Statusen idag!

 
Snart är det jul. Det är den här veckan ut och sedan nästa vecka. Sen är det julafton! Och jag som inte ens hunnit med att kolla julkalendern. Helt sjukt hur fort tiden går! Jag blir helt .. förvirrad.
 
Idag fick jag krypa upp ur sängen, mår inge vidare och tror att jag börjar bli sjuk. Har känt mig nästan sjuk hur många gånger som helst, sen går det över men kommer tillbaka igen. Vad jag vet har jag inte fått feber i alla fall men är helt slut i kroppen och mår illa. Med andra ord, ingen vidare bra onsdag!
 
Klickat hem en ny t-shirt ialla fall. Då man ändå sitter med en varm kopp te och Alvedon vid datorn så kan man klicka hem både till sig själv och andra. Har bestämt nu vad mamma och pappa ska få samt faster och hennes familj. Ska bara bli pigg nog att ta mig utanför huset.
 
Mitt mående är väl ganska stabilt ändå. Inte haft några värre ångestattacker denna vecka i alla fall. Försöker vänja kroppen vid medicinerna och att hitta en dosering som är rätt för en är inte alltid så lätt. Så klart sker detta enligt läkarens order. Man ska ALDRIG göra sånt själv! Jag har inte hört något från min blivande stödperson eller från stället som jag ska gå i terapi hos än. Smått frustrerande! 
 
Vissa dagar är helt okej medan andra är rätt jobbiga. Men som alltid så försöker jag hålla humöret uppe så gott det bara går!
 

Kommentarer









Kom ihåg mig?

Trackback

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus