Something and whatever

Jag läste ut Den hemliga trädgården i torsdags! Så nu har jag satt tänderna i Agnes Cecila - en sällsam historia. Spännande spännande! Det är tur att man har böcker då man behöver dränka sig själv i något annat än alkohol eller vatten. Litteratur och en kopp te är oslagbart för ett krossat hjärta.

Bakslag efter bakslag. Idag ska jag bara tycka att världen är en hemsk plats. Men iofs så brukar jag vara mer kreativ om jag är ledsen. Det är ju något typ positivt... eller vad man ska kalla det. Nej jag ska försöka samla mig nu, jag kan ju inte gråta så då är det lika bra att lämna skiten bakom sig så fort benen bär och sen börja om på nytt. Åtminstone försöka. Det här med att prata ut med folk, det här med att gå igenom en massa tankar som rullar runt och trängs i mitt huvud, det här med att tänka logiskt och vara ärlig och öppen... åt helvete med det! Åt helvete med allt men inte alla. Åt helvete bara.

Jag är så trött på att må såhär, så trött på att det ska vara såhär. Men jag har gjort mina försök till förändring och jag får inget gehör. Så whatever, då får det väl vara då. Jag orkar inte dra mer än jag redan gör. Orkar inte lägga ner energi på människor som bara sårar mig ändå. Ibland så vill jag bara ge personerna en varsin rejäl jävla käftsmäll, ibland vill jag göra ett sista försök till att prata ut och ibland så vill jag aldrig mer se personen igen. Just nu vet jag inte alls vad som är rätt eller fel, vad som är ut eller in. Jag vet bara att situationen får mig att må dåligt och att man ska lämna skeppet innan det sjunker.

Gull-Petra fyller ju år den 22 men då åker typ alla hem så jag köpte en present till henne igår som hon ska få innan sin riktiga födelsedag. Sötan fyller 20 och allt! Blir stoooor flicka.





Söt-Findusen hjälpte mig lägga i lite mer färg i håret igår!<3



Yeah! Jag är lite hardcore ändå, hardcore redhead!



Köpte SvampBob kex i stan igår också, var ju bara tvungen!


Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus