänk positivt även om saker och ting verkar ganska negativa, sug i dig mer av det som verkligen är bra och skapa din egen lycka. Over and out. Jag har verkligen tendens att tugga sönder gardiner innan saker och ting ens har skett, och jag vet att jag oroar mig alltför mycket för andra människor för att det ska vara bra för mitt eget bästa. Jag börjar bli gammal med andra ord. Mitt hjärta orkar inte. Så, jag ska genast sluta knapra i mig en massa olycka. Saker och ting börjar ju klarna upp nu och bli bättre. Vi går åt ljusare tider! Såå.. please avoid it in future! Just be happy!


Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus