Snaaart är det 2013

När jag ser tillbaka på året 2012 så minns jag en massa roliga, knasiga och glada saker men också en hel del sorgliga, tråkiga och hemska. Ah well, livet är väl så. Antar jag. 
 
Fokusera på att göra 2013 till ett awesome år! Yes. Pojkvännen är sjuk (yaaayy... inte) och jag har i stort sett skakat av mig det värsta av magkatarren. I think. Är helt slut i huvudet, har ingen direkt energi eller ork alls. Så vi kommer vara supertråkiga ikväll. Se på film/TV, äta hemmagjord pizza och bara slappa inför kommande flyttstress och galenskaper. Om ni bara visste! Jag börjar skolan igen den 7e så det kommer bli några intensiva flyttdagar och sen ska jag börja i terapi också. GOSH. Imorgon påbörjas flytten smått genom planering, vi får nycklarna på onsdag då imorgon är röd dag. Men grejer ska packas ner, personer ska informeras och släpvagn ska hämtas upp. Soffa ska flyga hit från Falun och Eriks dator från Smedjebacken. Vi ska ordna med internet, betala TV licensen, hänga upp x antal lampor & tavlor, fylla skafferi, kyl och frys med ätbart och jag ska rulla ögonen som vanligt. 
 
Kan inte riktigt fatta att år 2012 gått. Allt går så fort nu för tiden. Eller så börjar jag bli gammal. Hur som helst. Gott nytt år på er allihopa. 
 

Gott nytt år allihopa!

Hoppas alla får en awesome avslutning på 2012! Själv ska jag bara ta det lugnt ikväll, ta hand om min sjuke pojkvän och försöka att undvika att själv bli sjuk. Jag vill också uppmuntra alla er som ska pyssla med fyrvekerier ikväll! SNÄLLA ni: Läs bruksanvisningen noga, använd med förnuft och visa respekt. Tänk på alla människor och djur som är rädda. 

Disney<3


Inspiration: Astrid Bergès-Frisbey


Sparar ihop till en..

Åh! Jag skulle önskat mig den här i julklapp. Eller så kanske jag lyckas skramla ihop till den om jag får jobb på helgerna nu några veckor framåt. Kostar 499:- plus frakt hos Melba.se och jag mååååste ha den här ryggsäcken! Håll tummarna att jag lyckas skrapa ihop till en innan sommaren. Perfekt till skolan. Allt får plats i den och den är supersnygg med nitar på!
 

It's simple!


Inspiration: Mutya Buena


I'm still alive!

Sorry! 
Jag har inte bloggat på någon dag nu då jag haft fullt upp med annat. Är hundvakt, pysslar med inredning till lägenheten, packar ner saker som ska vara med i första flyttlasset, längtar till sommaren då jag kan börja ha mina klackskor igen och en massa annat. Ger er lite bilder från Instagram så ni får lite "vad jag pysslar med om dagarna"-bilder. Typ. Heter fiiaahInstagram, följ mig gärna där! 

Jullov betyder inte bara att man kan ligga i soffan och käka popcorn direkt. Nej, nu händer det grejer. Har en förkyld och sur pojkvän också att klappa på huvudet och förse med näsdukar och nässpray. Hoppas han blir frisk snart och att jag slipper förkylning. Det sista vi behöver då vi snart ska börja med lägenheten. Gosh!
 
 

Awesome utredningsborste!

En awesome utredningsborste! Fick en sån i julklapp och den är awesome! Har långt hår som lätt blir trassligt, särskilt efter en natts sömn och på morgonen ska man reda ut skiten. Aj! Men den här borsten är riktigt bra faktiskt. Sugen på att testa? Finns bland annat här och ja, den finns i flera färger för er som inte gillar rosa.

BLOPPIS


Ni har väl inte glöm min bloppis? Klicka på bilden!

Uppdatering från dagen efter

Igår var det alltså julafton. Jag känner mig nästan bakfull trots att jag inte drack något med alkohol i. Somnade sent och vaknade med illamående. INTE okej start på dagen. Drömde också hemskt nog att en av mina kaniner blev uppäten, sen poff så var jag en bumbibjörn som var undercover och hade klätt ut mig till en grymling. Av någon orsak. Viktigt var det i alla fall att inte bli avslöjad. Skum dröm det där.
 
Världens sötaste Troy kommer och hälsar på oss några dagar nu i mellandagarna då hans husse (min ena morbror) och matte ska åka iväg och hälsa på barn & barnbarn innan nyår. Så voffen får vara hos oss och ta det lugnt och mysa med mig en massa. Jag försöker desperat hitta bilder ifrån då han var valp för han var så underbart söt då! Åh! Hoppas jag hittar för ni kommer bli lika kära som jag. Han är jättevacker nu också men valpar är ju så söta så man blir tokig!
 
Vi firade julafton igår hos faster med hennes sambo, deras son (min kusin) och fasters son sedan tidigare förhållande (min andra kusin) och hans familj. Kameran hann inte slinka ner i väskan tyvärr men det var verkligen jättemysigt! God mat, trevligt sällskap och glada barn som öppnade sina julklappar medan vi åt chokladmuffins. Längtar nästan tillbaka ibland till då man var sådär liten och julen var så grymt spännande. 
 
Har några dagar på mig nu att varva ner och ta det lite lugnt innan jag ska gå upp i högvarv igen! Betalt hyran för januari och det är alltid lika roligt att se pengarna försvinna. Eller inte. Men om 7 dagar så är lägenheten vår for real. Och jag kommer vara sambo också för den delen. 

Snyggast på nyårsfesten!

 
Finns hos Nelly.com
 
Finns hos Melba.se
 
Finns hos Madlady.se
 

<3


Inspiration: Alanis Morissette


Mina julklappar i år!


GOD JUL!

Jag hittade verkligen inte mini tomteluvan som mina kaniner brukar få ha på sig då jag gör söta julkort med dem. Tyvärr har jag inte heller riktigt hunnit med att fota julkort med sötnosarna i år. Shame on me. Så i år fuskar jag lite!  GOD JUL allihopa!

Några saker som 2012

VAR TILL BERLIN MED ORDKLASSEN
Den 11 mars åkte vi till Berlin. AWESOMENESS. Jag älskar den staden! Hade gärna stannat men jag är ändå glad att jag följde med till Sverige. Vi kom hem den 16 då min pappa fyllde år och allt, så vi sjöng för honom i min mobil då vi kom till Arlanda.
 
PIERCADE MIG
Den 18 maj så piercade jag mig i Ludvika hos Eastwood! 

FÄRGADE HÅRET
Jag fixade lila dip dye i mitt röda hår! WOHO.
 
FIRADE 5 ÅR MED POJKVÄNNEN
Jag och min pojkvän firade 5 år tillsammans. Första gången under dessa 5 år som vi faktiskt kunde ses då det var en lördag. Annars så har det alltid varit skoldagar. Den 24 år 2012 var dock en lördag så vi kunde se film, äta gott och pussas hur mycket vi ville. 

BÖRJADE PÅ VÄSTANVIK
Jag började studera vid Västanviks folkhögskola till teckenspråk och dövblindstolk. Hur awesome är inte det egentligen? Älskar skolan, utbildningen, språket, mitt framtida yrke och mina klasskompisar.

Inspiration: Snooki (Nicole från Jersey Shore och Snooki & Jwoww)

  S

You are special!


Julafton imorgon!

Hur firar ni jul allihopa? 
Jag åker med mina föräldrar till faster imorgon. Hennes familj också så klart! Så två kusiner, två kusinbarn, en mamma, en pappa, en hund, en kusin sambo och fasters sambo. Jag hoppas att tomten kommer imorgon också med lite roliga paket. Bland de bästa som finns är att öppna paket. Spelar ingen större roll vad det är i, är bara så kul att öppna paket och inte veta vad det är. *hahaha* Kaninerna ska så klart också få julklappar och extra god mat imorgon. 

GOD JUL!

Imorgon så är det julafton! Så då kommer jag inte blogga allas. På julafton ska man ju umgås med sina nära och kära och inte sitta vid datorn, right? Jag önskar er alla en riktigt GOD JUL! Är jättetråkig nu, jag vet, men har fullt upp med att fixa inför julen och flytten den 1 januari. Så jag får väl blogga då jag får tid över. Gå ut och lek i snön alla barn!
 

Idag fick jag ett paket!

Idag kom mina grejer. Ett mobilsmycke, ett halsband och strumpor. Mobilsmycket och halsbandet är från Final Fantasy X. Jag älskar knästrumpor! Särskilt om de har snygga detaljer som mönster, spets, rosetter. Julklapp till mig själv. Jättenöjd!

Slutet för... allt?

 
Mayakalendern slutar den 21 December 2012 vilket, enligt vissa, betyder att jorden går under. Spännande om vi överlever natten!

Oprah klokhet!


Inspiration: Marie Serneholt


Vem vill inte vara ihop med Batman?


Julstress och ännu mera stress

Alla julklappar är färdiga! Jag är redo för julen. Almost. I think? 
Har stressat som en galning hela veckan. Min magkatarr har varit riktigt förbannat elak och jag har gråtit floder. Men snart är det jul så nu ska jag försöka varva ner. Jag kan aldrig slappna av i huvudet. Mitt huvud sprängs snart! Allt planering, alla känslor, alla tankar. Har i alla fall fått tid hos psykologen nu och ska dit i januari. Jag ska fixa en massa innan dess. Blä.
 
Men jag ska inte tråka ut er med mitt babbel om allt som håller på att driva mig till vansinne. Efter en kopp te och en kram från Alvin så borde jag vara på benen igen. Jag och pojkvännen har fullt upp att förbereda flytten så jag varvar mitt söta "Åh älskling" med "Vafan gör något då!". Mitt nyårslöfte kanske får bli att jag ska lära mig att stressa mindre och inte låta all stress komma ut i form av irritation gentemot människor som faktiskt inte alltid förtjänar det. Jag ska sluta förstöra julstämningen med att stressa sönder mig själv. Promise.
 
Hoppas att ni allihopa har en mindre stressig jul än jag har! Men jag tänker ändå att julafton kommer att bli aweome! Nyår likaså. Verkar som om det blir middag med en kompis och hennes pojkvän på nyår och en massa bus därtill. Vi kan aldrig vara seriösa eller normala tillsammans, hon och jag. Vi kommer riva ner hela kommunen. Men hon är lika knas som jag och det är därför jag gillar henne så mycket!
 

Längst upp i stegen!


Inspiration: Bora från Sistar


200 års jubileum Grimms sagor

2012 fyller bröderna Grimms sagosamling ”Kinder und Hausmärchen” (Barn- och hussagor) tvåhundra år. Bilden är ifrån Google som hyllar Grimms sagor! 200 års jubileum är inte illa minsann! Vilken är din favorit? Jag älskar Rödluvan. Visst är Googles version söt? 

Måste göra!

KLIPPA UPP HÅRET
Ah, en del av det. Bara överhåret så jag får volym igen. Men jag ska inte klippa av längden, bara toppa lite. Jag älskar långt hår och jag har ett mål - 70 cm långt vill jag ha naturligt. *Yay* Vet dock inte hur nära jag är...?

FIXA UTVÄXTEN
Ska ringa och tjata lite på min kompis som brukar hjälpa mig. Ska även lägga i lite mer lila i topparna om jag pallar. Men det lila har ju ingen utväxt tack o lov. 

FLYTTA IGEN
Flytta ut sakerna från internatet, städa och sen städa och flytta in i lägenheten. Oj oj , en massa jobb bara det!

Dagens klädsel.

Dagens klädsel: Oversize t-shirt från okänt märke. Ca storlek 36 (har vanligtvis 34 på kläder, ibland 32. Är en XS/S). Jeans från JC, tror de är storlek 34 på dem. Perfekta kläder att bara gå runt och softa i. Ingenting åtsittande, utan bara loose. 

Tisdagar är som dom är.

Sitter och dricker te och planerar. Har fruktansvärt ont i min nacke. Skrek som en galen ko då min pojkvän nyss skulle massera mig. Stel? Ja. Spänd? Ja. Trött? Något. Idag fick jag hem ett brev från min blivande psykolog. 29 januari ska vi ha möte och prata igenom vad jag behöver för vård och vilken terapiform som passar mig bäst. Känner mig lite off just nu överlag men jag är glad att dom ändå tagit tag i det nu. Behövs verkligen!
 
Fixat med julklappar och kollat med möbler. Verkar som om vi har det mesta inför flytten nu då även soffa verkar finnas tillgänglig. Åh! Va roligt det kommer bli att få möblera och fixa i lägenheten. Har en massa idéer men det blir ju mycket enkelt nu i början. Vi har ju inte råd eller tid att lägga ner på en massa lyxgrejer och sånt. Huvudsaken är ju att det går att bo och leva där. 
 
Ska ringa läkaren och se till att fler antidepressiva och sömnmediciner skrivs ut så jag har den dagen kartorna tar slut. Trodde aldrig jag skulle stå ut med att ta antidepressiva igen efter att jag slutade i gymnasiet. Jag avskydde verkligen att ta mediciner. Kände mig som en robot. Men det har gått bra och känts rätt okej ändå nu. Den här gången är jag ju myndig så då får jag själv avgöra vilka mediciner jag vill ta och inte ta och jag får mer information gällande vad alla står för och ev biverkningar. Jag är glad att jag tog tag i mitt mående nu och jag tar en dag i taget. Depression är inget som går över på en vecka eller efter ett samtal med en psykolog, inte heller något man kan trolla bort med mediciner. Men jag känner att jag har de stöd jag behöver för att börja må bra igen och ta itu med allt en gång för alla. Så tveka aldrig! Du har rätt att må bra! Att må dåligt är ingenting att skämmas över. Jag har haft stora problem med depressioner, ätstörningar, sömnsvårigheter och sjutton vet allt. Men jag tog mig igenom det och jag tar mig igenom det här också! 
 
Och nej, jag röker inte. Pojkvännen som röker. 

Kloka ord!


Inspiration: Park Bom från 2NE1


Underbart erbjudande!


Tävling hos Cocoo!

Det är superlätt att vara med i tävlingen:

1. Gör ett inlägg i din blogg med bilden här nedan (där det står om 15% rabatt)
Observera att bilden måste länkas till www.cocoo.se

2. Maila sedan till [email protected] och berätta att du är med i tävlingen.
Glöm inte skicka med en länk till inlägget och artikelnumret på det smycke som du vill
vinna, så har du chansen att bli den lyckliga vinnaren som presenteras i nästa nyhetsbrev!! :)

LYCKA TILL!


Världens godaste fudge!

LÄNK TILL RECEPTET

Love!


Inspiration: After school red


Because it's fun!

 
.. SKA JAG KRAMA EN PANDA!
Jag älskar pandor och har alltid älskat dem. När jag var liten fick jag alltid pandor som mjukisar då folk tänkte att jag är asiat och pandor bor ju i Asien. Typ. Anyhoo, jag vill ha en tam panda i julklapp tack!
 
.. SKA JAG ÅKA TILL DISNEYLAND!
Verkar ju sjuuuukt roligt. Vem älskar inte Disney liksom? Jag vill åka dit nnnuu!

.. SKA JAG TÅGLUFFA I EUROPA MED SARA!
Vi började prata om det här i typ... 8an kanske. Det har inte blivit av än men då jag är klar med min utbildning så kanske. Vem vet. Vi har då gett oss fan på att vi ska göra det!

.. SKA JAG LÄRA MIG SLÅ EN BAKÅTVOLT!
Bara för att det är så jävla coolt att kunna spinna omkring som en ninja katt! Så klart räknas inte bakåtvolt på studsmatta. Utan jag ska lära mig göra det på marken/golvet. Inget fusk!

... SKA JAG KLÄ UT MIG TILL NINJA, SPELA MISSION IMPOSSIBLE LÅTEN HÖGT OCH SPRUTA NER RANDOM MÄNNISKA MED VATTENPISTOL!
Utan någon speciell orsak. Vore bara grymt kul att överraska någon ovetande person sådär. Varför säga hej när man kan vara ninja?

Dagens ego-bild!


Statusuppdatering

 
Just nu är jag fortfarande förvirrad över det faktum att julen närmar sig. Smått panikslagen också. Jag måste ringa min läkare och kolla upp om medicinerna och p-pillrena fungerar så bra ihop eller om det bara är biverkningar som är övergående. I övrigt så känns måendet ganska stabilt. Förutom att jag förra veckan på torsdagskvällen fick ångestattack och låg i sängen, grät och skakade. Det gick över relativt fort men sov dåligt och hade huvudvärk hela dagen sen. Energin är lite bättre nu men veckan som varit har varit lite jobbig. Men det ordnar sig, det måste jag tro.
 
Planerar lägenhet och flytt. Kollar upp hemförsäkringar, priser på internet, vilka som kan hjälpa till med flytten osv. Ganska så tom i huvudet tror jag men ändå full. Konstig känsla men hellre det än bara tom. Just nu är det bara en massa tankar och sånt i huvudet. Men jag tror de bra dagarna är fler än de dåliga. Vardagssaker börjar komma tillbaka och jag kryper inte upp ur sängen.

2012 listan!

Jag snodde listan av Tea i förbifarten och klottrade ner lite halvdassiga svar. Enjoy!


1.  Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag ska bli sambo i januari, iofs blir ju det 2013 men jag planerade och bestämde under 2012! Räknas väl?

2. Höll du några av dina nyårslöften?

Jag och nyårslöften... brukar mest tänka att jag ska försöka bli en bättre människa överlag.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Japp! Två stycken och en halvkusin. Jättesöta gullungar kom till världen!

4. Dog någon som stod dig nära?

Ja, tyvärr.

5. Vilka länder besökte du?

Sverige och Sverige.

6. Är det något du saknar år 2012 som du vill ha år 2013?

Njaaa, inget jag kommer på bara såhär. Men säkerligen något.

7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas?

24 november. Första gången på 5 år som jag och pojkvännen kunde fira årsdagen tillsammans! Första dagen på tolkutbildningen och hela den veckan. Lägret vi hade med skolan också så klart.

8. Vad var din största framgång 2012?

Att jag kom in på tolkutbildningen I think.

9. Största misstaget?

Alla människor som jag insett inte alls är mina vänner utan a bunch of idiots! Så byebye med dem.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?

Sjuk har jag nog varit men skadat mig... njaae. Jag ramlar väl lite då och då.

11. Bästa köpet?

Mina Drop dead kläder! Älskar dem.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Iiiiingen aning.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?

Ett flertal saker. Men jag blev riktigt glad då jag märkte vilket stöd jag har ifrån mina vänner och min pojkvän när det gäller min depression. 

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012?

Hjälp det kan jag inte ens svara på.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Tror de är rätt lika faktiskt. Jag minns inte så mycket av 2011 känslomässigt. 

16. Vad önskar du att du gjort mer?

En massa saker, sååå lätt att vara efterklok!

17. Vad önskar du att du gjort mindre?

Jag borde ha tänkt lite mer på det som faktiskt är bra i mitt liv och vågat uppskatta det lite mer än jag gjort.

18. Hur tillbringar du julen?

Det är inte bestämt än men hos mina föräldrar med faster & hennes familj eller med pojkvännens mamma, hennes sambo med barn och hela baletten. Hos någon i alla fall.

19. Blev du kär i år?

Jag har varit kär i samma person sedan november 2007. Men lite nykär blev jag nog i år.

20. Favoritprogram på TV?

American horror story, The walking dead och alla dessa kriminal serier. CSI och Criminal minds.

21. Bästa boken du läste i år?

Jag läste Coraline (sett filmen innan men inte läst boken) på engelska. Awesomeness!

22. Något du önskade dig men inte fick?

Säkerligen massor men inget som jag verkar sakna överdrivet eller inte kunna leva utan.

23. Vad gjorde du på din födelsedag 2012?

Jag var hemma hos mina föräldrar som dock var bortresta, åt gott med pojkvännen, pussade på mina kaniner, fick en massa SMS; telefonsamtal och söta Facebook inlägg. 

Lite stress, lite icke-jul, lite annat

Idag fastnade jag framför TV:n och kikade en massa på Snooki & Jwoww. Har egentligen aldrig gillat Jersey Shore men jag gillar Jwoww, hennes stil är så grym! Snooki är också rätt underhållande, hon är lite omogen men sjukt rolig. Skulle verkligen inte vilja byta liv med dem men jag antar att det alltid läggs in lite extra när det gäller TV. Så klart ska man lägga in en massa bråk, i-landsproblem och stuff. Skulle dom bara sitta och glo på film hela dagarna och käka pizza så skulle väl ingen direkt bli road. Vad gör man inte för TV? 
 
I övrigt så har jag slappat en massa. Jag och pojkvännen lagade köttfärsås med pasta och varit allmänt mysiga. Kan inte fatta att det snart är jul! Vi har inte ens tagit fram någon julgran eller jultomtar i huset. Ser så icke juligt ut som det bara kan i stort sett. Näe, jag har ingen jul stämning alls i mig! Planerar mest inför flytten, att städa ur mitt rum på internatet och mina studier. All that jazz. Näe, myskväll säger jag bara! Imorgon ska jag fortsätta stressa runt och skrika på folk. Ikväll ska jag hålla truten och bara käka popcorn.

Inspiration: Jwoww


a little rain


Julklappstips.


New in!


Why start a fire - teckentolkad

 
Jag kan knappt vänta! En dag kanske det är mig ni ser på TV som teckentolkar melodifestivalen?

dreams<3


Inspiration: Lina Tesch


Mys till film och snökaos!

Igår satt jag för en gångs skull framför TV:n ganska så länge. Vanligtvis så brukar jag mest sitta där då jag ser American horror story, The walking dead eller någon enstaka dokumentär bara. Men igår såg jag först på Law & Order SVU, sen The closer och halva Monster's ball. Som tur är så har jag sett Monster's ball förut men pojkvännen har inte sett den förut. Vi låg i sängen och kikade på film hela kvällen och halva natten. Sååå mysigt! ♥ När jag vaknade nu i morse så snöade det för fullt utanför mitt rum. Jag som ska upp och handla idag! Bara att hoppa i varma kläder och dra halsduken runt ansiktet några varv. Snömonster!
 

BLOGGTIPS.

Klicka på bilden för att komma till bloggen !!

Awesome musik!

Vem älskar inte awesome musik? Som skribent för Rocksoul så vill jag alltid tipsa och ta emot bra musik. Och här kommer mina favoriter. Låtar och album som dykt upp under 2012! The best of 2012 helt enkelt. LYSSNA NU!

Kloka ord!


Inspiration: Michelle Phan


Statusen idag!

 
Snart är det jul. Det är den här veckan ut och sedan nästa vecka. Sen är det julafton! Och jag som inte ens hunnit med att kolla julkalendern. Helt sjukt hur fort tiden går! Jag blir helt .. förvirrad.
 
Idag fick jag krypa upp ur sängen, mår inge vidare och tror att jag börjar bli sjuk. Har känt mig nästan sjuk hur många gånger som helst, sen går det över men kommer tillbaka igen. Vad jag vet har jag inte fått feber i alla fall men är helt slut i kroppen och mår illa. Med andra ord, ingen vidare bra onsdag!
 
Klickat hem en ny t-shirt ialla fall. Då man ändå sitter med en varm kopp te och Alvedon vid datorn så kan man klicka hem både till sig själv och andra. Har bestämt nu vad mamma och pappa ska få samt faster och hennes familj. Ska bara bli pigg nog att ta mig utanför huset.
 
Mitt mående är väl ganska stabilt ändå. Inte haft några värre ångestattacker denna vecka i alla fall. Försöker vänja kroppen vid medicinerna och att hitta en dosering som är rätt för en är inte alltid så lätt. Så klart sker detta enligt läkarens order. Man ska ALDRIG göra sånt själv! Jag har inte hört något från min blivande stödperson eller från stället som jag ska gå i terapi hos än. Smått frustrerande! 
 
Vissa dagar är helt okej medan andra är rätt jobbiga. Men som alltid så försöker jag hålla humöret uppe så gott det bara går!
 

Extra stav till tungan

Jag har köpt en extra stav med kulor till tungan! Ni har väl sett min nuvarande gröna kula som jag har i tungan antar jag? Det är lite glitter i kulorna men jag vet inte om det syns så bra på bilderna. Alltid bra att ha en extra stav. Har en extra till läppen också. Var såå sugen på att köpa på mig en massa fina kulor till både tunga och vertikal men lät bli. Man får hålla i slantarna nu innan jul!

Don't wait!


Inspiration: Amanda Seyfried


Mustache i massor!

Min kompis Petra har ju septum som ni säkerligen vet, och hon önskar sig septum mustache i julklapp! Någon som känner sig manad att köpa en till henne? Visst är dom coola ändå. Inget jag personligen skulle vilja ha men jag tycker det ser riktigt festligt ut! Hos Cocoo finns dessutom smycken i mustache tema. Perfekt att ge bort i jul kanske?
 
Bilderna på septum mustache är lånade härifrån. Smyckena finns hos Cocoo.se!

Julen finns i hjärtat!


Inspiration: Pixie från LA INK


Lördag idag!

Lördag idag! Tagit det lugnt och sett på TV. Bland annat Scooby Doo och Bones. Jag älskar Bones♥ Asbra serie. Kan inte riktigt greppa att det snart är jul. Nästa vecka ska alla julklappar handlas och slås in, sen kan jag nog slappna av lite mer. Men jag vet vad jag ska ge alla i julklapp nu i alla fall så jag är inte lika stressad som förut. Nu hoppas jag bara att alla grejer finns kvar i butikerna. Fattas bara att allt blivit sålt. 
 
Kollar med möbler också till lägenheten och har börjat plocka hem saker från rummet i Leksand. Känns sorgligt att flytta därifrån men jag vill verkligen ha något eget nu känner jag. Don't wanna jinx it så jag tar lite i taget när det gäller flytten. Vore sjukt trist om det skulle bli helt tvärtom mot vad jag hoppats på men jag tror mig ha rätt bra koll på allt det praktiska nu och även det mesta ekonomiska. Men det räcker inte, antar jag. Känslan då man väl bor där måste ju också vara rätt och pendlandet måste flyta på och inte kännas påfrestande. Lite orolig när det gäller att pendla men jag hoppas och tror att allt kommer ordna upp sig.
 
Börjar få lite julstämning men inte mycket. Kikade på Julkalendern med teckenspråkstolk. Sjukt bra! I natt sov jag utan sömnmedicin och det gick hyfsat. En sak på helgerna då jag kan ligga längre innan jag behöver sova. Om det är vardag så tar jag medicinen innan jag går och lägger mig. Det som är bra med sömnmedicinen är att den inte behövs varje natt utan tas efter behov vilket är skönt. Den antidepressiva måste jag äta varje morgon för att den ska funka. Ärlig talat så vet jag inte hur bra den funkar än då jag inte ätit den en månad ens och jag bör ge den minst en månad innan jag kan uttala mig.
 
Mitt mående är väl sisådär. Har bra dagar och dåliga dagar precis som alla andra. Försöker hålla mitt humör uppe! Att vara hos hästen och pulsa runt i snön är sååå mysigt. Nästa gång kanske jag ska ha tomteluva och se om jag blir mer pepp på julen av det. Shakira och jag börjar lära känna varandra nu. Hon är riktigt mysig att rida och jobbar på fint. Vi pulsade runt i snön senast vi var ute så hon får bygga lite benmuskler och hålla igång styrkan. Eftersom ägaren också rider henne så har hon väldigt bra kondis vilket är roligt för då kan man göra lite saker med henne utan att hon blir trött direkt. Nu har hon fått sulor och broddar så snart blir det galopp i skogen. Mysigt som fan är det med pålle!

Äntligen fredag!


Haft teckenspråk hela dagen idag. Huvudsats och bisats. Lättare sagt än gjort! Men nyttigt och säkerligen något som kommer med tiden. Idag ska jag äta gott, se på TV, pussa på min pojkvän som kom hit för någon timme sen och försöka få hit Sofffie så hon kan hjälpa mig med utväxten. Kaninerna har nyss fått sin kvällsmat så nu kan jag bara hoppa i min kigu och strosa omkring i huset med en kopp varmt te. Fredag!♥

Everybody hurts


Julklappstips!

Här kommer lite tips på helt awesome julklappar! JAG skulle du jubla som en tok om jag fick dessa raringar under min gran i år. Allt finns hos Cocoo.se! Jag som redan gjort min önskelista och allt. Måste ju lägga till dessa saker känner jag nu. Ååh!♥
 

Självpepp - Hall of fame!

En superbra självpeppande låt är Hall of fame av The Script feat will.i.am ! Lyssna på den och peppa dig själv allt vad du kan!
 
 
 

Fanzy chalk - tillfällig hårfärg

 
Någon som har testat? Ska tydligen funka finfint på svart hår också. Kika här! Vore ascoolt att testa och om det funkar och blir snyggt. Undra hur det blir i rödfärgat hår? Vore lite häftigt att ha blått i håret också. Finns att köpa här för den som är sugen och vill testa.

Maria Nila - KOLORIT

Jag har fått tips om att Maria Nilas serie KOLORIT ska vara grymt för färgat hår. Så varför inte testa? Dessutom kom ett oemotståndligt erbjudande upp. Salong Hårtrollet erbjöd 69:- per flaska plus fraktkostnad eftersom de ska sluta användas i salongen. Om det finns fler vet jag dock inte men jag kommer lägga upp en liten recension av KOLORIT sen då jag fått hem dem och testat. Besök gärna Salong Hårtrollets hemsida här samt sök på "Salong Hårtrollet" på Facebook!
 

Jul snart!

Jag har lite panik. Har iiiingen aning om vad jag ska ge folk i julklapp i år! Kanske vet vad mamma och pappa ska få. Men jag är långt ifrån säker! Pojkvännen har jag ingen aning alls. Han älskar World of Warcraft, kaffe, röker, gillar Jack Daniels whiskey och dataprylar. Men har jag redan köpt whiskey till honom förut. Både som julklapp och som födelsedagspresent. Mina föräldrar brukar ge honom kaffe. Men men. NÅGOT måste ju dyka upp. Jag får rota vidare helt enkelt. Såååå svårt ju! Vad ska ni ge era kära & nära i år? Kan inte fatta att det snart är jul. Kanske därför jag är så stressad.

All I want...


Wishlist!


thoughts.

Just nu har jag så galet mycket i mitt lilla trånga huvud. Men jag har planer för sommaren, då ska jag pierca mig igen är det tänkt. Dom måste hinna läka innan skolan börjar så jag kan ha i retrainers i dem under skoltid och sånt så därför lär jag göra det i början på sommarlovet typ. Vad det blir kanske jag avslöjar senare för er. Har också bestämt mig för två tatueringar. En text och en icke text. Men eftersom folk har en förmåga att härma så förbannat mycket så skriver jag inte vad det är utan ni får se när dom sitter på kroppen istället. Ja jag vet, man kan knappt göra en tatuering nu för tiden som inte påminner om någon annans och så klart ska man kunna få inspiration av andra och hittar man något snyggt så är det klart att man ska kunna göra den också. MEN det är lite trist när folk verkligen kopierar exakt! Varenda detalj och exakt plats på kroppen och hela köret. Förstår ni skillnaden? 
 
Jag har fått lite goda nyheter trots allt och jag hoppas verkligen att min planering håller. Iofs så brukar den aldrig göra det men hoppas kan man ju alltid göra. Nu ska man väl börja fixa med julklappar också. Usch så svårt! Men men. Idag mår jag lite bättre men är smått omskakad efter att jag börjat med mediciner. Min kropp gillar inte sånt I guess. Eller så är det huvudets fel. Säkerligen huvudet. Jag hoppas att läkaren kom ihåg att jag äter p-piller och att anledningen till mitt illamående och min trötthet inte är att p-pillrena inte går ihop med medicinerna. Men läkare har ju koll på sånt. Så bara onödigt att oroa mig. Hade säkerligen känt mig ännu sämre i såfall.
 
Ska klippa mig någon dag hade jag tänkt (jag klipper mig själv) och få hjälp med att fixa utväxten. Sen ska jag pyssla lite med löshåret också. Haft huvudvärk hela förra veckan i stort sett men det verkar ha släppt nu. Jag hoppas verkligen att medicinerna gör nytta för ångesten och måendet. Man blir tömd på energi av att må dåligt ofta och mycket. Jag har inte hört något ifrån psykologen som ska ta kontakt med mig heller men om h*n inte hör av sig denna vecka får jag ringa och vara lite sur. Då brukar det komma igång. Hoppas jag i alla fall. 
 
Är allmänt trött i huvudet idag och känner mig lite små deppig. Men det är i alla fall inte så pass att jag bara ligger i sängen. Igår orkade jag inte ens ta mig ur den. Varken min kropp eller mitt huvud ville göra något annat än att sova. Alla tankar som flyger runt i huvudet. Usch. Det är nog ingen vacker syn om man kunde se tankar med blotta ögat. Mörka små skuggor i skallen. Nej tack. Ljus och glitter ska det vara! 

..


Inspiration: Shakira


Johnny Cash said it!


Hmm...

Att snart vara hyresgäst och hyra en egen lägenhet är inte alltid så enkelt. Det är inte bara att kasta in säng, dator och en soffa och sen är det klart. URGH! Sååå mycket i huvudet just nu alltså. Ingenting annat verkar få plats riktigt. Det enda jag verkar höra i huvudet just nu förutom allt mummel och viskande om hyra, el, internet, TV licens, mat, djur och allt det där är ett enda stor morrande "HMMMM..."!
 

Snäääälla tomten?

Underkläder från Playful promises vill jag att mina klappar ska vara fyllda med! 

Hjälp miiig!

Gör din egen här

Inspiration: Kelly Clarkson


The walking dead

Jag har blivit helt förälskad i The walking dead. Så nu följer jag inte bara American horror story utan också The walking dead. Iih! Kan knappt vänta tills ikväll då jag får se fortsättningen sen igår. Sååå spännande! Har du sett The walking dead?
 


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus